Mirabel
Locus omnem
ahhh si ai njoftimi "shes detin me pamje nga shpia" lolMe erdhi nje ide: sikur femrat mos nxirrnin me foto shalet me detin ne sfond...po te nxirrnin detin me shalet ne sfond![]()
ahhh si ai njoftimi "shes detin me pamje nga shpia" lolMe erdhi nje ide: sikur femrat mos nxirrnin me foto shalet me detin ne sfond...po te nxirrnin detin me shalet ne sfond![]()
ose si ajo shprehja me jep ta kafshoj cik buken sa per cigare, pastaj me jep edhe i cigareahhh si ai njoftimi "shes detin me pamje nga shpia" lol
Jo botes...por planetit te treteNje mendim i vjedhur nga interneti por ishte shum i bukur ia qe ia vlen per t'u ndare:
Nese Toka eshte planeti i trete ne rradhe qe rrotullon Diellin, atehere a nuk duhet te gjithe shtetet e planetit te llogariten si shtete te botes se trete?
![]()
Sikur te ishte vetem afrika e emertuar bote e trete...ti je pjese e europes dhe shume shtete europiane te cilesojne si vend i botes se trete...e ke parasysh qe shtetet afrikane i quajne third world countries, dhe kjo i asocohej third world countries, ajo qe nga jashte i themi planete per ne perben boten sic yllit tone qe i themi dielli, ne kete rast nenkuptojne te njejten gje![]()
Eh me se per mua e ka pa heKush kush jane, tregoi me emra![]()
Jo nuk kam per tyEh me se per mua e ka pa he![]()
Jo se nuk jam nga ato burra qe rrihemPo ti e ke lehte ia heq veshin kur te duash, madje bej foto duke e rrahur e na e dergon ktu ne forum![]()
Kjo thote 'ta rrahesh ' moderatoren dmthJo se nuk jam nga ato burra qe rrihem
keshtu qe edhe po e pati ne mendje,ta heqi![]()
jam kunder dhunes,e cfare do lloj forme te jete.Kjo thote 'ta rrahesh ' moderatoren dmth![]()
Lool.he pra he se thashe po kjoJo mi ti ta rrahesh ate![]()