shoqeria apo dashuria

Hellena

Primus registratum
Re: shoqeria apo dashuria

e di sa po i ...... se i thu ti qe qeka prek shoqja apo jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ...
Mos e ke bo gjo add ne msn /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif how skeptikell mase ka hall mos i del nai palar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif ose do i ket ngel hattri shoqes se i ka hyp avlli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif

Admir

Forumium maestatis

Dashuria eshte e kufizume pa shoqni. Jeta ka tjeter dimensione. Nuk mun bajn njana pa tjetren. Shoqnia metet e ransishme, nuk mun hekesh dor leht, sikur thon Irlandezt...Women come and go, the pub is always there...

atman

Forumium maestatis

Shoqeria ndertohet gjithmone mbi ndjenja me te pastra, me te qendrueshme dhe kjo i jep vlere.
"Persa e rralle eshte nje dashuri e vertete, akoma me e rralle eshte nje miqesi e vertete" - thote La Rochefoucauld. (maximes, 428)
Ndersa princesha Karadja pohon se: "Varrosen me shpesh miqesite se sa miqte". Ketu ia vlen te shtoj nje proverb kinez qe duket se zbulon natyren e vertete te dashurise: "Kur, bashke, per nje kohe te gjate, jetojne, kafshet te dashuruara perfundojne, ndersa njerzit per t'u urryer".
Une them se: Nje dashuri e pohuar eshte njesoj si faqen e fundit te nje libri te kesh lexuar.
Perfundimisht, jam per shoqerine.

1UA

Primus registratum

dashuri apo shoqeri,

pa lidhje, mjere ai qe duhet te zgjedhe. Nqs behet fjale per te njejten femer, sigurisht une do te doja ta kisha te dashur e nqs do arrinim te benim edhe gjera shok-shoqe bashke pse jo, por personalisht une i besoj mesatarisht realitetit shok-shoqe.

leonora

Primus registratum

Se pari desha te thosha qe nuk ban mire qe ndalon mendimet e forumistave nga Shqiperia sepse ato jetojne atje nuk do te thot gje, mund te jen shum me para se une e ti qe jemi ne emigrim..

E dyta, sipas mendimit time, nje lidhje nuk mund te perfundoj kurr ne shoqeri ( nese vertet e ke dashuru). Duhet te dish qe nese ajo te don ty dhe ti e don ate..... ska nevoj per shoqerin e ish.... para se te gabosh, veshtro situaten mire!!

M

Mortal

Guest

Domethene, ky djalka nuk do te dashuren te kete lidhje shoqerore me ish-in e vete? Po kembes bjeri. Do jete shushke ajo po te degjovi ty nqs i kerkon te shkeputet prej tija.

Mjere, mjere kush dashuron dhe e fut vehten ne telashet e xhelozise, a te dashurise, a mashtrimit...Ja ca si puna ime- pa ndjenja- sahati 12 githenje.