Shkruani nje emer te bukur per te dashurin tuaj

TinkerBell

Papirus rex
sigurisht. Vetem se, sado me perkedheli, kur te perseritet shpesh e shpesh, te vjen jo vetem te besosh se mos ndoshta ajo qe ta thote e ka seriozisht, por madje fillon te besosh se ashtu je vertet. :)

(nje lloj engjelli dhe ky), ke shkruajtur. Dmth edhe ata te paret ishin engjej?!
(tema) domate
Këto ''nicknames'' do thuheshin me raste, kuptohet! Jo aq shpesh sa për ta besuar që vërtetë, ashtu është : )

Me Lucifer, unë i referohem djallit :p këtë kisha ndër mend kur e shkruajta.

joetisti_

Locus omnem
Këto ''nicknames'' do thuheshin me raste, kuptohet! Jo aq shpesh sa për ta besuar që vërtetë, ashtu është : )

Me Lucifer, unë i referohem djallit :p këtë kisha ndër mend kur e shkruajta.
Ju, kur zini ta thoni... :p Pavaresisht, ne te vertete mashkullit nga femra e vet i pelqen ta ndieje dashurine edhe ashtu.
A, tani e kapa. Kujtova se me engjell kishe parasysh edhe 'majmun' :p
Por "Lucifer" nuk do te thote, "ai qe sjell drite" ?

(tema) kotele

TinkerBell

Papirus rex
Ju, kur zini ta thoni... :p Pavaresisht, ne te vertete mashkullit nga femra e vet i pelqen ta ndieje dashurine edhe ashtu.
A, tani e kapa. Kujtova se me engjell kishe parasysh edhe 'majmun' :p
Por "Lucifer" nuk do te thote, "ai qe sjell drite" ?

(tema) kotele
Ashtu përkëthehet në fakt, si ylli i mëngjesit, dritë sjellësi, por në literatura dhe sipas fejës krishtere, njihet si djalli ( kështu ka qenë Luciferi para se të bie nga qielli) :)

joetisti_

Locus omnem
Ashtu përkëthehet në fakt, si ylli i mëngjesit, dritë sjellësi, por në literatura dhe sipas fejës krishtere, njihet si djalli ( kështu ka qenë Luciferi para se të bie nga qielli) :)
edhe une kam lexuar pak sikur ne liturgjine fetare eshte bere nje gabim ne percaktim. Prapeseprape dike engjell ose djall s'e ben fjala e tjetrit. Ja ti, do ta quash Lucifer, por s'do te thote se eshte i tille :)

(tema) embelushe