Shqiperi-Greqi?

geek

Primus registratum
Re: Shqiperi-Greqi?

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PO FESTOOOOOOOOOOOOOOOOOJME
DHE NE ITALIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
/pf/images/graemlins/smile.gif )))))))))))))))))

geek

Primus registratum

Jemi kampionet e Evropes.. greket moren ate qe meritonin ............

Cuna, ju qe rrini ne Tirane, na tregoni çik se çfare behet andej aman, se gezojm edhe neve jashte Shqiperise, ka zhurma, ka burije? po hidhen fishekzjarre? i shate nje çik ata mallakat? :smash: :wave: :wave:

Archi

Forumium praecox

Shqiperia kryeson provizorisht ne Grupin 2 pas ndeshjeve te para.

Tani vetem te mos u rritet mendja shume dhe te hapin syte ne Gjeorgji te merkuren!

Le_Routard

Forumium maestatis

ECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC ATUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ca tersii per te gjith ne qe s'jemi tani ne Shqiperi! Greket e kqij, qelbsirat, ja ashtu ondrat e madheshtis!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Archi:
[qb] Shqiperia kryeson provizorisht ne Grupin 2 pas ndeshjeve te para.

Tani vetem te mos u rritet mendja shume dhe te hapin syte ne Gjeorgji te merkuren! [/qb]
Ne baze te historise tone te futbollit i bie qe te rrifemi ne Gjeorgji 1-0, edhe te na shfryen mire puplat sic e kemi zakon! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

ju kam then se SHQIPERIA do fitoj 2-1 me greqin... :lol:
forca shqiperia per te merkuren. :kiss: :kiss:

mostro

Putraku

uuuuueeeeee cer i kena punu mer!!!!si qe mush tirona kuq e zinj dhe as edhe nji ngjyre tjeter..
bravo cunave se na kenaqen shpirtin.shyqyr zotit qe jetem nje kanal dhe e pame.
Hec aty kampionet e botes inculati a tirana /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Bravo djemat se na nderuan :thumbsup:

jo vetem Tirana por ne te gjitha qytetet shqiptare u skuqen nga ngjyrat e kuqe e zi te flamujeve qe valviteshin nen driten e fishekezjarreve..vetem une i kam hedhur 50 mije leke fishekezjare..hallal ja kam bere se e merituan titullin kampion europe /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe tani nuk na mbetet tjter qe te shpresojme per kampion te botes!
FORCA SHQIPERIA

E KUQJA E KUQJA.... :rockband:

DArtur21

Primus registratum

Kur kam degjuar nga Sportschau tek televizioni gjerman, me ka ngele zemra ne vend... Pasi e mora vesh se kemi fituar me te vertete, kam bertitur aq fort, sa kujtova se me pushoi zemra prape nga gezimi.

Paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Shqiperiaaaaaaaaaaaaaaaa!

Forcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Para tifozave te zjarrte, qe ma kishin zbukuruar ate stadium kuq e zi, heq kapelen.

Kurse futbollistave:
Shqiperia s'ju afron dot rroga shume te larta. Firmat ofruan kaq shume per kete ndeshje. Ndonese cdo shqiptar do jepte 200-300 leke me gjithe shpirt per fitore te metejshme, ju duhet ta kuptoni se c'rendesi keni ju per gjithe shqiptaret. Keni ne dore te gezoni nje popull mbare, qe s'ka shume gezime. Fitoni na ngrini edhe neve, por edhe vetes dhe beni emer e me siguri merrni oferta edhe nga ekipet me me ze ne Evrope!!

Paraaaaaaaaaaaaaaaa, te mos ju dhimbsen kembet.

Arturi

kris[t]i

Primus registratum

FORCA SHQIPRIA ......
Une Cmena Lagjen duke bertit kur fitoj Shqipria...
Tirana ishte bere miting :rockband: LoL :rockband:
FORCA SHQIPERIA OLEEEEEEE OLEEEEEEE
Ishalla e mundim edhe Gjeorgjine......... FORCA SHQIPERIA Oleeeeeeeeee Oleeeeeeeee

zog

Primus registratum

ejjjj kush nga ju e sheh ZDF - in (kanal televizioni gjerman) le ta ndjeki keto dit, ka nje dokumentar per shqiptaret dhe greket, dyshen brigel - rehagel, etj.

kush sheh programin, per oren dhe diten e dhenies, t'me bej nje ze.

doktoresha

Primus registratum

une kam satelit ne shtepi zog, dhe do ta ndjek per te te dhene nje informacion te sakte...megjithese nuk kuptoj qarte gjermaisht...
por nese kam te reja do te te njoftoj
ciao
ana

ledioni

Primus registratum

Bravo kombetares, tani te mendoje te fitoje dhe ne Gjeorgji. Fitorja me Greqine ishte hapi i pare drejt Boterorit 2006. Sa keq qe kjo fitore i mori jeten nje emigranti shqiptar, por greket do te shohin ne ndeshjen e kthimit.

jack daniels

Primus registratum

Foto nga ndeshja Shqiperi - Greqi 2-1

This_Is_Not_Portugal.sized.jpg

Bulevardi_Kryesor.sized.jpg

Bulevardi_Deshmoret_e_Kombit.sized.jpg

45-2.jpg

capt.xts10509042004.albania_greece_world_cup_xts105.jpg

capt.xts10209041928.albania_greece_world_cup_xts102.jpg

ilakads.jpg

tirana2.JPG