Shqiperi-Greqi?

ledioni

Primus registratum
Shqiperi-Greqi?

po afron ndeshja e shumepritur Shqiperi-Greqi. Shqiperia perballe kampioneve te Europes. Cili do te jete rezultati? A ka ndonje shans shqiperia te fitoje?

Guest
Re: Shqiperi-Greqi?

Shanset per te fituar ndeshjen jane shume te paket duke u nisur nga disiplina dhe stabiliteti qe ka ekipi Grek per momentin.
Demtimi i Tares ndikon shume se eshte nje lojtar i forte ne ajer, dhe nuk dihet nese do te luaje kunder Greqise.
Por ajo qe eshte kryesorja per ne se ne vendin tone zhvillojme gjithmone ndeshje te nje niveli te larte.
Eshte i vetmi ekip qe nuk e kemi pasur frike asnjehere.
Nje Barazim do te ishte nje rezultat fantastik per ne.
I urojme ekipit tone nje ndeshje Pozitive.

RAUL

Primus registratum

2-1 per shqiperin.... forzza shqiperia..

greqi,greqi te q**sha motren+dhe mirela manjanin gjithashtu..

Guest

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] 2-1 per shqiperin.... forzza shqiperia..

greqi,greqi te q**sha motren+dhe mirela manjanin gjithashtu.. [/qb]
Raul ke shume te drejte te nevrikosesh por jo ti shashe, me te vertete mbaruam qe te ngrehet nje here Flamuri yne Shqiptar por nuk eshte faji i sportistave.
Mirela Manjani ka qendruar 2 vjete duke kerkuar mjete dhe fushe stervitje perpara se te ikte por askush nuk ja vuri veshin.
Dhe shume sportiste qe largohen neper bote thyejne Rrekorde dhe marrin medalje, por fatkeqesisht jo per vendin tone faji i kujt eshte???

Le te mbetet per ne heroi i Mynihut YMER PAMPURI qe mori medalje e ARIT e ngriti Flamurin KUQ e ZI ne nje stil te Peshngritjes.

ledioni

Primus registratum

Do te jete e veshtire por nu dalim nga stadiumi po nuk fituam. Edhe 1-0 do te ishte mire vec te fitonim.

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Djema nuk e kemi te lehte por duhet te FITOJME>
Vetem nje gje me habit : ne kemi nje tifozeri shume te zjarte(fale edhe vllaznive prej Kosove e Maqedonie), FSHF-ja ka bo cmimet e biletave shume te larta.
Tifozat per mua do bejne fitimin e ndeshjes por si cdo gje qe tek shteti yne flet progrekut ( e kam fjalen per qeveritaret) edhe FSHF ka bo gabim me nje politike te tille.
Une them qe do dalim 2-1.

Raul ti permende mirelen por harove Shabanin dhe leonidhen /pf/images/graemlins/smile.gif

arusha e bardhe

Primus registratum

do me pelqente nje fitore e Shqiperise por mund te them se ne sport ndodhin cudira ...por kjo cudi le te ndodh per skuadren tone...le te shpresojme duke ditur qe Greqia eshte <kampione > e Europes tashme...pra kujdes... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

LERTI

Primus registratum

une do te deshiroja te fitonim 6-0 eshe ta shikonte europa se ca qulsash jane greket qe kane fituar kampjonatin europian ........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Po te fitoje Shqiperia,Evropa do ti veje sanksione ekonomike Greqise /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe do ta perjashtoje nga BE-ja,keshtu kam degjuar nga nje burim qe donte te mbetej anonim.
Rezultati 3-0 per ne eshte me se i merituar!!!!

TIGRI-AL

Primus registratum

hej nga goja juaj ne vesh te zotit do doja shume te fitoje kombetarja e jone jo vetem qe te ngrihet flamuri yne po dhe per ne shqipetaret qe jetojme ne Greqi te na japin nje kenaqesi te vecante

Shqiptarja

Primus registratum

Une e kam dhene parashikim edhe ne rubriken "bertisni ketu" tek faqja e pare e AF-se ..!

Parashikimi im eshte 3:0 per SHQIPERINE E DASHUR!!!! :thumbsup:

Ole ole oleeee, oleeeee, oleeeeee!!!!
sport-smiley-019.gif
sport-smiley-019.gif
sport-smiley-019.gif

kushtrimi

Primus registratum

FITOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
FITOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SHQIPERI VS greqi
4 0

taqo2000

Primus registratum

Kemi te drejte te besojme tek enderat. kemi fituar dhe here te tjera por tani eshte nje gje e vecante. do te fitojme kampionet e evropes. po u drejtohem lojtareve te kombetares: o cuna beheni per ne qe jemi ketu

Genta

Primus registratum

Jini pak me realista. Nuk besoj se do fitojme, Greqia eshte kampione Europe dhe mundi vende si Franca.
Lexova ne nje artikull te "Shekulli" ne te cilen Brigel thoshte qe do mbrojme dhe nuk do sulmojme, vetem po na u dha rasti. Ne ne mbrojtje nuk jemi shume te mire, keshtu qe do i hame te pakten 2 gola.

Megjithate shpresoj per nje barazim dhe e deshiroj me gjithe qejf nje fitore.

TONY

Primus registratum

o don zoti e na ndihmon te fitojme se populli yne ka vuajtur dhe kemi nevoje per pak buzeqeshje e pak dinjitet ne europe ,prapeseprape le te fitoje me i miri sepse populli shqipetar ka ditur gjithmone qe te respektoje miqte ne fushen e saj sido qe te jete rezultati,suksese !!!!!!!!!!!!!
TI SHQIPERI ME JEP NDER ,ME JEP EMRIN SHQIPETAR

DFV

Primus registratum

Shqiperi - Greqi 2-1 pjesa e pare, bile tanet udhehoqen 2-0 qysh nga minuta e 10 kur Murati dhe Aliaj ishin autoret e golave.
Te shohim 45 minuta te tjera ne se do kemi fatin e pjeses se pare?