shkodranet hajde mbeldhuni ketu...........

axes

Primus registratum
Re: shkodranet hajde mbeldhuni ketu...........

Isha nji dite me disa shoke nga qytete te ndryshme te shqipnis, tu pa humor shkodran ne vite,... e qe thoni ju ( e qe nuk that gja!) un pa u "dhisha" tu qesh, kurse ata serioza, ma teper u mundoshin me i kuptu shprehjet qe thoheshin aty . /pf/images/graemlins/frown.gif

Fmija magjypit i thet nans: NANEE, ça kena me hangur soonte? BUK e VAj e kryyp - i thot nana.PSE maj naneee a ka ardh viti rii a ?!!!!

:thumbsup:

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga yllshkodrane:
[qb]Hello caf susta..ca asht i ky nick se si
emer i ndim me duket mer???
Une kam jetu ne parruce mor ti.....see yaaaaaz[/qb]
hahahahah yllo tan shkodren e njeh dhe ti maj sikur me pa punu ne PTT /pf/images/graemlins/laugh.gif

rovena

Primus registratum

hahahha albi e bija zef alimhillit....gjendja civile...po ca kam pase me ba mer aman....kjo ka kene puna jeme atje me njofte tane njerezit....
Zoti nak ate gjyvrekun e kane heke mer se e ka pase prishe dikush me makine.....sme ka ra rasti fort...
Nje pershendetje edhe ju tjerve qe sa here flitni kot ja fusni.hhiihhi Joke..

Miuku

Primus registratum

Hi yllka, very nice thought of u.Per sa me perket mu kto dy dite kane kene dy dite krejt kot, edhe se si rregull u doshin me kene plot. Kam kene ne humor shume te keq qi se di as vet pse . Mu dukte vedi si me me pa marre kujshia inat, kur isha une ai qi i shifte shtremt, (si ve faj rrezikve). Gjithsesi kaq kisha edhe une . Dhashe edhe une kontributin tem me dicka kot nga ditet e mia.Bye e ia kaloshi mire.

shkodran&albanian

Primus registratum

h''''''''''''''iiiiiiiiiiii ca kena ca jen' tu ba ndonje gja te bukur hajt shndet se kam nje provim mbas 40 min dhe me duhet me ik e shndet

rovena

Primus registratum

aman mer miuku po pse ti ashtu..cfaj ka kujshia mer ti....nice nick.......me siguri you have a cute face....
hello shkodran&albanian wazuppppppppppp

albscutar

Primus registratum

Yll maj te kam pa ne anerr mram /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sikur lujtme bixhoz bashke dhe at shoqen tane. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Mobster

Primus registratum

Hey ca bahet ktu mer? Un jam i ri te ky ForDRUM! lol. Si jeni nji her ju tan? A jeni tu fjet? Tu punu a tu u lodh? Ishalla JO! Hajt shnet vec u nala me than si jeni nji her tash shkruj prap. nejse..shnet! 2-PAC in the rOoOm :rockband:

Margerit Abati

Primus registratum

HI YLLI ah sa keq po me vjen si nuk kam ndejt ne parruc me te njoft ty. Une kam ndejt te rusi katolik (te spitali) por prap boll si jena prej nji qyteti. /pf/images/graemlins/wink.gif

rovena

Primus registratum

Pahhh fatkeqesi te madhe mos me njofte mu..hihihiih
po mar naqe njajo ka rendesi qe jena prej nje vendi edhe kena emrin shkodran.....
ku i bjen rusi katolik( hahhha tallem )
jo se e di edhe aq mire jo..hihihhi
ok ok se ball qesha.....te uroj tja kalofsh mire ....
me respekt lona bon bona

Margerit Abati

Primus registratum

Hi lona bon bona makarona e di asht hupje e madhe mos me te njoft ty . Edhe hahaa tallem, mos u tall se nuk e din se ku asht RUSI KATOLIK ok pra (ban ma mire me shku me shpesh se asht ma mire)pirupafshim nga i madhi CAF SUSTA . :tipsy: :thumbsup: :tipsy:

rovena

Primus registratum

o i madhi dhe i vogli caf susta.....
kisha dashte besa me shku i here deri ne shkoder se pellmbe per pellmbe ta kisha mesu rusin katolik e musliman,.....vec te vijne ajo dite me shku ne shkoder....
Pashzoten ca asht i ky nick qe ke mor??

rusian

Primus registratum

pershnetje n'rradh t'par
ti caf mos e ngatrro rusin katolik me rusin maxharr
se na konfjuze yllin
un per veti jam rusian, pa me t'than t'drejten kam lind n'bahtce t'cakajve
hajt i her pra shnet e pare edhe p****...
pound deshta me thane!!!

emiljo

Primus registratum

A shitet peshk ktu, a ka ba kush aksident me benca t'vjedhun, eeeee? Per ca me u mbledh, ca ka ndodh? Shkodranet jane tuj u knaq...jane tuj ba jete Zotit, terr nate e dite...ja fusin gjume per shtate pale qejfe. S'ka gja...ka fillu me lujt edhe biznesi. Neper Europe e Amerike, kush ka probleme stresit, pagjumesi etj.etj., ta marrin rrugen per Shkoder.
"Te semuret" kane me gjete "ngrohtesine" e shpijave shkodrane, sepse mikpritja asht tradite. Kane me merdhit nji fije, po tapo i nxeh humori shkodran...(heren tjeter) :smash:

artan

Primus registratum

SEPARI MIRE DITA SI JENI TE GJITHE.ATEHERE SHPRESOJ TE JENI MIRE.TEMA NE FILLIM E KA SHKODRANE EJANI DHE MBLITHUNI KETU.DESHA TE JU PYES A NA PRANONI NE TE MALESISE SE MADHE NE KETE TEME APO JO.NE QOFTE SE PO U PERSHENDES TE GJITHEVE ME KENGEN VLLAZNIA JONE.
BYE /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Margerit Abati

Primus registratum

Hi makarona kishe dashte mema msu !!!!!!!!!!!.Edhe ti askushi nuk e ngateroj me rusin musliman. E ndaq me e dite ca asht ky nick ky ka kene Vagabond :rockband: edhe ndac me ma kadhzu rusin duhet me shku bashke mirupafshim.

rovena

Primus registratum

hahha e di mor rusin se sjam rrite ne puke maj zemer...
vagabond ti hihihhi
te pershendes Guardian Angel edhe je i mirepritur ketu ....

ezhderha

Primus registratum

mire rusi katolik e mysliman, se atyne po ia gjejme fillin, po njate rusin budist se ku asht s'po di me i ra ne te...

Margerit Abati

Primus registratum

Hi ylli i shnindritshem dhe i perjetshem Shkodran shuqyr si nuk je rrit ne Puke se i she ngri.E pse Caf Susta ka kene VAGABOND ai ka kene mor per fat te keq ti se pase ndi.Por prap mundesh me pyt dike si din ma shume bye se me duhet me shkue. :rockband: :rockband: :rockband:

irili

Primus registratum

hi te tanve e ju pershendes me kangen karajfilat qe i ka SHKODRA HARROVA S'MUNENI ME E NIGHJU