Shkolla Qemal Stafa paraqitu ketu

mistrec-sarande

Primus registratum
Re: Shkolla Qemal Stafa paraqitu ketu

Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] Ej o njerez une jam akoma qemalese.Per cdo paqartesi qe kemi mund te me drejtoheni mua dhe do tju sqaroj me shume qejf...
Aladini i shkrete ka emrin e gjyshit te vet d.m.th babait te hasanit.... :wave: Kesi [/qb]
Pse je akoma te qemali ti mi goc. Po em cunin e hasanit ca keni mo nuk ju mjafton hasani. :shrug:

kesi

Primus registratum

Mochelle!
Mos ka qene gje Pellumbesha????
Nuk e di por ajo me duket rob zoti...

sa per Hyjrien ajo eshte akoma aty dhe me ate zerin e vet acarues qe te ben me dhimbje koke vazhdon te lodhi nxenesit e shkrete...po mu sma rene ndonjehere ne qafe...

Hasani po njelloj...

kurse Sabajetit i ka dal lotaria amerikane dhe iku vjet ne Amerike....
Ciao :wave:

kesi

Primus registratum

Ej o mistrec-sarande, ne rinia keshtu e kemi...
:tipsy: ciao :wave:

cukolja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MICHELLE:
[qb]
Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] ju pershendes qemalsa e qemalse

Fillimisht postuar nga la douce:
[QB] po Fadilin e vizatimit teknik se ka arrit njeri?
gallate ka qene per zotin ai fadili i shkret kush e di ku behet tani

edhe hasani nom fare ka qene e dini si ia ka vene emrin djalit (po deshet me pyesni)

edhe dicka tjeter kur flisni per hyrien mos me thoni se flisni per hyrien e (historis) e (njohuris per shoqerine)ajo ka qene shpirt njeriu

nese doni ti beni varrin dikujt bejani sabahetes se kimis
thonin se dikur paska qene gardjane burgu [/qb]
hasani kurvar lol. kur ka lind cuni i think kam qen akoma ne tirane dhe akoma me jepte mesim. na thoshte qe do ja vinte emrin e te jatit Aladin lol.rrot fare.
ku ka qen hyjria shpirt njeriu iher, ajo shtrige, ma ke cu n'drejtori se hapa deren e klases dhe ja bona njones me dore ajo me fiksimi. sa per sabajjetin e kimis nuk kam no simpati te modhe por te shpjegu skishte si ajo. nje here na dha nje quiz dhe shoqa ime qe ishte tyc fare ne kimi ulet mas meje. une maroj pun 10 min dhe me con te marr mungesat e vitit te 4 only. dhe e lej quzin n'tavolin por i them shoqes kopjo dhe jo llaf per llaf se ajo eshte xhade. une si me i thon mos le pik e presje. nejse heren tjeter qe kishim klas shperndan tgjitha quizet pervec times dhe shoqes time. mas klase na theret dhe thot qe jan te ngjashme. dhe une i thash jemi shoqe kemi studjuar bashk. ajo thot po dhe llafet, shpejgimet jan isoj. i thash une man men qe me cove per mungesa marova e para anej knej ska mundesi te ket kopjuar se une ika. ju mush menja mua me kishte ven 10 e kishte fikur dhe kthyer ne 9 kur shoqes time 8.
mas dy oresh me co m'msim mua une gjithmon msoja te kjo, se kisha me qef dhe me pelqete menyra e shpjegimit te kesaj. dhe me ve 9.
mas meje con shoqen time, ajo tyc fare ne kimi, drras. une nbank pare i tregoja ajo skuptove. asaj i vuni 2 lol e maj men si sot.
o kiti po ajo qe jepte Filozofi dhe Socjologji, qe i kishte vdek vllai dhe gjithmon vishej me te zeza si e ka pas sme kujtohet. jetonte ne Laprak.
kaq per sot per sa perket historirave te qemalit [/qb]
jo me shpirt sabajeti ka qene trape fare nje here nje zajze e klases ne mes te provimit i mbaron boja ajo qe te mos i prishte qetesin te tjereve i kerkon sabahetit nje stirolaps per te vazhduar dhe sabaheti trape me paturpesin me te madhe fillon e pellet ste vjen turp ty kush je ti te me kerkosh mua stirolaps a nuk te mjaftojne 40 nxenesit e klases dhe e nxori perjashta.

