Shqiperi - Rusi, Shqiperi - Irlande

kola

Primus registratum
Re: Shqiperi - Rusi, Shqiperi - Irlande

DO FITOJME APO JO? PO PO PO

Se di,por e kam nje ndjenje qe do fitojme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Do fitojme leshtttttt.gjithmone vemi deri tek burimi por asnjehere nuk pime uje

Vis Elbasani

Forumium praecox

Urime cunave per fitoren, se na ngjiren per pune pak minutash. Ne e festuam ne nje klub ne Elbasan. Kishim aty prane nje "tifoz gjerman", i cili duhet te kete probleme psikologjike, se nuk ka pushu' kunder taneve derisa Lala e tunni rrjeten per here te dyte. E kemi ba' per i' lek!

Une s'e kuptoj se si ekzistojne shqiptare qe jane tifoze me gjermanet apo italianet dhe qendrojne thjesht spektatore kur luan kombetarja kuqezi! Perkundrazi, ca shajne dhe injorojne!!!

Nejse, t'i marrim pike Irlandes, dhe e shohin evropianet pastaj, se kemi dy ndeshje me Gjeorgjine pastaj...

zog

Primus registratum

Irlandezet kane futboll "fizik" anglo-sakson, ata nuk shquhen per teknike te larte individuale si amerikano-latinet, sllavet e latinet. Meqenese ne na perkon ky futboll, gjermania, anglia, (skuadra shume here me te forta se Irlanda) normalisht duhet ta kemi me lehte se me rusin.
Une mendoj se ne duhet te luajme per BARAZIM, çdo loje tjeter per momentin do te na shkaktoje humbje.
Detyra dhe Nderi eshte me Gjeorgjine, po aq e forte sa ne, por me individualitete me te spikatura se tonat (Kalaxhe, etj), kete DUHET pa tjeter ta mundim te pakten ne fushe tonen. Problemi eshte te mos kemi VETEM rezultate surpriza, por te mundim ekipet e nivelit tone, duke u munduar te luajme denjesisht me me te fortet

Le_Routard

Forumium maestatis

Nigjo ti Kissme mos u boj pesimiste. Me rraf russin 3 me 1 osht si me rraf grekun dy her nga 2 me 0.

Tani qe i doli turpi, fryka dhe ndjenja mosbesimit kombetares tone nuk ka burr none irlandeze qe i del mo perpara. Ne kur fitojm bohena t'idhet fort.

masnej irlandezt jon te rendum nga birra kurse kta tanet i bo rrakia gjeth fare.

Kemi per ti rraf them une!

lola

Primus registratum

2-0 Do te shkojme ne Portugali.

Unë po qëndis flamurin /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga lola:
[qb] 2-0 Do te shkojme ne Portugali.

Unë po qëndis flamurin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Lola do ndihme????

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft.:
[qb] E moret vesh qe u anullua ndeshja me Irlanden?? E tha dje TV [/qb]
lara croft ketu nuk genjehet! flitet per qeshtje ekzistence!hajt te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. komplimente e bukur si rrene!

edi72

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lola:
[qb] 2-0 Do te shkojme ne Portugali.

Unë po qëndis flamurin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
AMIN........

Skam emer

Primus registratum

Une ja kam hallin Gjeorgjise me shume sesa Irlandes se me ekipet e forta Komtarja merr kot kurse me ekipet pocaqi shkojne e rrifen pallat.

albert ndreu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb] DUKE PARE LAJMET KJO NDESHJE ME KA EMOCINUAR PA FILLUAR
NJE PAMJE HATA NGA STADIUMI LORO BORIQI QE SHKELQENTE NGA NGJYRAT E VLLAZNISE KUQ E BLU QE MBIZOTRONTE NE SHKALLE TE STADIUMIT SI DHE KRONISTI THA QE DO VENDOSET NGA NJE FLAMUR NE QDO KARRIGE E SHUME GJERA TE BUKURA
KA KRIZE BILETASH NDAJ MENDOHET PER NJE TV TE MADH NE NJE NGA SHESHET E QYTETIT
REZULTATI THEM 2-1 PER NE KUPTOHET OSE BARAZIM
SIDO QE TE JETE REZULTATI UNE KAM QARE NGA BUKURIA E STADIUMIT QE PASHE NGA LAJMET
NESE SFITON KOMBETARJA TE PAKTEN VLLAZNIA DHE SHKODRA KAN FITU STADIUMIN KOMPLET NDRYSHE NGA QKA QENE

JEPI VLLAZNIA GOOOOOOOOOOOOLLLLLL FITORE KOMBETARJA FORCA SHKODER [/qb]
:cool: :cool:

Guest

pse pse pse???????? :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif :mad:

Klaudia

Primus registratum

hey na thoni ca po ndodh ere amon se jena shum excited
ca minute eshte dhe sa eshte rezulatti tani? a kan noi menje me kick their **s prap e? apo e kon bo ndermen me hum?

Boby

Primus registratum

Sepse kemi ne fushe Igli Toren.me falni Taren

Guest

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Sepse kemi ne fushe Igli Toren.me falni Taren [/qb]
Mos me shaj igli taren! e kom fiksim! pastaj beni ca gabime se nuk ishte i perqendruar po loje eshte. njeri pastaj ne nga jaste nuk gjykojme dot se nuk e dime se si ndihen ata!lojen mire e keq e bejne ata!

Guest

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Nuk thua mire edhe kaq se ka me keq.rrifesh edhe ne minutat e fundit sic e kemi pasur zakon! [/qb]
Tu myllt ishalla! kena loz shume mire! Duhet te fitonin po heren tjeter!

Amin ishalla!

Klaudia

Primus registratum

Duhet te fitonin po heren tjeter

ca thu ti mi? e humen lojen e?

Boby

Primus registratum

nejse.marrim 6 pike me gjeorgjine dhe ishalla 3 me zvicren dhe ne rregull jemi ne.Une nga java tjeter do blej bileten per ndeshjen Zvicer-Shqiperi.Do ta terbojme Basel-in.Keni inat:p

Klaudia

Primus registratum

man... it dissaponited me a little po prap i gotta give it up to those guys that played so well there and they made us very proud

WE ARE STILL THE BEST /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
BRAVO SHQIPRIA