qemalsat i ke nven tjater..anej ka albstudenti mduket!! kshu qe shif se do te ta myllin temen!!
ne una ish-qemolse jam!!
kam bo msim me hajrien,teuten,rozen,flutren,shpresa,elvira,hyria,bardha,refideja,..,ne memo fikulture /pf/images/graemlins/laugh.gif
ahhaha hot girl refideja e biologjis right?
ne e qushim goca e fantocit.
une kom bo msim me valbonen e letersise, valbonen e fizikes, gafrinen e matematikes, sme kujtohet e kimis lol, adelinen e anglishtes, sa mire i ma men mi dreq. sme kujtohen te gjithe
edhe mu memo me ka dhon fiskulture, hyria history i hated that teacher god damn it, me ka cu n'drejtori mua ajo se ika me mor mungesa edhe ajo ishte zysha deshurn per ate jave, filozofi kisha nje qe vishej me te zeza po sme kujtohet emri man.
ate hyrien ta kapsha mdrru me vite e sbisha rehat!!
ca plake e bezdisshme!! ai zeri njehere me acaronte!!
uh uhhhh ckam heq na ajo femer!! :smash: :smash:
Hahhaha prap tema e Qemolit , here hapet here mbyllet....ene un qemolse jom amon o hoto se emrin e asaj hajries se degjoj dot besoj se do ket dale ne pencion tashi.....se skam nigju mo per ate. po Hasanin e gjeografise ...ai po qe ka qene xham fare .... ca gallatash ne oret e atij
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajria ala aty osht,biles osht feju /pf/images/graemlins/wink.gif
e kom pas kujdestare!!
hasani ala aty osht,ala e mo i shkallum sec ka qon /pf/images/graemlins/laugh.gif
po hyria e historis a tka dhon ty e?
per cin e ke llafin se aty shumica ashtu kan qon!!
nfakt hyria ka pas qone ajo qe bote mo shum numra!! a thu historia nejfare londe!!
pik e zez sa ma ka nxi jeten!!
hahaha ai ishte me i miri nga te gjithe aty, u mershe vesh me ate te pakten me te tjret sfolshe dot /pf/images/graemlins/laugh.gif pah sa na ka morre molli vetem ta shof iher shkollen ....sa kujtime
per vit te ri qe isha une ne Tirane e vizitova shkollen nga brenda dhe jashte.
kur e sheh nga jashte duket si shpirt, por brenda e kishin organizu pak si rremujshem.
nuk munda t'a shoh palestren se e kishin mbyll.
megjithate, me ka marre malli per ate Qemal Stafen e verdhe e me suvane e rene nga lageshtira, qe kam pas pare cdo dite te jetes time per 4 vjet rrjesht.
nga brenda jan ato korridoret shum te ngushta..kur u jepte alarmi qe po ngjiste hajria shkallet,tgjith siper njoni tjetrit kush hyte mo perpara n'klase :lol:
ja dhe qemalistat. po asnjeri nga ju nuk eshte te qemali tani. dhe hasonin gjalle eshte. ka fillu te behet tranjer futbolli. po e genjen ndonjehere ndonje goc.
o hoto ty tu boft dita i mi mi goc se me ke qit mallin te betohem, kom 4 vjet pa shku n'shqiperi
edhe une ate hyjrin vdekje e kisha, me dha nje vit msim history, njje here jam cu n'tabel se na bote me shum provime,
hasani so aq i vjeter sa boni ju, ai ishte kurvari me i modhe nga te gjithe mesuesit e qemolit, gocat e mira i vite n'bank te pare dhe gjithmon uleshe perball tyre dhe gjithmon te kapte te shpatlla,
po ai i gjiiografise me dy syze kur do te shifte ka larg vite i pal syze kur do shifte nga afer i ndrote vite te tjerat. te vishe ne klasen e atij para se te maronte ora e mesimit vetem 3 veta shifshe ne klas se te gjithe kishin more leje me shku n'banjo dhe te gjithe mlidheshin te Lepri. i miss those time.
hej me thoni ca mature keni qen ose i bin me qen. ok
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.