nje here tjeter i kishim bere nje dhurat4e per 7 marsmbi mbi dhuratyen kishim vene nje kartoline ne zarf-kut te shikonit fytyren e saj qe thoshte jo nuk e di ca ka te zarfi jo nuk mund ta pranoj jo po ju le kohe te ndreqni gabimin nese e keni bere kartolinen nuk ka nevoj ta fusni ne zarf se pastaj te shkon mendja per keq
asaj i shkonte mendja se ne si klase kishim vene leke te zarfi e donim ta korruptinim

njehere tjeter kishte ditelindjen dikush ne pushim shkruan nmbi tabele "mesuese u befsh 100 vjec e jete te lumtur"kjo sa vjen ne klase shikon tabelen as buzeqesh as thote faleminderit po ngrin dike qe ta pastroj tabelen.

pastaj michelle sabahetes nuk ja mbushte njeri mendjen le qe ajo nuk degjonte shpjegim nga asnjeri

MICHELLE

Primus registratum

[QB] Mochelle!

sa per Hyjrien ajo eshte akoma aty dhe me ate zerin e vet acarues qe te ben me dhimbje koke vazhdon te lodhi nxenesit e shkrete...po mu sma rene ndonjehere ne qafe...

Hasani po njelloj...

bravo kesi ajo ishte Pellumbesha. maj men gjithmon ngelte mrapa me shpjegime dhe nuk i dilte koha me shpjegu dhe na vite 4 veta ne bank me bo provim me shkrim ne vend te na coj ne tabele, ajo gjithmon me kthete kurrizin dhe mbeshteteshe te tavolina ime dhe une hapja librin dhe lexoja. ka i her i boja gati se e dija qe do me conte ne mesim ngaqe ulesha ne bank te para radha mesit edhe e shifja ku i shkote gishti lol edhe ndroja fletat heheheheheh kalamon i keq. une vdekje e kam pas ket se e kom pas vdekje filozofin. edhe ishte shume e keqe dhe me nota.

hajrija akoma floket e shkurtra i ka lol i vazhdon i lyn me kena apo i ka lan thinjat.
amon kush me tregon i cik per gafrinen vetem per ate me ka morr malli, ajo po qe eshte rob zoti dhe nje nga zyshat qe une skom per ta harru kur.
hej kesi po ajo qe jep vizatim teknik dhe informatik ajo e shendosha akoma aty o? gjithmon me qiste jasht se loznim me letra lol po asnjehere sme merrte inot lol

kesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MICHELLE:
[qb]
[QB] Mochelle!

Hasani po njelloj...

bravo kesi ajo ishte Pellumbesha. maj men gjithmon ngelte mrapa me shpjegime dhe nuk i dilte koha me shpjegu dhe na vite 4 veta ne bank me bo provim me shkrim ne vend te na coj ne tabele, ajo gjithmon me kthete kurrizin dhe mbeshteteshe te tavolina ime dhe une hapja librin dhe lexoja. ka i her i boja gati se e dija qe do me conte ne mesim ngaqe ulesha ne bank te para radha mesit edhe e shifja ku i shkote gishti lol edhe ndroja fletat heheheheheh kalamon i keq. une vdekje e kam pas ket se e kom pas vdekje filozofin. edhe ishte shume e keqe dhe me nota.

hajrija akoma floket e shkurtra i ka lol i vazhdon i lyn me kena apo i ka lan thinjat.
amon kush me tregon i cik per gafrinen vetem per ate me ka morr malli, ajo po qe eshte rob zoti dhe nje nga zyshat qe une skom per ta harru kur.
hej kesi po ajo qe jep vizatim teknik dhe informatik ajo e shendosha akoma aty o? gjithmon me qiste jasht se loznim me letra lol po asnjehere sme merrte inot lol [/qb]
Akoma ne ate gjendje eshte, une nuk e kam pare ndonjehe pa thinja, por ka filluar te lyeje buzet.
gafrina vazhdon te jet rob zoti, mua sme jep por e kam ide shume mire se kush eshte, nuk e di si ka qen po tani i ka floket kafe dhe deri poshte veshit..
Kurse ajo e informaticjenja e mbarua eshte Liri lleshi, akoma aty eshte ne te njejten gjendje si me pare...

