Shkolla "Deshmoret e Prishtines"

jawa22

Primus registratum
Shkolla "Deshmoret e Prishtines"

Desha me dit cili prej jush e ka ba 8 vjecaren atje dhe ne cfare viti.

DriBuna

Primus registratum
Re: Shkolla "Deshmoret e Prishtines"

Une pershembull e kam tetevjecaren atje dhe e kam mbaru ne 1991.Shume e lashte eeeee!
Ka qene shkolle e mire atehere!Kemi pase meseuese gjuhe-leximi-Mesuese Lumin.
Kimi-Mesues Faruku, Histori -meuses Pashko,Matematike Xhevat Velikaj,Fizike-Terezina,Anglisht-Avnija dhe paste rahmet Mesues Nazmi Laci,Fiskulture-Mesuese Maxhide Fani (e tmerrshmja).Ka njeri nga ju qe ka ba mesim me keto mesues?

DriBuna

Primus registratum

Ah Harrova dhe me te rendesishmen mesuesen kujdestare te Histori-Gjeografise e cila doli ne pension kur mbaruam ne klasen e tete-I uroj te gjitha te mirat-Tonine Luka.

Megjithate i jam mirenjohese dhe Mesuesit te Matematikes Xhevat Velika (Dymylja), Mesuesit te Kimise -Farukut (nuk ia mbaj mend Mbiemrin) qe na bene te kendeshem mesimin dhe na nxiten te vazhdonim me tej me rezultatet qe na mesuan ato te dilnim.

jawa22

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DriBuna:
[qb] Une pershembull e kam tetevjecaren atje dhe e kam mbaru ne 1991.Shume e lashte eeeee!
Kimi-Mesues Faruku, Histori -meuses Pashko,Matematike Xhevat Velikaj,Fizike-Terezina,Anglisht-Avnija dhe paste rahmet Mesues Nazmi Laci,Fiskulture-Mesuese Maxhide Fani (e tmerrshmja).Ka njeri nga ju qe ka ba mesim me keto mesues? [/qb]
edhe une e kam pas mesues Farukun dhe mesuese Dhurata e matematikes nuk e di a ka qene athere.

>;Po drejtor kush ishte atehere.Pjerini?

Nila77

Primus registratum

[qb] Ah Harrova dhe me te rendesishmen mesuesen kujdestare te Histori-Gjeografise e cila doli ne pension kur mbaruam ne klasen e tete-I uroj te gjitha te mirat-Tonine Luka.

Megjithate i jam mirenjohese dhe Mesuesit te Matematikes Xhevat Velika (Dymylja), Mesuesit te Kimise -Farukut (nuk ia mbaj mend Mbiemrin) qe na bene te kendeshem mesimin dhe na nxiten te vazhdonim me tej me rezultatet qe na mesuan ato te dilnim. [/qb]
Hej Dribuna kena ken ne nje banke me duket , uuuu harrova ti rrinje me Almen.
Ne ate kohe ka qenen drejtor Vitori ,mbiemrin nuk ja mbaj mend.
Dri buna e mban mend mesus Lecin e muzikes ,me pas na erdhi ai pedofili si e ka pas emrin ai ,Llesh aaa nuk e mbaj mend mire.Po mesuesen e biologjise me e mban mend , nuk ja mbaj mend emrin por e di qe ka pas nje dhemb te rene para.Kur na bente te sillnim dosjet me gjethe te tara hahhahah.
Po mesuese Tonja ka qene fantastike .hej me kujtohet kur iku Avnija i Anglishtes e zevendesonte ai plaku se nuk ja mbaj mend emrin kur na bante me spell-u Mississippi hahha .
Nejse nejse kur te me kujtohet ndonje tjeter do te te shkruaj. see you

DriBuna

Primus registratum

O Nila77

Si nuk ia mban mend emrin mesues Nazmis (ka vdekur) E di ti qe nuk e mbaj mend qe me ke kam ndenje ne banke? Po sa mire me gjete moj shtrige se jam une.Mesuesja e Biologjise e ka pase Sabrie.

rovena

Primus registratum

Dy shoqe te mijat e kane maru njaty shkollen 8 vjecare por kane kene te 96 me duket, sjam shume e sigurte....
Kane kene ne klase me misin Genten nqs e mbani mend se kush asht.
Hajt pershendetje ju te "Deshmorve" se kena kene afer me shkolla "11 Janari" per pak me ngatrru dere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nila77

