Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Cere je Tu LLap...
T TEDI Valoris scriptorum 10 Oct 2006 #123 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Me Shi ne Tym N Tirone ...
A antip Primus registratum 15 Oct 2006 #126 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Ka ari? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka re... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Ka ari? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka re... /pf/images/graemlins/laugh.gif
A anthrax Primus registratum 14 Nov 2006 #127 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! mrekulli ka mesuar te flas dhe gomari
C cacol Forumium maestatis 4 Dec 2006 #129 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Pershnes nusen me kangen : Sa t'kam dasht moj t'q!sha t'deknat /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Pershnes nusen me kangen : Sa t'kam dasht moj t'q!sha t'deknat /pf/images/graemlins/lol.gif
H HUMER Primus registratum 4 Dec 2006 #130 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! most alamet konge /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif shprehja e hundit kom nja dy jov qe e perdor "shuta fuck up [ndaluar]"
Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! most alamet konge /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif shprehja e hundit kom nja dy jov qe e perdor "shuta fuck up [ndaluar]"
A Ali_DemsI Primus registratum 4 Dec 2006 #131 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Te Shtypte Makina E Mu*it /pf/images/graemlins/laugh.gif
E Erjon rapper Forumium praecox 7 Dec 2006 #132 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! u terbofsh e març malet /pf/images/graemlins/laugh.gif
A aristokratja Forumium praecox 7 Dec 2006 #133 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Te rente presja!
I i_own_u Primus registratum 7 Dec 2006 #134 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! /pf/images/graemlins/smile.gif
F fiona20 Primus registratum 7 Dec 2006 #135 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! te hongert dreqi...
V Vals Primus registratum 7 Dec 2006 #136 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! E hengri lugen e mutit Te hengshin dreqnat Te kisha qypat [e floririt] e Ramadanit, dija une si beja Me ke do besh stan more/moj
Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! E hengri lugen e mutit Te hengshin dreqnat Te kisha qypat [e floririt] e Ramadanit, dija une si beja Me ke do besh stan more/moj
C cacol Forumium maestatis 10 Dec 2006 #137 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! C'me zmerilose prostaten...
E elviskelmendi Primus registratum 1 Jan 2007 #139 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! Im going to make u an offer which u cant reffuse ,,,,,
A ALTIN Primus registratum 19 Jan 2007 #140 Re: Shprehja me e dhime qe perdorni! I ke lare duart /pf/images/graemlins/grin.gif