cukolja

Primus registratum

me qafsh kejsi gjergji prap drejtor eshte

para nja 3 vitesh dic kishte me valbonen e fizikes dhe me adelinen ai bente mbledhje ne zyren e tij here me njeren e here me tjetren kuptohet me dyer te mbyllura

SE DI

ladouce2005

Primus registratum

kiti ke adeline moj, mamin e kledit?
i shkreti cun i hasanit :eek: sa trap dhe ai, sado t'a dush baben, ai ka vdek, cuni e ka jeten para, do e tallin t'gjith kalamojt :smash:
po pellumbesha ka qene dashnorja e afrimit te anglishtes, s'besoj se e keni arrit ju, se jeni t'vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif plaste thashethemi si heret. une kam pas tre drejtora te ndryshem kur kam qene atje: gafurr lugen, nji qe s'me kujtohet dhe te fundit lydra bicokun. lydres i kam shku deri ne shpi per vulen e defteses se matures, dhe ate dite i kishte vdek vjerra te shkretes, por ma dha vulen, se une do iksha.
na thoni noi thashethem tjeter?
violeta me rrica eshte akoma aty apo jo? e historise?
po tosi i astronomise?
po silva e matematikes?

cukolja

Primus registratum

baba kujt ka vdeke me korbe ca thu ti

tosi ka ka nja 4 a 5 vjet qe ka dale ne pension valute njeri ka qene po luba te ka dhene mesim ty me zhulse se bao nona

hot

Hotgirl

m'thoni cer bohet me hajrien-ish kujdestaren time e?!
apapapa ca zyshe!!! ta nxite jeten,ama ene sot e ksaj dite ja di per falemnderit!!! ajo po qe na ka msu matematik!!!
po per teuten e fizikes a di njeri se ca bohet e?!
po ajo hyrija..hala ska dal m'pencion ajo shejtone zysh e?!
o zot sa ma ka nxi jeten..ate zerin ihere me ulje ngritje sja duroja dot!! pupupu..plak e rrjedhme..!!ska lon njeri pa i ron m'qaf!!
maj men ihere qe na erdhen provime na drejtoria arsimore..gati ne cdo lende :eek:
ne te shkretet kishim hall te msonim noj matematik,noj fizik,kimi a biologji..kurse hyria na cante veshet me historine e vet!!! o zot o zot :book: :smash: :smash:
nejse..na thoni nej thashethem na shkolla na thoni..
kesi..ca viti je ti se mos te njof me?!

ladouce2005

Primus registratum

[qb] baba kujt ka vdeke me korbe ca thu ti

tosi ka ka nja 4 a 5 vjet qe ka dale ne pension valute njeri ka qene po luba te ka dhene mesim ty me zhulse se bao nona [/qb]
kiti, po baba hasonit mi shpirt. me duket se ka pas vdek qe kur kam qene une n'vit dyte or sth like that :confused:
luba me ka dhene ne vit te pare. zhulse ishte, por kur shpjegote ta fuste n'koke aman. akoma i maj men ca na ka msu. mu m'ka pas qef se isha si cun harom /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ja qaja gjeometrine sidomos

cukolja

Primus registratum

baba i hasonit mier me per thash mos na la shendene dhe hasani

e mban mend luben qe i mbante ushtrimet ne copa letre
me kujtohet nje here luba bente ushtrimin ne tabele dhe e kopjonte nga letra qe kishte ne dore dikush e pyet pse kjo doli aq apo kaq the ajo thote duro sa ta mbaroj mos ma humb shenjen

a e mban mend si i lyente syte nga siper
me duket se perdorte qymyr

ladouce2005

Primus registratum

po mi si se mbaj mend...
e di car i ka pas bo eranda libohoves? e nxirrte para klases e i thoshte: po na knove i konge do t'vej 5 se di qe je tyc n'matematike :lol: e te njejten gje i beri ne provim mature, e beri te kendonte para komisionit dhe e kaloi /pf/images/graemlins/laugh.gif nje cun i lagjes e ka pas ne klase eranden dhe car s'tregon per luben.
ja njef gocat ti? ornelen dhe evisin?

kesi

Primus registratum

[qb] me qafsh kejsi gjergji prap drejtor eshte

para nja 3 vitesh dic kishte me valbonen e fizikes dhe me adelinen ai bente mbledhje ne zyren e tij here me njeren e here me tjetren kuptohet me dyer te mbyllura

