Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] ju pershendes qemalsa e qemalse
Fillimisht postuar nga la douce:
[QB] po Fadilin e vizatimit teknik se ka arrit njeri?
gallate ka qene per zotin ai fadili i shkret kush e di ku behet tani
edhe hasani nom fare ka qene e dini si ia ka vene emrin djalit (po deshet me pyesni)
edhe dicka tjeter kur flisni per hyrien mos me thoni se flisni per hyrien e (historis) e (njohuris per shoqerine)ajo ka qene shpirt njeriu
nese doni ti beni varrin dikujt bejani sabahetes se kimis
thonin se dikur paska qene gardjane burgu [/qb]
hasani kurvar lol. kur ka lind cuni i think kam qen akoma ne tirane dhe akoma me jepte mesim. na thoshte qe do ja vinte emrin e te jatit Aladin lol.rrot fare.
ku ka qen hyjria shpirt njeriu iher, ajo shtrige, ma ke cu n'drejtori se hapa deren e klases dhe ja bona njones me dore ajo me fiksimi. sa per sabajjetin e kimis nuk kam no simpati te modhe por te shpjegu skishte si ajo. nje here na dha nje quiz dhe shoqa ime qe ishte tyc fare ne kimi ulet mas meje. une maroj pun 10 min dhe me con te marr mungesat e vitit te 4 only. dhe e lej quzin n'tavolin por i them shoqes kopjo dhe jo llaf per llaf se ajo eshte xhade. une si me i thon mos le pik e presje. nejse heren tjeter qe kishim klas shperndan tgjitha quizet pervec times dhe shoqes time. mas klase na theret dhe thot qe jan te ngjashme. dhe une i thash jemi shoqe kemi studjuar bashk. ajo thot po dhe llafet, shpejgimet jan isoj. i thash une man men qe me cove per mungesa marova e para anej knej ska mundesi te ket kopjuar se une ika. ju mush menja mua me kishte ven 10 e kishte fikur dhe kthyer ne 9 kur shoqes time 8.
mas dy oresh me co m'msim mua une gjithmon msoja te kjo, se kisha me qef dhe me pelqete menyra e shpjegimit te kesaj. dhe me ve 9.
mas meje con shoqen time, ajo tyc fare ne kimi, drras. une nbank pare i tregoja ajo skuptove. asaj i vuni 2 lol e maj men si sot.
o kiti po ajo qe jepte Filozofi dhe Socjologji, qe i kishte vdek vllai dhe gjithmon vishej me te zeza si e ka pas sme kujtohet. jetonte ne Laprak.
kaq per sot per sa perket historirave te qemalit [/qb]