Shqiperi - Rusi, Shqiperi - Irlande

lola

Primus registratum
Re: Shqiperi - Rusi, Shqiperi - Irlande

Bravo cunave tane! Po na e zbardhin faqen!

miyuki

Primus registratum

Bravo futbollistave shqiptare,
Nuk duhet te konsiderojme kete barazim si humbjen e nje trepikshi por duhet te jemi te lumtur per marrjen e njepikshit.
Te barazozh me Irlanden s'eshte pak per SHqiperine, duke menduar se ajo ka arritur te kualifilohet per euron 2000 dhe mondialin e 2002.
Megjithate, Shqiperia tregoi nje nivel te larte loje, duke pasur shume me shume raste per te shenuar sesa Irlandezet (por kur s'do s'do )
E pse mos ta tregoje duke patur te gjithe (pothuajse) lojtaret qe luajne ne skuadra jashte (dhe me merite)

Nejse, ka akoma kohe e ndeshje per ta marre veten

Forca Shqiperia

Albert

Primus registratum

Ju lumte te gjitheve, por ne vecanti Briegelit..kam idene qe me nje mentalitet gjerman ne fushe Shqiperia mund te synoje Evropianin (si Gjermania qe pa yje arrite ne finale te boterorit). Une do thoja qe shanset e Shqiperise jane 50%...

Little star

Primus registratum

Edhe pse jetoj larg Shiperise asgje nuk me ndalon te jeme tifoze e skuadres Shqipetare.
SHQIPERIA DO TE FITOJ. PO PO PO. I LOVE YOU ALBANIA. TI JE ME E MIRA. NA BE KRENARE.

NGA STELA PRIFTI
USA, 2003 /pf/images/graemlins/smile.gif

ReA

Primus registratum

Lojen me Rusin e lozenshume mire.Se ketej nga anet tona po e degjenomim nga tel ne tel.Kurse ndeshjen me irlanden po e degjonim nga nje radio hollandese dhe me sa po degjoja une kan pasur shume por shume raste per te bere nje gole.Megjithate me 5 pike jemi shume mire.
(E DINI KUSHE ESHTE TERSI JONE (STDIUMI QEMAL STAFA)SE SA HERE QE KEMI LOZUR ATY KEMI HUMBUR O BARAZUAR ASNJEHE FITUAR)

FORCA SE DO FITOJEM.
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Gentleman

Primus registratum

Shqiperi-Irlande
3 - 1
kush do te ve bast per rrezultatin is welcome

v-_-s

Primus registratum

Ej po lereni kte punen e Irlandes po te mendojme tani se si do ta fitojme kampionatin Europjan se me ne fund edhe aty do tia arrijme. Fundja loja ne zvicer eshte ne terenin tone se Zvicra ka me teper shqiptare se cdo kombesi tjeter e mbledhur bashke. Irlanden ne Irlande do ta fitojme, me kete loje qe e luajten ketu djemte tane, vetem edhe fati na mungoi.
Tani jam edhe me teper krenar qe jam shqiptar. Lus zotin qe kombetaren ta shohim ne Portugali 2004.

lola

Primus registratum

cfare basti? Kush do veri bast se shqiperia do humbase? JO per gje po nuk do ta thuash nje gje te tille se nuk do t'ja besh ters.

dordi1

Primus registratum

KOT E KON ATO TE LEGALITETIT QE DUN ME SJELL MRETIN.PO NA KUALIFIKOJ NE PORTUGALI , BRIEGEL ME R JAHU BRIEGEL KENA PER T'BO MRETIN TONE .EC ATYYY HANSI... :smash: :smash: :smash:

TEO

Primus registratum

Po fituam ndeshjen tjeter kjo na pret:

hvordan_brasil_vinner_vm.jpg