SE DI [/qb]
Akoma aty eshte akoma, po ai bo edhe si i ndershem mi, ndoshta diskuton per ecurine e shkolles qemal stafa...
:wave:

kesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] m'thoni cer bohet me hajrien-ish kujdestaren time e?!
apapapa ca zyshe!!! ta nxite jeten,ama ene sot e ksaj dite ja di per falemnderit!!! ajo po qe na ka msu matematik!!!
o zot sa ma ka nxi jeten..ate zerin ihere me ulje ngritje sja duroja dot!! pupupu..plak e rrjedhme..!!ska lon njeri pa i ron m'qaf!!
maj men ihere qe na erdhen provime na drejtoria arsimore..gati ne cdo lende :eek:
ne te shkretet kishim hall te msonim noj matematik,noj fizik,kimi a biologji..kurse hyria na cante veshet me historine e vet!!! o zot o zot :book: :smash: :smash:
kesi..ca viti je ti se mos te njof me?! [/qb]
Te gjitha aty jane edhe e cudiecme por njeriu sndryshoka, ashtu vazhdonje akoma...
Gje e re nga Qemali-gjysma zyshave kan shku n'amerik me llotari, ylli i fizikes ka ik n'itali mduket, Roza e kimise drejtoreshe te Ekonomiku, Laureta e fiskultures me Marten e fizikes ka dale n'pensoin....
Ej ju ish-qemalsa ajo refideja e biologjise dhe atehere ta merrte shpirtin si tani?????
Lali une jam ne vit te trete kete vit, sbesoj te me njohesh..... :wave:

kesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] kiti ke adeline moj, mamin e kledit?
i shkreti cun i hasanit :eek: sa trap dhe ai, sado t'a dush baben, ai ka vdek, cuni e ka jeten para, do e tallin t'gjith kalamojt :smash:
po pellumbesha ka qene dashnorja e afrimit te anglishtes, s'besoj se e keni arrit ju, se jeni t'vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif plaste thashethemi si heret. une kam pas tre drejtora te ndryshem kur kam qene atje: gafurr lugen, nji qe s'me kujtohet dhe te fundit lydra bicokun. lydres i kam shku deri ne shpi per vulen e defteses se matures, dhe ate dite i kishte vdek vjerra te shkretes, por ma dha vulen, se une do iksha.
na thoni noi thashethem tjeter?
violeta me rrica eshte akoma aty apo jo? e historise?
po tosi i astronomise?
po silva e matematikes? [/qb]
Sikur asnje nga ato emrat nuk permendet me ne qemal :wave:

hot

Hotgirl

[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] m'thoni cer bohet me hajrien-ish kujdestaren time e?!
kesi..ca viti je ti se mos te njof me?! [/qb]
Te gjitha aty jane edhe e cudiecme por njeriu sndryshoka, ashtu vazhdonje akoma...
Gje e re nga Qemali-gjysma zyshave kan shku n'amerik me llotari, ylli i fizikes ka ik n'itali mduket, Roza e kimise drejtoreshe te Ekonomiku, Laureta e fiskultures me Marten e fizikes ka dale n'pensoin....
Ej ju ish-qemalsa ajo refideja e biologjise dhe atehere ta merrte shpirtin si tani?????
Lali une jam ne vit te trete kete vit, sbesoj te me njohesh..... :wave: [/qb]
hala gjergji e..maj men qe kalote neper korridore tuj fol gjith pasion per shkollen.. :wub:
ene refideja na e ka nxi jeten kur ishim ne vit te pare...se masanej hika un.."po mja me mja" ja bote or e minut se boshin cunat zhurm :lol:
keso..te njof mduket /pf/images/graemlins/wink.gif

cukolja

Primus registratum

la douce gocat nuk ja mbaj mend jo por si vetja e vet duhet te kene qene

cukolja

Primus registratum

refideja ashtu ka qene edhe atehere (po mja me mja)ne ate kohe ne nuk kishim as tekste dhe kjo thuthuqja na jepte me shenime.ca hiqnim ne te shkretet kush ja merte vesh nje llaf pastaj fliste edhe shume shpejt

kesi

Primus registratum

Ashtu vazhdon ehde brezi yne ...te torturohet duke kopjuar ate shkrimin e saj skandaloz....
Hajt mo ca te bejme :shrug: