jo jam ne poloni, se jam polake po e di qe do te jete shume tifozat shqipetare (heh si ne ndeshje shqiperi -greqi qe ka qene ne shtator e kam pare se kam qene ne Tirane) per mendimin tim do te jete 2-2 ose dicka e tille
per kuriozitet...sa vjet ke qe meson shqip?e lexova dhe temen tjeter tenden,ate per tezen dhe do perpiqem te te ndihmoj nese mundem,me diçka te veçante,por per momentin nuk me vjen azgje ne mendje :shrug:
s`ka gje por falemninderit shume per vullnetin!
jam 22
dhe nese po flasime per ndeshjen aq sa si une ndeshja e fundit midis te dy kombtareve ka qene 20 vjet me perpara apo 23 atehere eshte dicka e madhe hehe
ndeshja perfundoi 1-0 per Polonine por Shqiperia luajti shume here me mire sesa Polonia.Fati i keq na denoi perseri me nje gol rrumpalle qe ne minuten e 1'.
per mendimin tim ndeshja nuk ishte ne nivel i duhur as nga ana polake as nga ana shqipetare! mbas qe polonia ja bere golin ne minutin e pare, ana shqipetare ka patur me shume mundesi per te bere e njejten gje por fatkeqesish (apo fatmiresisht) nuk ka bere!
kete dy skuadrat nuk kane lozur bashke nga vitin 1989 (ne Tirane).
Gjthesesi ka qene 9 ndeshjet midis dy vendet tona (kete qe ishte te dielen eshte i 10) vetem nje here shqiperija ka fituar (ne 1965 me duket) 6 here ka fituar poloni kurse 3 here ishte mbarazime. Megjthate se polonia ka fituar me shume here ne shqiperi asnjehere nuk ishte fitim i plote gjthmon vetem me nje pike dhe me shume veshtersi. dhe te them te drejten se ne kete ndeshje shqiperi ka qene me mire nga ana teknike sesa polaket!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.