shkodranet e italise...

rosela

Primus registratum
Re: shkodranet e italise...

po shkodrane dhe ne itali.ju pershendes tanve!!!!
:thumbsup: :wave:

djal

Primus registratum

une dua te di se ku ndollet ajo Stellina /pf/images/graemlins/smile.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

lejeni stellinen goce e martuar aman ckeni me te do duket kur ti teket dhe te ket kohe
stellina rrusho mire se te vish te presim /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Geti M.

Primus registratum

Po Berlusca e ka shpine ne Arcore maj zemer jo ne Milano,mgjth eshte afer,edhe une ne Mi jam.
Tvincle :wave:

leonora

Primus registratum

uuuuuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuu sa shpit i aiiiiiiiiiiii e masanej e kam vu kot per shka se as shpin me te than te drejte nuk e di ku e ka /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse une e kam shpine ne porta romana e jo ku e ka ai /pf/images/graemlins/wink.gif

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Turi:
[qb] Stellina: Goce e Martuar? [/qb]
sa mire qe me paskeni shpall te martume kshq skam nevoje me ju thirr per martese mas disa muajsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] uuuuuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuu sa shpit i aiiiiiiiiiiii e masanej e kam vu kot per shka se as shpin me te than te drejte nuk e di ku e ka /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse une e kam shpine ne porta romana e jo ku e ka ai /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse s'thu qe je romane at'her?

scherzo... /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

perderi sa jetoj aty mund te thuash qa te duash ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss:

OROSHI

Primus registratum

Ne porto romano,ku maj,afer atij plepit??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Ne porto romano,ku maj,afer atij plepit??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush plep mooooo :eek: ne porta romana jo porto romano se nuk e njoh ate une /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Dera romana pra /pf/images/graemlins/laugh.gif ,a thu ke marr shpin teme ti,se e di qe nji shkodrane ma ka ble shpin,por nuk e di se kush /pf/images/graemlins/wink.gif ,un kam pas lan nji plep aty,a e ke sharru a??? :cry:

stellina

Primus registratum

pashe dje qe ne porta romana ishte plot plepa, fjala asht te cili plep jeton shkodranja /pf/images/graemlins/laugh.gif .

po bahet si gjeegjeze tesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Dera romana pra /pf/images/graemlins/laugh.gif ,a thu ke marr shpin teme ti,se e di qe nji shkodrane ma ka ble shpin,por nuk e di se kush /pf/images/graemlins/wink.gif ,un kam pas lan nji plep aty,a e ke sharru a??? :cry: [/qb]
pse ti paske pas kte shine time eeeeeeeeeeee :confused: ate plepin e sharrune kto qe po riparojne rrugen /pf/images/graemlins/frown.gif sa kjajta se me kujtonte ty jo per gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

stellina po te jap nje ndihme jo tek ato plepat e shumte por aty me ne cep kthehesh majtas hec drejt dhe ja shpja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

stellina

Primus registratum

o shkodrane, banu vajz serioze maj se na korite /pf/images/graemlins/tongue.gif

scherzo scherzo,kur po vjen ne piazza vetra nje dit se nga ora 1 deri ne 2 rri njaty se ne zyre merzitem??

Kur te kesh kohe,me thuj naj dit e te dalim.

sciaoooo

leonora

Primus registratum

pse moj se jam vaj ari une qa thua ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur te dush takohemi qe ke koh dhe ti se une do zoti ti marr pak pushime tani se kam ter gushtin pune /pf/images/graemlins/frown.gif
por gjithsesi te shkruaj ne mp ok :kiss: :kiss:

stellina

Primus registratum

yep. :)

paskan fjete te tjeret, vet me kan thirr pra..

po kta kerkojn,masanej refuzojn /pf/images/graemlins/tongue.gif