shkodranet e italise...

OROSHI

Primus registratum
Re: shkodranet e italise...

82-shi,kujdes se po i bjen me kry,tuj u habit tu e pa ate plepin /pf/images/graemlins/laugh.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] yep. :)

paskan fjete te tjeret, vet me kan thirr pra..

po kta kerkojn,masanej refuzojn /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
........................................
Kujdes Takimet me Femrat ate bej ti /pf/images/graemlins/smile.gif
Dhe neqofte se nuk Ndodh asgje,
Fjalet si ndalon dote /pf/images/graemlins/smile.gif

Aralda

Primus registratum

ciao un nuk jam shkodrane po kam dy 2 persona te rendesishem shkodran kam shpirtin time dmth te dashurin tim ,dhe zemren time dmth shoqen time me te mire ,,di qe jane si shpirt e kur kane mundesi japin dhe shpirtin per ty ,e per cunat duan te tregohen burra me 4-ter r,jane cik maskilist apo e kam gabim gjithsesi un ju kam xhan baci ciao /pf/images/graemlins/wink.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

PSE? Sepse ktu nuk ke asnji gja ma teper se 1 skllav i koheve te lashtapra je njiri pa aspak pesh,thjsht njiri kot dhe kta te shfrutezojn deri atje ku nuk shkon ma.Kur ta shof naj GABEL EUROPET (italian)ne Shkoder do ta hedhi prej kompanielit te Kishes Madhe se aja asht pika ma e nalt ne Shkodren ton qe se ka tan bota

jozi

Primus registratum

WOOOOOOOW Grande Vllaznia!!!Do te nuhasin ne nje km rreze te hujt kur te vijne ne Shkoder e do te rrine larg! :thumbsup:
tung

SkenderbegaS

Primus registratum

edhe un o vllazni ,kurajo ,se jena perkohsisht
ktu me kta gabel ,rreziku jon ,me pas 1 qeveri hajdute ,se vetem me TURIZEM mund t ishte jetu per mrekulli n SHKODER , se ash qytet me bukuri t rralla ,det 2 lumej,liqen,klim malore,etjetj :wave: :wave:

OROSHI

Primus registratum

Hahahaha,Mullaga,te paska marr malli per Thethin me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Vllaznija,ata gabelt e Evrops kan ba historin botnore ne te gjitha fushat,. grup /pf/images/graemlins/wink.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Mu sjan tuj mu dasht qa kan ba por te tana qe kan ba kta jan fundi i Europes por ne na ka xan vala ktu e skena ku shkojm,ti deli Zot sa te dush,tha mir SKENDERBEGASI me at qeveri te degjenerume qe vetem me turizem Shkodra kishte ken edhe ma mir se Brukseli bile.PSH SKENDERBEGAS NGA XHABISJANI.

jozi

Primus registratum

O djema kot "grijme sallat" te gjithe ketu.E dime se eshte e vertete ajo shprehja "Guri peshon ne toke te vet" poe t ejemi edhe te ndergjegjshem per faktin qe shqiptaret nuk po kthehen ne mase ne atdhe me gjithe ate kalvar qe jetojne ne toke te huaj....nje paradoks i lezetshem...Ka ardhur kohe te mendojme se nje ardhme te afert apo te larget do kthehemi per te rindertuardicka me nje baze te forte ne token tone.per mua kjo eshte e larget pasi kam akoma shume per te mesuar nga jeta kendej. nejse.. SHENDETI NE RRADHE TE PARE,TJERAT REGULLOHEN!!

acid

Forumium praecox

Mrama juj trima.
edhe nje shkodran ne itali (urdhno)
/pf/images/graemlins/tongue.gif Perfaqesoj princat shkodran qe kan pushtu firenzen. kur tju mbushet mendja me na urdhnu bujrum kena toka boll. /pf/images/graemlins/laugh.gif

stellina

Primus registratum

aman mos na e permend firencen se kam pas 1 vit grindje me te fejumin...firence-milano, milano-firence. Milano vend punet, firence vend qefit e ku di un....fitoi kapitalismi me duket se e mora ne milano /pf/images/graemlins/smile.gif .

Ku i keni tokat ju ne firence, ne qytet apo ne kodra? /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

un per vedi jam alessandria kryesori torino milano firenze venezzia roma /pf/images/graemlins/laugh.gif mvaret ku ta shof me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

bard

Primus registratum

o italo-shkodrani si jeni mor,shyqyr ma qe i paska shku mendja dikujt me ehap nji tem te tille se na morri malli per njeni tjetrin,tash qe ku e keni edhe nji shkodran tjeter,per gjithcka me keni gati mos e cani kryt. hajt tash shkodran bani qejf e mos harroni jena shkodrane,te lindun per qejf :rockband: :rockband: :rockband:

MANJOLAORD

Primus registratum

rrapatusha a po hedheni me ma gjet te fejumen per vllan apo qa po bani?un nuk kam pretendime veç te din me ba me hanger.me qmendi dan me hanger perdite.
me falni, e di qe kam hi pak si hapsejt, po njaty m'rreh çakiqi.hallall

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vllaznia 2001:
[qb] PSE? Sepse ktu nuk ke asnji gja ma teper se 1 skllav i koheve te lashtapra je njiri pa aspak pesh,thjsht njiri kot dhe kta te shfrutezojn deri atje ku nuk shkon ma.Kur ta shof naj GABEL EUROPET (italian)ne Shkoder do ta hedhi prej kompanielit te Kishes Madhe se aja asht pika ma e nalt ne Shkodren ton qe se ka tan bota [/qb]
Gabelt e Evrops jane pas thirre Greket mor Djal...tjera here kur ti ndrroni pseudonimet na kallxoni se bahet muhabeti lesh e li'... :thumbsup: