edhe une e kam pas mesues Farukun dhe mesuese Dhurata e matematikes nuk e di a ka qene athere.Fillimisht postuar nga DriBuna:
[qb] Une pershembull e kam tetevjecaren atje dhe e kam mbaru ne 1991.Shume e lashte eeeee!
Ka qene shkolle e mire atehere!Kemi pase meseuese gjuhe-leximi-Mesuese Lumin.
Kimi-Mesues Faruku, Histori -meuses Pashko,Matematike Xhevat Velikaj,Fizike-Terezina,Anglisht-Avnija dhe paste rahmet Mesues Nazmi Laci,Fiskulture-Mesuese Maxhide Fani (e tmerrshmja).Ka njeri nga ju qe ka ba mesim me keto mesues? [/qb]
Hej Dribuna kena ken ne nje banke me duket , uuuu harrova ti rrinje me Almen.Fillimisht postuar nga DriBuna:
[qb] Ah Harrova dhe me te rendesishmen mesuesen kujdestare te Histori-Gjeografise e cila doli ne pension kur mbaruam ne klasen e tete-I uroj te gjitha te mirat-Tonine Luka.
Megjithate i jam mirenjohese dhe Mesuesit te Matematikes Xhevat Velika (Dymylja), Mesuesit te Kimise -Farukut (nuk ia mbaj mend Mbiemrin) qe na bene te kendeshem mesimin dhe na nxiten te vazhdonim me tej me rezultatet qe na mesuan ato te dilnim. [/qb]
Hej po Terezina a te kujtohet ajo qe na jepte Fizike ."u Ta hangsha dhamin" vec 1 dham ka pas e shkreta .Fillimisht postuar nga DriBuna:
[qb] O Nila77
Si nuk ia mban mend emrin mesues Nazmis (ka vdekur) E di ti qe nuk e mbaj mend qe me ke kam ndenje ne banke? Po sa mire me gjete moj shtrige se jam une.Mesuesja e Biologjise e ka pase Sabrie. [/qb]
Mesuese Lumi e letersise ka disa vjet qe ka vdek (drite paste)Fillimisht postuar nga DriBuna:
[qb] Une pershembull e kam tetevjecaren atje dhe e kam mbaru ne 1991.Shume e lashte eeeee!
Ka qene shkolle e mire atehere!Kemi pase meseuese gjuhe-leximi-Mesuese Lumin.
Kimi-Mesues Faruku, Histori -meuses Pashko,Matematike Xhevat Velikaj,Fizike-Terezina,Anglisht-Avnija dhe paste rahmet Mesues Nazmi Laci,Fiskulture-Mesuese Maxhide Fani (e tmerrshmja).Ka njeri nga ju qe ka ba mesim me keto mesues? [/qb]
Viktor Leka, e kam arrit edhe une qe kam mbaru ne 1998 pastaj ka pas ardh Pjerini qe ishte pak si tru-hasur. :smash:Fillimisht postuar nga Nila77:
[qb]Hej Dribuna kena ken ne nje banke me duket , uuuu harrova ti rrinje me Almen.Fillimisht postuar nga DriBuna:
[qb] Ah Harrova dhe me te rendesishmen mesuesen kujdestare te Histori-Gjeografise e cila doli ne pension kur mbaruam ne klasen e tete-I uroj te gjitha te mirat-Tonine Luka.
Megjithate i jam mirenjohese dhe Mesuesit te Matematikes Xhevat Velika (Dymylja), Mesuesit te Kimise -Farukut (nuk ia mbaj mend Mbiemrin) qe na bene te kendeshem mesimin dhe na nxiten te vazhdonim me tej me rezultatet qe na mesuan ato te dilnim. [/qb]
Ne ate kohe ka qenen drejtor Vitori ,mbiemrin nuk ja mbaj mend.
Dri buna e mban mend mesus Lecin e muzikes ,me pas na erdhi ai pedofili si e ka pas emrin ai ,Llesh aaa nuk e mbaj mend mire.Po mesuesen e biologjise me e mban mend , nuk ja mbaj mend emrin por e di qe ka pas nje dhemb te rene para.Kur na bente te sillnim dosjet me gjethe te tara hahhahah.
Po mesuese Tonja ka qene fantastike .hej me kujtohet kur iku Avnija i Anglishtes e zevendesonte ai plaku se nuk ja mbaj mend emrin kur na bante me spell-u Mississippi hahha .
Nejse nejse kur te me kujtohet ndonje tjeter do te te shkruaj. see you [/qb]