Shkodranet mendjemedhenj!

DJ-Mondi

Primus registratum
Re: Shkodranet mendjemedhenj!

Thjesht nje realitet deshta me ju tregu.
Ne chat njofta nje person qe ishte prej Tiranet edhe un i thash qe jam prej Shkodret.
Uuuuuu me tha?
Kam shoke nga Shkodra?
Shum mir i thash me bahet qefi.
A keni qefe ti flisni keti shokut pak.
Po maj naqe i thash.
Fillova me fal me ate personin ...... edhe e pash se nuk ishte prej Shkodert, edhe i thash,prej ka je mar?
Me tha.
Jam prej Malcis Madhe mar, por i kam than ktyne se jam prej Shkoder se kta nuk e dik ka i bjen Malcija e Madhe????

Them se me keni kuptu se ku e kam muhabetin????????

Raptor

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DJ-Mondi:
[qb] Thjesht nje realitet deshta me ju tregu.
Ne chat njofta nje person qe ishte prej Tiranet edhe un i thash qe jam prej Shkodret.
Uuuuuu me tha?
Kam shoke nga Shkodra?
Shum mir i thash me bahet qefi.
A keni qefe ti flisni keti shokut pak.
Po maj naqe i thash.
Fillova me fal me ate personin ...... edhe e pash se nuk ishte prej Shkodert, edhe i thash,prej ka je mar?
Me tha.
Jam prej Malcis Madhe mar, por i kam than ktyne se jam prej Shkoder se kta nuk e dik ka i bjen Malcija e Madhe????

Them se me keni kuptu se ku e kam muhabetin???????? [/qb]
E bukur kjo. Shifni deri ku ka shku puna....

Anglophile

Primus registratum

Edhe mu me pelqeu shume ky postimi i anetarit #3768 ngase kishte perdor shume pikepytse. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk ka rendesi a je prej Malcis Madhe apo prej hanet, rendesi ka mos me ken injorant.
Genc, mos e fshij ket postimin. /pf/images/graemlins/tongue.gif

DJ-Mondi

Primus registratum

free-thinging me vjen keq qe je keqkuptu naqe, se per mu nuk let rrol prej ka asht nje person qytetar,katundar,malcor ose ma mir te tham shqipfoles.
Por puna asht se te tan jena njerz edhe i perkasim nje vendlindjeje .....edhe pse ta mohojm ate?
Edhe sa per dijeni kam shok prej cdo krahinet edhe per mu jan te tan barabar por un thjesht tregova nje realitet ktu.
Kam ndejt pak kohe edhe ne Greqi edhe me ken than se, kur i thu nje shqiptarit {vorio epirot*cfare bere mire je,ai ta kthen ne Greqisht ti ipes {cfare the*[ti ipes don me than cfare the*ose te thot ime Elinas{jam Grek*.

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga DJ-Mondi:
[qb] free-thinging me vjen keq qe je keqkuptu naqe, se per mu nuk let rrol prej ka asht nje person qytetar,katundar,malcor ose ma mir te tham shqipfoles.
Por puna asht se te tan jena njerz edhe i perkasim nje vendlindjeje .....edhe pse ta mohojm ate?
Edhe sa per dijeni kam shok prej cdo krahinet edhe per mu jan te tan barabar por un thjesht tregova nje realitet ktu.
Kam ndejt pak kohe edhe ne Greqi edhe me ken than se, kur i thu nje shqiptarit {vorio epirot*cfare bere mire je,ai ta kthen ne Greqisht ti ipes {cfare the*[ti ipes don me than cfare the*ose te thot ime Elinas{jam Grek*. [/qb]
Me me fal Dj Mondi po me dukesh pak konfuz ose s'jam une ne gjendje me te kuptu.Nqs s'te vjen keq na e sqaro pak at idene e muhabetit.Te faleminderit

DJ-Mondi

Primus registratum

Me fal mar tush qe keke konfuz por as si me ta shpjegu ndryshe nuk kam se ajo ne Shqip asht.

darli

Primus registratum

Me ka rastise qe te njoh shkodranë dhe shkodrane,por ne vend te mendjemadhesise do te perdorja fjalen krenari,jo se ne te tjeret s'jemi krenare per krahinen tone por nuk e di ata kane diçka qe edhe sot s'arrij ta kuptoj.Ndoshta theksi i gjuhes i distancon paksa.
Sa per bukurine, deri me sot vajze shkodrane te shemtuar s'me kane zene syte dhe djemte, edhe ata nuk shahen. :kiss:
Por ajo qe i ben shkodranet fantastike eshte ndjenja e humorit ne shoqeri.
Per Zotin, qe ia kam uruar vetes me pas ne shoqeri nje shkodran/e por s'e kam pas ate fat der me sot,ndoshta po e njoh ne njeren nga keto dite,ndoshta....... :shrug:

abs

nuk e di...

darli mos u ( /pf/images/graemlins/frown.gif ) se jena shpernda neper bot e s ke hall pa gjet nani...hajt suksese n kerkim...
se s kenke keq me vrojtimet /pf/images/graemlins/wink.gif

A

Adami

Guest

Hajde i here ju rrapatushat shkodran e shkodrane ma bani ate Neon per uje te ftohte se ka hap temen e me duket ja ka fut vrapit nakun (Just a joke).
Nuk mund te flitet online ose ne forum per Shkodren sepse fillojne e djegen kompjutera ngaqe hala ska dale ai PC me aq shume space qe me permbajte gjithcka ca perfshin fjala shkodran ose shkodrane.
Na i kena te tana,llapazana, qejflij,maraklij,mashtrusa,rrencak,bujar, mikpritesa,femnista,pijaneca,dhe te tana keto i perdorim me lezet, saqe tjeret jashta shkodret thojne: Jo mor nuk ka kund si shkodrant.Jo se keto gjana nuk i kane qytet tjera por sikur shkodranve keto ju shkojne ma shume.
E tha nje naqe shkodrane ma nalt:
Me kene shkodran/e ? EHHHHHHHHHHHH

leonora

Primus registratum

Kisha me thane vetem kaq Neos qe vajzat SHkodrane jane si gjith ato te qyteteve te tjera.
Menjemadhe apo jo kjo varet nga personaliteti i nje personi per mendimin tim.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

hmmmmmmmm seshte puna se ska ne vendet e tjera por ate ca e kena e kena dhe ket e kan vertetuar ne disa vende une i adhuroj shkodranet se jan tamom ashtu sic duhet por e kan ket te met dhe smund te rrin pa u gric njeri me tjetrin

Raptor

Primus registratum

Highlanders. Asht natyra jon e till qe kena qejf me u grric. Prej ksaj te "grricunes" vjen humori, lojrat, ulet stresi etj. Prandaj shkodranet jan fantastik. Ky asht fakt dhe jo mburrje.

Hajt shendet e pare tanve
SH10

Paulin Palushi

Primus registratum

NEO Shkruan:
..."Duke njohur shume shkodrane... dhe duke i shtuar ato qe lexoj ne ndonje teme te hapur ketu...,une kam krijuar pershtypjen se shkodranet kush me shume e kush me pak, jane mendjemedhenj dhe mburravece...???!!!Per mua vend te pare zene tiransit,po ata jane nje rrace tjeter akoma me shume pordhace!!!???"...

Zotni NEO...Rioshi...!E NGA TE KISHIM TY...
Ju keni te drejte dhe nuk eshte vetem pershtypja e jote se shkodranet jane te tille si i percakton ti,por krahasimi me tiransit e sidomos tiransit puro me ben te nxjerr zorret nga sikleti. :goofy: Shyqyr qe nuk ngrene rende mbreme se do te kisha ndotur monitorin... :cry:

Por nuk eshte faji i shkodraneve per percaktimin tuaj,por eshte diferenca e madhe mes tyre dhe"JU" te tjereve...PSE???...

1.- Sepse shkodranet as dje dhe as sot nuk kane qene e nuk kane folur si KONFORMISTE.

2.- Edhe pse Shkodra e shkodranet nuk kishin universitete apo shkolla te tjera prestixhiose sepse Partija i kishte monopolizuar vetem ne Tirane dhe nga 90% e bursave ishin vetem per Jugun Komunist,prapeseprape Shkodranet i kane pasur dritaret e dijes me te hapura se te gjithe Shqiprija,edhe pse nuk merrnin "diplome".Kur gjithe Shqiprija shihte vetem nji TV,Tiranen,Shkodra shihte 24/24 ore gjithe boten.

3.- Shkodra nuk eshte rastesisht Djepi i Humorit,SEPSE HUMORI ESHTE VETI VETEM E NJEREZVE TE ZGJUAR DHE JO KONFORMISTE. Nese merrej dikush per te punuar ne institucione te randesishme ne Tirane, merrej per lidhjet e tij te ngushta me Pushtetin Komunist. Nese merrej nga Shkodra,merrej sepse ishte TALENT absolut I ZGJUAR...etj.

4.- Edhe po te marresh nje Shkodran pa shkolle,as 8-vjecaren(si i thone injorant) dhe vendose ne tavoline me Intelektuale, gjen vetveten me thjeshtesi ne bisede(nuk tregohet fudull)dhe nuk ndihet keq, edhe sikur te jete 90 vjec.

5.- Terminologjija e bisedes qe ne jug eshte rutine,"Partija","Qeverrija","Pushteti"apo te tjera qe nuk po me kujtohen, nuk ben pjese ne fjalorin e Shkodraneve, por ne vartesi te rethanave mundohen te fusin alegrine ne biseda...

Per momentin nuk po di se cfare te shtoj, por miqte shkodrane ne Albforum mund te shtojne apo te heqin dicka...vetem nje barcalete qe flet shume se kush jane Shkodranet:
..."Micua nga VLORA emerohet Drejtor...Komenti behet ne tavoline...Vlonjati i pare thote:KA LUFTUAR GJE MICUA?...i dyti ja pret se:SE SIGURISHT QE MICUA DUHET TE JETE KOMUNIST I DEVOTSHEM?...i treti thote se:MICUA DUHET TE JETE AKTIVIST I MIRE NE LAGJE DHE SIGURISHT QE NDIHMON EDHE GRUAN...Nje Shkodran mik i tyre i pranishem ne bisede i lodhur nga indoktrinimi i bisedes, ja pret:C'PO TE BAJME QEJF E PO TE PIJME SONTE TEK MICUA"...

PRO KJO ESHTE ME PAK FJALE QENE SHKODRANET U DUKEMI MENDJEMADH APO KU DI UNE.SEPSE ATO E DINE SE NE JEMI INTILIGJENTE E TE KOMUNIKUESHEM,POR DUKE NA PARE GJITHMONE QE NGA KALI I PUSHTETIT QE I KA HYPUR TJETER KUSH(SEPSE VETE KURR NUK DO TE HYPSHIN),NUK MUND TE SUPORTOJNE DIKE QE KA NJE MENTALITET TE NDRYSHEM NGA "CIPI ROBOTIK" QE PARTIJA U KA INSTALUAR NE KOKE DHE S'MUND TE DALIN NGA AI.E KESHTU QE DUFIN E SHFRYENE NE SHPIFJE E URREJTJE.
...E SI THA DHELPRA PER RRUSHTE...

Ti permend TIRANSIT...ehhhhh.Tirana ndahet ne tri kategori:

1.- Rreth 15%~20% jane ajka e mbledhur nga e gjithe Shqiperija dhe qe per mire apo per keq eshte truri i vendit.

2.- Rreth 15%~20% jane "ELITA" e njerezve mashtrues te te gjitha ngjyrave qe jo per aftesi por per fatin se jane banor te KRYEQYTETIT dhe per fat te ndonje njohjeje apo lidhjeje me administraten shteterore,VJELIN PARA per vete e per 20% e mesiperm, nga jabanxhite apo cdo nevojtare qe ka per te kryer pune ne ndonje zyre apo kudo.

3.- Pjesa qe mbetet e qe eshte shumica e TIRONSVE PURO"eshte per te rrahur murin".Provoje ti tregosh ndoj budallallek,e ato do te te shohin ne sy sikur i ke thene gjene me te mencme ne bote.Thote Tironci Puro SKENDER SALLAKU:..."a ke shtepi me cerpic,...a ke hale jashte,...a ke budalla ne shtepi,...aha,atehere je Tironc Puro"...

Paulin Palushi

Primus registratum

...Me lejen tuaj po shtoj nje barcalete te cilen e harrova qepare ,por qe ka lidhje me"TEMEN"...

Nje qytetari nga Jugu i Shqiperise,miqte e paralajmerojne se:"Gruaja te shkon me Filanin"...Jo more i pergjigjet ai,Gruan e kam te ndershme"...
Mbas ca ditesh prap miqte i thone se:"Gruan ta kemi pare me filanin,gjysme ore me pare"..."Ju jeni xheloz e mi shpifeni gruas,une kam grua te ndereshme:pergjigjet burri konformist...
Te treten here miqte i thone:"Ti nuk na beson,por gruan e ke me filanin ne shtepine tende duke bere dashuri"cfare pergjigjet burri:Ja tregoi une tani atij maskarai:dhe ngjit shkallet e pallatit e hyn ne shtepi me furi.Hap dhomen e dhe shef gruan poshte burrit te huaj.Pa nji e pa dy kap burrin e huaj nga kemba e i thote me ze te larte:"QOHU ORE NGA GRUAJA E IME SE E SHKRETA KA BERE TRI NORMA SOT DHE MBAS GJYSEM ORE KA EDHE MBLEDHJE ORGANIZATE"... :cry:

assassino26

Primus registratum

Ti Pall Shkodrani,na qeke prefesor shkecash,Shume i ditun zotnia jote edhe i njifke te gjitha.Di me na tregu edhe se si jane shkodranet amerikanet tironsit e gjithshka ditke ti.Po te njofi robi vetem 1 shkodran si ti,ty ose nai klonim tatin atehere i mushet menja 100% qe shkodranet jane copa malokesh e tyca kuklle te gjithe,por fatmiresisht se perben ti Shkodren e as 1 % e fare e vogel e klonazhit tat se perben Shkodren.
E sa per Tironsit ti vish onash ti plako.Ti e ca te tjere si puna jote der ke koqet te na vini ne tironcave duhet ta keni per nder se kaq eshte kapaciteti juaj.
Ti mburru per Kanunin,e gjithashtu edhe per nai gjo tjeter,maje koken lart e thith ajer sa te dush se ajrin e pordheve te Tironsave ke per te thith dersa te vazhdosh te na vish ke koqet.Kujdes kur bie shi,ose nai long tjeter me i trashe,mos e maj gojen hap

Paulin Palushi

Primus registratum

.....K O N F I R M I M......

......1 0 0 % T I R A N A S......

......si thote Skener Sallaku.....

assassino26

Primus registratum

Une te pakten e kam shkrujt me krenari,poshte te profili, Tirona
Kurse ti,me 1 vit a mo pak a mo shume,gje pa rendesi u bone ameriokon.
Te shplafte mortja ime se taten e ke pak,kur thote Skener Sallaku.
Ik e ik ha ka i fik,ec e ec fut ka i spec i thona ne ka anet tona robve si puna jote /pf/images/graemlins/wink.gif

Paulin Palushi

Primus registratum

Nuk desha te ndot konfirmimin e mesiperm, por kur te mbushet mendja qe te provosh ndoj PALL SHKODRANI dije se efektet dytesore jane SYTE E DALUR JASHTE SI TOPA TENISI, TIMPANET E VESHVE TE PLASURA NGA PRESIONI I "EKSPLOZIVIT" DHE NDERRIMI I VENDNDODHJES TASHME TEK 15 KATESHI DUKE PRITUR KLIENTET E RRADHES...hajt pirdhu tesh te klubi i Tironcave...PURO..

assassino26

Primus registratum

Mire Qe qeke palla e shkodranit ,po qeke edhe koke e kome palla e atij tjetrit,shkodranit po thomi prape.

Ik se e ke mo kollaj,gjej nai zezak anej se i ke me shumice edhe provoji mbi veten tate efektet,qe enderron,t'ja shkaktosh te tjereve.
Pall dickuu

Paulin Palushi

Primus registratum

.........K O N F I R M I M........

......1 0 0 % T I R A N A S......

......si thote Skener Sallaku.....