Shokushoqja ime ie ngushte.......!!!

J.P

Primus registratum
Shokushoqja ime ie ngushte.......!!!

Miqesi, tradheti, Vlera, deshira, keqkuptime, etj etj. Shkruani gjithcka qe ju ka ndodhur ne shoqerine tuaj.......!!!!!!!

Vals

Primus registratum
Re: Shokushoqja ime ie ngushte.......!!!

Te gjitha me kane ndodhur ne shoqeri plus dhe gezime, mirekuptim, mbeshtetje. Jeta keto ka. Deri sa arrin te kuptosh qe sado shoke e shoqe te kesh ne fund fare mund ti besosh plotesisht vetem vetes tende dhe gomarin duhet ta nxjerresh vete nga balta.

Albert Zylyftari

Primus registratum

Nqs ju ndodh te ke mosmareveshje me shoket apo shoqet tuaj eshte faji juaj, se ju vete e zgjidhni shoqerine tuaj.Pse duhet te lidhemi para kohe me dike qe se njofim mire.Njofja dhe besimi vijne gradualisht.
Shoku i te gjitheve eshte shoku i asnjerit.

S6T6N6

Forumium maestatis

ne shoqeri ndodh gjithcka... njehere i thashe nje mikut tim te ngushte se e dashura e tij e tradhetonte pasi qelloi krejt rastesisht qe ta shifja duke bere llape me nje tip qe edhe e njihja... prej asaj dite ai nuk me foli me dhe sot eshte fejuar me ate gocen :shrug:

S6T6N6

Forumium maestatis

nje here u gjenda krejtesisht pa leke sic rralle here ndodh... doni ju qe u gjenda shume mire... te parin shok qe me doli ne rruge e kapa per leckash dhe e detyrova te me jepte nje kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif (mu duk sikur ai mezi e priste kete moment)

Rambla

Primus registratum

Tema s'ka lidhje me filozofine. Po e trasferoj nga 'koktej diskutimesh'.

just_me

Primus registratum

each day brings many blessings,but none as sweet as friendship. :kiss: