Shqipëri-Portugali. Cili është parashikimi juaj?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
kombetarja-sot-1024x683.jpg

Portugalia%20ekip.jpg

Ta shohim kush eshte parashikuesi me i/e mire i forumit per diten e sotme.

Hope

dans ton coeur
Barazim e thash me danimarken :D
Ishalla fitojme veshtire ka me ken,portogest 1ronaldo kan ta mbajne mir mbase fitojme

Balahk

Locus omnem
Dua te fitoj shqipera. Por schedine e kam
vene per humbje te shqiperis.
nese nuk fiton deshira,te fitoj xhepi te pakten :p:D

Almaa'95

Papirus rex
nese formacioni do jete i njejte si me Danimarken, pergatituni shpirterisht/ emocionalisht/ moralisht per humbje. Ndryshon strategjia nese ne loje aktivizohet Hysaj & Kaçe. (Sidomos Kaçe nje here qe se fundmi ka qene ne forme te shkelqyer, se kuptoj pse se fut Ganiu :(

1-2.

Balahk

Locus omnem
nese formacioni do jete i njejte si me Danimarken, pergatituni shpirterisht/ emocionalisht/ moralisht per humbje. Ndryshon strategjia nese ne loje aktivizohet Hysaj & Kaçe. (Sidomos Kaçe nje here qe se fundmi ka qene ne forme te shkelqyer, se kuptoj pse se fut Ganiu :(

1-2.
Hahaha sa emer i bukur,Ganiu :p

Balahk

Locus omnem
Une kam gjith jeten qe e kam pregatitur veten me humbje:p
e kam te veshtir ta mesoj me fitore ;):p

Last edited:

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Nese luajm pa frike mund te marim rezultat pozitiv ne te kundert Portugalia seshte me Bendtner ne sulm qe te shperdoroj aq raste.
Ishalla luan Hysaj, kam frik se do gaboj Ajeti

Almaa'95

Papirus rex
Hahaha sa emer i bukur,Ganiu :p
Gani Abazi :p
Nese luajm pa frike mund te marim rezultat pozitiv ne te kundert Portugalia seshte me Bendtner ne sulm qe te shperdoroj aq raste.
Ishalla luan Hysaj, kam frik se do gaboj Ajeti
Te te pyes per nje gje duke qene se diç di nga futbolli edhe ti :p kush mund te jete me rezultativ ne sulm per kete ndeshje, Salihi Cikalleshi Balaj apo Sadiku?!

Nuk do ve skedin jo, thjesht x ta ditur per kulture :p

Balahk

Locus omnem

Te te pyes per nje gje duke qene se diç di nga futbolli edhe ti :p kush mund te jete me rezultativ ne sulm per kete ndeshje, Salihi Cikalleshi Balaj apo Sadiku?!

Une mendoj salihi.

me pelqeu emri neutralizuar:p

MysteriousMan

Valoris scriptorum

Balaj - eshte lojtar qe luan ne zone dhe i fort fizikisht per te lodhur mbrojtesat, 45' e para jane te fresketa per te dyja ekipet dhe mund te sulmojme nga krahet ndersa ne 45' e dyta mund te perdoret Cikalleshi per te luftuar ne mesfushe qe te humbasi minutat ne rast se skemi pesuar akoma gol.
Salihi eshte i vjeter per mbrojtjen pertugeze + qekur ka ber golin me rafishat humbet topa duke provuar te shenoj prap gola te tille.
Sadiku eshte shum luftetar por ka per ta mbajtur rezerve ne vend te Lenjanit pasi ska asnje qe mund te vrapoj ne krah vec atij.

Balahk

Locus omnem
Balaj - eshte lojtar qe luan ne zone dhe i fort fizikisht per te lodhur mbrojtesat, 45' e para jane te fresketa per te dyja ekipet dhe mund te sulmojme nga krahet ndersa ne 45' e dyta mund te perdoret Cikalleshi per te luftuar ne mesfushe qe te humbasi minutat ne rast se skemi pesuar akoma gol.
Salihi eshte i vjeter per mbrojtjen pertugeze + qekur ka ber golin me rafishat humbet topa duke provuar te shenoj prap gola te tille.
Sadiku eshte shum luftetar por ka per ta mbajtur rezerve ne vend te Lenjanit pasi ska asnje qe mund te vrapoj ne krah vec atij.
Prape pa emer e le:p

Une prape i meshoj zgjadhjes time.

SALIHI.