Primus registratum

[qb] O Nila77

Si nuk ia mban mend emrin mesues Nazmis (ka vdekur) E di ti qe nuk e mbaj mend qe me ke kam ndenje ne banke? Po sa mire me gjete moj shtrige se jam une.Mesuesja e Biologjise e ka pase Sabrie. [/qb]
Hej po Terezina a te kujtohet ajo qe na jepte Fizike ."u Ta hangsha dhamin" vec 1 dham ka pas e shkreta .
Hej a te kujtohet kur thoshte Avnija "xhane moj Xhemila moj me qafsh"hahah
Hej Dribuna po kupshtin moj ku e ke ba ti , u me duket se edhe ne kopsht kena ken bashke.

Pershendetje dhe ty Piskavica pasi dhe te 11 Janari kam ba tre vjet shkolle. Kam pas mesuse Pashka Tarazhin hahah hala ja mbaj mend emrin.

rovena

Primus registratum

Ne 1995 e kam mbaru me duket ose ne 1996...lol
Jena ba kubel itash... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bellisima

Primus registratum

[qb] Une pershembull e kam tetevjecaren atje dhe e kam mbaru ne 1991.Shume e lashte eeeee!
Kimi-Mesues Faruku, Histori -meuses Pashko,Matematike Xhevat Velikaj,Fizike-Terezina,Anglisht-Avnija dhe paste rahmet Mesues Nazmi Laci,Fiskulture-Mesuese Maxhide Fani (e tmerrshmja).Ka njeri nga ju qe ka ba mesim me keto mesues? [/qb]
Mesuese Lumi e letersise ka disa vjet qe ka vdek (drite paste)

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nila77:
[qb]
[qb] Ah Harrova dhe me te rendesishmen mesuesen kujdestare te Histori-Gjeografise e cila doli ne pension kur mbaruam ne klasen e tete-I uroj te gjitha te mirat-Tonine Luka.

Megjithate i jam mirenjohese dhe Mesuesit te Matematikes Xhevat Velika (Dymylja), Mesuesit te Kimise -Farukut (nuk ia mbaj mend Mbiemrin) qe na bene te kendeshem mesimin dhe na nxiten te vazhdonim me tej me rezultatet qe na mesuan ato te dilnim. [/qb]
Hej Dribuna kena ken ne nje banke me duket , uuuu harrova ti rrinje me Almen.
Ne ate kohe ka qenen drejtor Vitori ,mbiemrin nuk ja mbaj mend.
Dri buna e mban mend mesus Lecin e muzikes ,me pas na erdhi ai pedofili si e ka pas emrin ai ,Llesh aaa nuk e mbaj mend mire.Po mesuesen e biologjise me e mban mend , nuk ja mbaj mend emrin por e di qe ka pas nje dhemb te rene para.Kur na bente te sillnim dosjet me gjethe te tara hahhahah.
Po mesuese Tonja ka qene fantastike .hej me kujtohet kur iku Avnija i Anglishtes e zevendesonte ai plaku se nuk ja mbaj mend emrin kur na bante me spell-u Mississippi hahha .
Nejse nejse kur te me kujtohet ndonje tjeter do te te shkruaj. see you [/qb]
Viktor Leka, e kam arrit edhe une qe kam mbaru ne 1998 pastaj ka pas ardh Pjerini qe ishte pak si tru-hasur. :smash:

bellisima

Primus registratum

Un kam pas mesuese Elda Berati per kujdestari edhe me ka dhan gjuhe-letersi, Faruku-kimi, matematike ka ken nje qe s'ia mbaj mend emrin po qe ka ken my favorite bashke me Farukun. Edhe Pjerini i famshem drejtor qe s'na lete me shku ne Velipoje me klasen :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe amelcina per fund Zan Rragami msusi fiskultures qe ka ken yll. :thumbsup:

jawa22

Primus registratum

tesh drejtor eshte ish-nendrejtori Selamija se mbiemrin nuk ja di.

bellisima

Primus registratum

Pa mesuese Sabrija e biologjise a e ka pas kush? Ahhahaha ca i kam ba une asaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

jawa22

Primus registratum

edhe un e kam pas Sabrine. cdo jave na bite rrevista shkencore.Shume here kam ik prej msimi.(biologji)

bellisima

Primus registratum

Sa interesante...ne vend qe me vu foton e shkolles ne faqe te pare kan vu foton e kalase :rolleyes: