Shkodranet mendjemedhenj!

olti

Neo
Shkodranet mendjemedhenj!

Duke njohur shume shkodrane ne realitet dhe duke i shtuar ato qe lexoj ne ndonje teme te hapur ketu dhe postime ne vende te ndryshme, une kam krijuar pershtypjen se shkodranet kush me shume e kush me pak, jane mendjemedhenj dhe mburravece. Pa te keq, vec eshte dicka qe kam vene re tek ju. Per mua vend te pare zene tiransit, po ata jane nje rrace tjeter akoma me shume pordhace /pf/images/graemlins/tongue.gif Qe te kuptohemi, gjithmone ka vend per perjashtime e jo pergjithsime absolute.

bebi

Primus registratum
Re: Shkodranet mendjemedhenj!

n'dac me perjashtime, n'dac pa, na marrsh t'keqen /pf/images/graemlins/tongue.gif

shkodrani80

Primus registratum

Nio! TI duke njoh shkodran ne rrealitet mendoke qe jane mendjemedhenj.Une mendoj qe ti flet si te pelqen djal se te kishe njoft ti shkodran te vertet nuk kishe xjerr kta mrekullinat nga truni jot.
Kete e tregon dhe genjeshtra tjeter qe ti ke lexuar postimet e forumit te shkodres gja e cila nuk mund te jete e vertet per faktin qe nqs do te ishte ashtu pak rreshta ma poshte do te kishe vu re nji teme krejtesisht te njejte ne te cilen shume mire mund te kishe shtu keto rreshta te zeza,duke mos pasur nevoje te hapesh nje teme e cila egziston.
Prandaj mos e keqperdoro emrin me te cilin je rregjistru si dhe ma kujdes ne perdorimin e termit rrace!

I lutem moderatorve qe kete teme ta heqin nga faqja kryesore per ta shtuar tek tema "a jane shkodranet mendjemedhenj".Ne te kundert uroj qe kto tre postime te shkojne ne fund te faqes,aty ku nuk mund te arrije syri jone.

tushi

Valoris scriptorum

besoj se tuj e injoru ka me ra shpejt ne fund te faqes dhe per kete ju lutem te gjith atyne qe do ta lexojne ket teme
Mos u pergjigjni!!!!!!!

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Duke njohur shume shkodrane ne realitet dhe duke i shtuar ato qe lexoj ne ndonje teme te hapur ketu dhe postime ne vende te ndryshme, une kam krijuar pershtypjen se shkodranet kush me shume e kush me pak, jane mendjemedhenj dhe mburravece. Pa te keq, vec eshte dicka qe kam vene re tek ju. Per mua vend te pare zene tiransit, po ata jane nje rrace tjeter akoma me shume pordhace /pf/images/graemlins/tongue.gif Qe te kuptohemi, gjithmone ka vend per perjashtime e jo pergjithsime absolute. [/qb]
Gocat e Tirones shumica jane me te shumtuara se kto gocat e shkodres. Por ato din me u majt dhe ku me i shit pordhet /pf/images/graemlins/laugh.gif , me pak fjale din me u sjell, por jane 80% k...a , dhe kjo sme pelqen /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Une mendoj qe kjo teme duhet te mbyllet sepse ekziston nje teme e tille. :book:

helibak mucogllava

Primus registratum

bah mua me hapin barkun tironcet dhe tironcit sa mendje medhenj qe jan papapaap edhe ne chat pale pale :mad:
Ps:po dhe ju shjkodranet sjeni te paket po ka lezet se e keni te trasheguar shkodra dhe vlora po keta qorat e tirones nga na dolen :mad: me ka then nje shok nga shkodra nje fije pordh kena ne ja ben ai po nje fije aman me shum kan femrat shkodra ai thot e une si njof /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

KATUNDARI

Primus registratum

UN DU ME I THAN ATIJ ZOTNIS PREJ TIRONE,KUR T'FLASIN PER SHKODRAN TA SHPERRLAJN GOJEN ME RAKI RRUSHIT.............

DJ-Mondi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KATUNDARI:
[qb] UN DU ME I THAN ATIJ ZOTNIS PREJ TIRONE,KUR T'FLASIN PER SHKODRAN TA SHPERRLAJN GOJEN ME RAKI RRUSHIT............. [/qb]
me to?
Edhe du me i than atij Tiransit{katundit gjigand me magjyp* gezuar 84 vjetorin e Qytetrimit qe ta dha Shkodra edhe nuk e meriton, se na le rrugash maj pise???????????????????

Zemra

Primus registratum

SIGURISHT
QE SHKODRANET
JANE
MENDJEMEDHENJE.
POR KANE
ARSYE
DHE TE
DREJTE.
MOS HARRONI
SE SHKODRANET
NUK E PERDORIN
ATE.
POR
JANE NE
FAKT.
MENDOJ SE
TE JESH
MENDJEMADH
NE FAKT
POR
PRAKTIKT DHE I
THJESHTE
NE JETE
ESHTE
CILESI
E RRADHE
SHKODRANE.

SHENDET DHE PARE TE TJERAVE JA U BAJM HALLIN...
EC PERPARA........

westside

Primus registratum

[qb] Duke njohur shume shkodrane ne realitet dhe duke i shtuar ato qe lexoj ne ndonje teme te hapur ketu dhe postime ne vende te ndryshme, une kam krijuar pershtypjen se shkodranet kush me shume e kush me pak, jane mendjemedhenj dhe mburravece. Pa te keq, vec eshte dicka qe kam vene re tek ju. Per mua vend te pare zene tiransit, po ata jane nje rrace tjeter akoma me shume pordhace /pf/images/graemlins/tongue.gif Qe te kuptohemi, gjithmone ka vend per perjashtime e jo pergjithsime absolute. [/qb]
Me fal me te kundershtu mor vlla po me duket se nuk e ke aspak te drejte.
Ke shkru se njeh shume shkodrane,nuk ta mohoj kete dhe nuk ta ve ne dyshim qe ato per te cilet po flet jane shkodrane puro,ajo qe po te kerkoj prej teje eshte qe te me tregosh se cfare kupton ti me mendjemadh dhe mburravec ?
Cdo te thote per ty qyteti Shkoder?
Shof qe shoket qe paske nga shkodra nuk paskan mundur te te japin rrespektin e duhur dhe si rrezultat ti nuk paske rrespekt per ta perderisa nuk ke rrespekt per vendin nga ato vijne.
Pastaj the qe Tiransit jane pordhace(me falni per shprehjen).Epo me sa di une Tiransit e vertete jane jevgjit dhe se tere te tjeret jane te ardhur.Ti mi thua jevgjive pordhace?!
Shifet qe nuk ja paske idene mire gjerave qe thua.
Mu pergjigj pyetjeve me siper nese vertete don ta vazhdosh kete diskutim dhe mundesisht me konstatime me me tru,OK.

el_che

Primus registratum

Hej o Zot ca na ka gjet!!!
Nuk mund te pergjithesosh cdo gje nga nje person.
Pra nqse ka nje shkodran/e mendjemadh/e, jo te gjithe jane, por me sa duket e keni bo lomsh punen.

westside

Primus registratum

Mor po,po me kenaqni ju Tironsit.
qenkeni vertet rrapatusha,te lezetshem.
Po qe nji nuk duhet er gjithsuar e?!
Mire per zoten,po mire ti tjetri ca kupton ti me mendjemadhesi?!
jo qe njihere ishim duke folur per shumicen sepse shoku Nio njihte shume shkodrane.
E kuptoj ezigjence me i fut hundet gjithkund po pse i jepni vedit per eksperta se kuptoj.

"KAm degjuar qe gomari bertet per tu degjuar por se na u mbante dhe per filozof kete nuk e kam ditur?!

Zemra

Primus registratum

Nje Shkodran-e... bie ne sy ku do qe te jete.
Kur thona nje Shkodrane-e ishte per darke, fill bahesh kurioz. - A po, nje shkodrane.?!
Pra vete fjala ka peshe si edhe tek: pa koment.
Shkodran-e tigellon bukur, amel, fort dhe qarte.
Nje emer i njoftun per shume, shume e shume gjana. Dona apo s'dona keshtu eshte.
Mos harroni Shkodra ka ra e fundit ne dore te huej. Ramja e Shkodres ka shenue ramjen e Shqiperise. Shkurt dua te them se Shkodra ka emer.
Pra te jesh Shkodran,e nuk je i cilido. Por nuk duhet me e marre menjemadhesine brut. Ajo i ngjane ma shume krejnarise te qenurit Shkodran-e. Por dhe emri i mire dhe krejanaria te japin peshe. Keshtu une mendoj se nje Shkodrane-e e ndjen se ç'fare ka mbi shpatullat e veta dhe mundohet me e jusifiku me prezencen e vet. Mendjemadh apo krejnare eshte ai qe eshte i zoti, i afte, i forte dhe me prova ne jeten e perditsheme shquhet si i tille. Shkodran't e Shkodranet e kane kete. Ne pamjen e jashtme duken si te tille se kane autoritetin e tyre zyrtare, si te tille (Shkodrane)...
Por me gjeni mu te tjere qe jane ma komunikues, ma te pritun, ma te ambel, ma patriot, ma liridashes, por edhe kur i ban nevoja me te marre gjak ne vetull. Pra, per mendimin tim Shkodran't kan emer dhe si te tille nje pjese nga ju i urrejne dhe i akuzojne si mendjemedhenje apo... ndosht ju duken te paarritshem...
Une them se ata jane oda e pritje, e bujarise, e rrespektit e dashurise dhe e thjeshtesise Shqipetare.
Faktikisht shenja te tilla gjen gjitheandej ne trojet Shqipetare dhe eshete ma e sigurte se populli jone nobel eshte i jashtezakonshem dhe pa dyshim eshte ma i miri ne bote. Per te gjitha keto krenohemi me te qenunit Shqipetare. Sinqerisht po ju flas. Por nuk besoj qe me prekeni ne se e dadhoj Shkodren si porten e ketyre cilesive.
Pra se fundi Shkodran e Shkodrane nga natyra jane krejnare dhe shkojne me balle nalt fale krejnarise, si rrjedhoje ne aparence jane mendjemedhe siç ju duken disave prej jush, por ata jane shume te thjeshte dhe shume te shoqerueshem. Noshta vete emri Shkodrane u jep te tjerve ate ide mbi misterin: "Shkodrane".
...Mbeta ne Shkoder por edhe nje here ju te tjeret ma besoni se jeni nice.
Pershendetje te gjithe atyre qe nuk jane Shkodrane ...
e nepermes jush pershendetje te gjithe Shkodranve mbare.

ME KENE SHKODRANE? HEEEEEEE !!!!

Yasemin

Primus registratum

ich bin empört!!!!!
ku pave kund mendjemadhsi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anglophile

Primus registratum

JO OFENDIMEEEEEEEEEEEE, shreh opinionin tend si te gjithe me fjale qe i perkasin ketij vendi

ShkodraniNY

Primus registratum

Hi Yasemin !

Bjeri maj Naq se asht TUC ?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: