Shkolla Qemal Stafa paraqitu ketu

MICHELLE

Primus registratum
Shkolla Qemal Stafa paraqitu ketu

meqe ismalistat e kan hap temen e tyre, mirepres qemalistat e te gjitha viteve.
une kam qena matura `00. po se kom bo aty lol
megjithate ju mirepres.

hot

Hotgirl
Re: Shkolla Qemal Stafa paraqitu ketu

qemalsat i ke nven tjater..anej ka albstudenti mduket!! kshu qe shif se do te ta myllin temen!!
ne una ish-qemolse jam!!
kam bo msim me hajrien,teuten,rozen,flutren,shpresa,elvira,hyria,bardha,refideja,..,ne memo fikulture /pf/images/graemlins/laugh.gif

MICHELLE

Primus registratum

ahhaha hot girl refideja e biologjis right?
ne e qushim goca e fantocit.
une kom bo msim me valbonen e letersise, valbonen e fizikes, gafrinen e matematikes, sme kujtohet e kimis lol, adelinen e anglishtes, sa mire i ma men mi dreq. sme kujtohen te gjithe

MICHELLE

Primus registratum

edhe mu memo me ka dhon fiskulture, hyria history i hated that teacher god damn it, me ka cu n'drejtori mua ajo se ika me mor mungesa edhe ajo ishte zysha deshurn per ate jave, filozofi kisha nje qe vishej me te zeza po sme kujtohet emri man.

hot

Hotgirl

ate hyrien ta kapsha mdrru me vite e sbisha rehat!!
ca plake e bezdisshme!! ai zeri njehere me acaronte!!
uh uhhhh ckam heq na ajo femer!! :smash: :smash:

kissemissan

Primus registratum

Hahhaha prap tema e Qemolit , here hapet here mbyllet....ene un qemolse jom amon o hoto se emrin e asaj hajries se degjoj dot besoj se do ket dale ne pencion tashi.....se skam nigju mo per ate. po Hasanin e gjeografise ...ai po qe ka qene xham fare .... ca gallatash ne oret e atij
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

hajria ala aty osht,biles osht feju /pf/images/graemlins/wink.gif
e kom pas kujdestare!!
hasani ala aty osht,ala e mo i shkallum sec ka qon /pf/images/graemlins/laugh.gif
po hyria e historis a tka dhon ty e?

kissemissan

Primus registratum

po mi ajo me floke te shkurtra si ftyre kali qe kushedi se si i dukej lenda qe jepte sikur na kishte noi vlere te madhe, akoma aty eshte ajo e??

hot

Hotgirl

per cin e ke llafin se aty shumica ashtu kan qon!!
nfakt hyria ka pas qone ajo qe bote mo shum numra!! a thu historia nejfare londe!!
pik e zez sa ma ka nxi jeten!! :mad: :mad:

hot

Hotgirl

mbiemrin sja maj men po ai duhet te jet..ai i shkallumi dmth!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

kissemissan

Primus registratum

hahaha ai ishte me i miri nga te gjithe aty, u mershe vesh me ate te pakten me te tjret sfolshe dot /pf/images/graemlins/laugh.gif pah sa na ka morre molli vetem ta shof iher shkollen ....sa kujtime :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

per vit te ri qe isha une ne Tirane e vizitova shkollen nga brenda dhe jashte.
kur e sheh nga jashte duket si shpirt, por brenda e kishin organizu pak si rremujshem.
nuk munda t'a shoh palestren se e kishin mbyll.
megjithate, me ka marre malli per ate Qemal Stafen e verdhe e me suvane e rene nga lageshtira, qe kam pas pare cdo dite te jetes time per 4 vjet rrjesht.

hot

Hotgirl

nga brenda jan ato korridoret shum te ngushta..kur u jepte alarmi qe po ngjiste hajria shkallet,tgjith siper njoni tjetrit kush hyte mo perpara n'klase :lol:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] o goca per Hasan Stafen e keni llafin ju?
akoma gjalle eshte ai? [/qb]
Kam degjuar edhe une per kete tipin,edhe per nje mesuese kimie qe e mbanin ne goje per shprehjen
(hudhim 2 grom brom te kjo ena)

Kollarja

Primus registratum

Kush do na nxjerri nanji foto te shkolles se kemi harru fare.

hot

Hotgirl

shkolla_qemal_stafa_jpg.jpg

mistrec-sarande

Primus registratum

ja dhe qemalistat. po asnjeri nga ju nuk eshte te qemali tani. dhe hasonin gjalle eshte. ka fillu te behet tranjer futbolli. po e genjen ndonjehere ndonje goc.

MICHELLE

Primus registratum

o hoto ty tu boft dita i mi mi goc se me ke qit mallin te betohem, kom 4 vjet pa shku n'shqiperi

edhe une ate hyjrin vdekje e kisha, me dha nje vit msim history, njje here jam cu n'tabel se na bote me shum provime,

hasani so aq i vjeter sa boni ju, ai ishte kurvari me i modhe nga te gjithe mesuesit e qemolit, gocat e mira i vite n'bank te pare dhe gjithmon uleshe perball tyre dhe gjithmon te kapte te shpatlla,
po ai i gjiiografise me dy syze kur do te shifte ka larg vite i pal syze kur do shifte nga afer i ndrote vite te tjerat. te vishe ne klasen e atij para se te maronte ora e mesimit vetem 3 veta shifshe ne klas se te gjithe kishin more leje me shku n'banjo dhe te gjithe mlidheshin te Lepri. i miss those time.
hej me thoni ca mature keni qen ose i bin me qen. ok