Shqipëria barazon 1me1 me Danimarkën

Al-Punk

Still here
Rezultat shumë premtues për kombëtaren shqiptare ky I sotmi. Barazimi me Danimarkën na mban në lojë dhe shpresë për kualifikimin e parë në një turne të tillë. Do ishte historike po te kualifikoheshim...
 
Top