Shkodranet mendjemedhenj!

Raptor

Primus registratum
Re: Shkodranet mendjemedhenj!

O Zoti peshkatar. Me vjen keq qe po nderhyj por para se te flasesh per shkodranet,hap librin e gjeografise ose ndonje harte fizike te Shiperise. Me sa lexova me lart ku ke shkruar:
....atehere i mushet menja 100% qe shkodranet jane copa malokesh e tyca... etj etj, ti nuk e di ku i bie Shkodra. Maloke quhen njerezit qe jetojne ne male. 3/4 e Shqiperise eshte mal, kurse 1/4 eshte fushe. Ne kete 1/4 ben pjese edhe Shkodra qe i bie afersish 120 km ne veri, me rruge te xhaxhi enverit nga "epiqendra e Shqiperise", tirana.
Megjithese eshte kot me u lodh me kesisoj njerezish qe na akuzojne ne per mendjemadhesi por ne te vertete ata vete nuk shikojne me larg se maja e hundes.

Hajt shendet e pare tanve
SH10

assassino26

Primus registratum

Shkodra...
S'me ke kuptu vlla.Une i njof shume mire shkodranet edhe sma bo goja kurre me i sha se kam shume miq e mikesha nga shkodra.
Lexoje me kujdes.
Kams shkruar qe nqs shkodranet jane si ai robi me te cilin replikova,ai palla shkodres atehere me mushet menja etj etj,por shkodranet s'jane kurre si ai,pasi ai nuk eshte shkodran.Per kete te garantoj.

Paulin Palushi

Primus registratum

C'FARE FATI ME TE PASE NE GJIRIN TONE,LUMTURI E PA FUND...

EJ VLEZER BENI GADI KEPUCET SE NGA TIRANE KA MBERRITE LLUSTRAXHIU...E DO TE NA E SHKELQEJE TE GJITHEVE K...KEPUCET.

ilir25

Primus registratum

Ça asht kjo teme mor ti "zotni" (po thojme).
Den me na krahasu me tiransit, ku krahasime te tilla nuk ekzistojne.
Mos harro se Shkodra ka kene kryeqytet para Tiranes. Informoju "zatnija juj"
Merr leje iher para se me shkru per Shkodren.
Me ata qe ke shkru dmth se nuk na njef hiç.

AnaBlue

Forumium maestatis

Kam njohur plot shkodrane dhe nuk me jane dukur aspak mendjemedhenj. Me mungon humori i tyre. Nese ka pasur popullsi te Shqiperise qe eshte tall me kohen e Dulles, shkodranet kane qene te paret. A thua ka ndonje qe ka ruajtur ato thenie, barcaleta qe jane nxjerre nga shkodranet gjate asaj kohe?

Prodigychild01

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif