Shopping

RecurrentDream

Forumium praecox
Shopping

Kjo eshte nje teme pak me teper per forumistet. A mendoni se te dilni te blini gjera ju heq disi stresin? Kuptohet nuk kam parasysh ketu Carry-n tek Sex & the City qe kishte shpenzuar 40,000 USD ne kepuce...!!!

bujana

Primus registratum
Re: Shopping

Te them te drejten sporti im i preferuar eshte shoppingu .Do te thoja qe me lumturon disi.Kur vjen nga shoppingu me duart plot me qese me rroba dhe shkon para pasqyres dhe i provon te gjitha nje nga nje...Pra shoppingu te heq stresin.

ani ani

Primus registratum

shopping - qe nga termi i perdorur kemi te bejme me nje fjale te huaj dhe ne shqiptaret vdesim per kopje, keshtu vdesim edhe per shopping megjithese si proces ka vlere vetem te perkoheshme, fillon tek Smart Shoping dhe mbaron ne proven e fundit qe ben.

Do te doja ta largoja kete menyre argetimi per te hequr stresin sepse ne pamundesine tone eshte nje stres me vete.

TEA

Forumium maestatis

ohh shoping ... vetem per momentin eshte nje ilaç i mrekullushem ....kam kohe qe nuk e ushtroi me si hobi kete gje ...se te nxier me karton t'kuq /pf/images/graemlins/laugh.gif ...tani e bej kur kam me duhet diçka .

ladouce2005

Primus registratum

shopping per te heq stresin???
no way!!!
stresi shtohet kur shef banken qe rrenohet!
hiqe stresin me nje shetitje ne park ose me ndonje "comedy show" goc.
lere "sex and the city" ti, e kane fillu jeten ndryshe nga ne k'ta ketej. s'mendon njeri per njerezit e vet e shpenzojne pa kufi deri sa mbetenm dhe vete pa gje. kurse ne shqiptaret shoppim me shume per robt e hspise se per vete e n'a sjell me teper kenaqesi...te pakten ne ketej nga rrethi jone flas une, s'di c'behet nga ju /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

Shopping, jam addicted, por jo per te hequr stresin po per t'a shuar ate kur te te vije bank statement!!!!

true confidental

Forumium maestatis

Kur planifikoj dicka, any party or smth else "special" shopping is very attractive, cdo detaj, zgjedhja qe bej mes alternativave qe me jep tregu , kerkon shume fantazi , oh I like to do that
Shopping i zakonshem pak boring, ai i fundjaves ne ndonje supermarket, i shmangem sa here kam mundesi .............

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RecurrentDream:
[qb] Kjo eshte nje teme pak me teper per forumistet. A mendoni se te dilni te blini gjera ju heq disi stresin? Kuptohet nuk kam parasysh ketu Carry-n tek Sex & the City qe kishte shpenzuar 40,000 USD ne kepuce...!!! [/qb]
Aty afer jam dhe une, ata qe me njohin do insistonin per me keq madje. Ajo qe i referohesh ti quhet Retail Therapy dhe eshte e vertete qe disa persona kur jane te merzitur e kane si addiction (including myself here). Kam adddiction per canta, kepuce dhe make up, ne kulm, ne fakt eshte tamam si semundje sado qe mundohem ta kontrolloj arrij te bej dhe gjera qe as me nevojiten fare. /pf/images/graemlins/frown.gif

ani ani

Primus registratum

[qb] Kjo eshte nje teme pak me teper per forumistet. A mendoni se te dilni te blini gjera ju heq disi stresin? Kuptohet nuk kam parasysh ketu Carry-n tek Sex & the City qe kishte shpenzuar 40,000 USD ne kepuce...!!! [/qb]
Sigurisht qe ta heq stresin, madje me mire te kishe parasysh edhe Kerin, sepse me mire te blesh 40,000 USD kepuce edhe mbledh mendje, keshtu edhe po tu keput ndonje rrip, ke te tjera sa te duash!

Por ndoshta duhet pyetur edhe per stresin mbas blerjes kur te ndodh qe kupton qe i ke hedhur leket ne ............

:goofy: :goofy: :goofy: :lol: :lol: :lol:

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga FamousJournalist:
[qb]
Sigurisht qe ta heq stresin, madje me mire te kishe parasysh edhe Kerin, sepse me mire te blesh 40,000 USD kepuce edhe mbledh mendje, keshtu edhe po tu keput ndonje rrip, ke te tjera sa te duash!

Por ndoshta duhet pyetur edhe per stresin mbas blerjes kur te ndodh qe kupton qe i ke hedhur leket ne ............

:goofy: :goofy: [/qb]
Tallu me fatkeqesite e te tjerve ti... Hajt se ta tregoj une qejfin sa t'shifna. :smash: :smash:

Darien

Primus registratum

është vënë re që 'retail therapy' është përhapur në perëndim si rezultat i imagjinatës së kufizuar; do të dalësh nga shpia dhe të bësh diçka të mirë për veten dhe të shkon mendja më shpejt që të dalësh të blesh ndonjë gjë për vete, kur mund të të shkonte në shumë gjëra të tjera me më shumë efikasitet

sidoqoftë, po doli me rezultat një herë e dy herë 'retail therapy', atëhere bëhet problem sepse krijohet lidhje në tru midis aktivitetit dhe lëshimit të kimikateve anti-depresivë

Anana

Primus registratum

Eeee shoppingu...

Qef eshte po te ikin leket per lesh kur s'ke. Une per vete preferoj te kursej per gjera me vlere afatgjate, si psh shpi (megjithese eshte e merzitshme)...

Lefta lefta...

P.S.(When I'm really stressed I go change my hair 100%)

Eni_883

Primus registratum

Shopping...hmmm vdes per shopping, po me duket edhe si argetim edhe si anti-stress. Shquhem pak per te qenit doreshpuar po c'ti besh it's a fine line between needs and pleasure when it comes to shopping /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S. Darien dont tell me that I need therapy for this one as well :idea:

Topce

Primus registratum

"Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping!"
-- Bo Derek

ani ani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Topce:
[qb]

"Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping!"
-- Bo Derek [/qb]
More Topce, me sa duket e paske merak te me behesh opozitar gjithmone, megjithate te uroj te blesh lumturine me para edhe pastaj folim ne temen "Parate dhe Lumturia"

:goofy: :goofy:

Topce

Primus registratum

Po ma kujtove stresin "after-shopping", opozittar do me kesh. Po ju femrat jeni rehat...

Darien

Primus registratum

nuk e dija unë që ishte "ladies only"
bëni sikur nuk e patë që shkrujta më sipër
:goofy:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] nuk e dija unë që ishte "ladies only"
bëni sikur nuk e patë që shkrujta më sipër
:goofy: [/qb]
Po dhe ti kot une kisha bere koment per ty but you just want to draw attention :wink: