Re: Shkolla e Gjuheve te Huaja "Asim Vokshi"
he gjuhet e huja ne tirane njish fare hei kush e mban ment liceun italion mo hei kujtoni pak te 5 e viti dmth matura 2004 a e kini parasysh si e bom murin dhe nuk na i nijti per asgje ,,,,hei e kujtoni apo jo ajo klasa njgjitur me gjeneratorin ne kat te pare hei kemi qene me te miret si per cuna dhe per goca ,,, ju them te gjith gjuheve te huaja persh dhe gezuar vitin ee ri jeni th best
gjithashtu persh dhe gjuhete huja ne tirane sindomos maturen 2003 vecanerisht italisht anglisht ,te 4 a me zysh marieten he se mban ment njeri marieta tasha , po melian mo e mban metn ndonjeri ,,, gjithashtu persh dhe sotira nikollen drejtoreshen me te repte ne gjith shqiperine
hei nese ka ndonje konviktor te ketyre viteve le te me shkruaj adresen e gjen e kam fjalen per konviktoret e gjuheve te huaja ne korce faik konica nga viti 2000 -2004 dhe juve ju uroi vit te mbare ,,, dhe me kujtoni ato kohe kur ngjiteshim kekati i vajzave me batanie apo kur rimim me ore te tera duke bo muabet ne dritare ,, hei lanin mo e mbani ment po cimi shkerdhaten mo nejse une nuk e kam aritur po sic tregonin me tevjetrit ika tani aj tung