Shopping

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Shopping

Jo re ! qe ti shtohet fuqia blerese ktij veni eeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Iki mo mir' e pij n'Tirane se edhe kullos syte : kush hyni - kush doli /pf/images/graemlins/laugh.gif !

ladouce2005

Primus registratum

prit ulemi te dyja... tek kjo tavolina ketu afer hyrjes, meqe jemi dhe ne te njejtat kushte :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif gjujme bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...dashke me rrit fuqine blerese te syzeshitesve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk e di fare per cfare eshte tema, por mund te them qe une ngordh fare me bo pazar...rendesi ka te kem nje kompjuter me internet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk eshte mire kshu! :devil:

Vals

Primus registratum

Zog, mos te kapemi kot per savings versus spending sepse kane kushedi sa vite qe ekonimistet vete s'e kane gjetur. Edhe Shqiperia e ka fuqine blerese goxha mire, por GDP e ka per ibret sepse popullata mbahet me paret e emigranteve. Blej sa te dush ti te tregu s'e rregullon dot ekonomine.

Nejse, s'po zgjatem por edhe une nuk cohem nga gjumi i te shtunes per i pale kepuce, sikur ta dij qe alterntiva eshte me i ble me cmim te plote. Me mire nje pale me pak por gjume me shume /pf/images/graemlins/wink.gif
Me ka marre malli me pi kafe ne NY, tek Starbuck's anash godines te Citigroup, ul mbas xhamit duke pa robte. Ma favorite passtime mbas kafes se Tiranes.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vals:
[qb] Edhe Shqiperia e ka fuqine blerese goxha mire [/qb]
fuqine blerese per FRYME shqiperia e ka per-ibret. pensionistet dhe shumica s'kane pare te blejne buke. por une s'po flitsha per ket, kisha parasysh "fuqine blerese" per te ARDHURA TE NJEJTA.

dmth neqofte se fiton 1000$ ne muj ne shqiperi dhe po aq ne amerike, kush nga keta e ka fuqine blerese me te madhe.

e pra KY jeton dhe me mire.

ket desha me t'thone.

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb]

Anetari 160 /pf/images/graemlins/smile.gif
pergjigja eshte PO! :wave:

[/qb]
Ia fut kot se une s'di te kete ndonje te dashur :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Pash nerin pse s'e hape deren /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Po qe une kam nji crush on u edhe se shpejti do te te rrembej bashke me O e di ai ? :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

hajde t'ja themi, se jam kurioze te shoh reagimin :devil:
una vij vete mi, po do marr nje valixhe te madhe me vete, se do marr dhe ndonje gje te rendesishme me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] Aragorn :smash: pse ben sikur i di te gjitha? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une per sa di fola...
Per te tjerat, bujrum e na trego /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: Aragorn te marrte e mira u tregove me i shkathet se une
te gjithe jashte teme jemi, do na fshijne dhe kane te drejte
apologies :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

e marr me vete, mos ki merak :devil:
hajdeni tek chit-chati se ketu nuk eshte vendi i duhur per keto muhabete :smash: