Shkodra chat eshte per te ardhe keq!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.

Garuzhda

Primus registratum
Shkodra chat eshte per te ardhe keq!!!!!!!!!!

Si ka mundesi qe nje operator maskara te bllokoje krejt belgjiken thjeshte se i qohet rrushi atij . kjo nuk eshte e drejte gjithsesi merreni chatin e shkoders se ju a kam fale me te gjithe ato fshatare qe chatojne aty . Se kote thojne se jane shkodrane te gjithe dukagjinas jane.

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Shkodra chat eshte per te ardhe keq!!!!!!!!!!

Nga menyra se si ankohesh..Mire ta paskan ba!

pFfffffffff..Ka ik edukata per lesh!

A

Adami

Guest

ti djali a vajza a ca je ,si fillim kanali shkodra eshte per te gjithe, shkodran , dukagjinas, vlonjat, merditor burrelas etj etj, dhe jo vetem per shkodran.Si dhome ka nje histori prej 5 vjetesh .
Dy pytje kam per ty:
1)Ti a je user i ri krejt qe vjen e ban postime ketu kot apo je naj nje prej problematikeve?
2)Cfare mbiemrit ke ti ne Shkoder qe ma make vedin per shkodran puro?

Tashti ti nqs je nje user i vjeter a ke ba diku ankesen qe ty te eshte ba padrejtesi dhe te kane lane jashte chatit apo edhe ty tu qu nji dite rrushi me u anku e erdhe ne forum?
Usert qe jane njofte qe jane user persmarit(prej belgjiket) i kena ndihmu me hi ne chat edhe me proxy.
Te uroj tana te mirat djali a vajza se nuk e di se kush je,dhe per ma shume te tregojne te kanali shkodrahelp , per cdo gja pse e kane fut belgjiken ne akick.

ENISS

Primus registratum

Adami i vertete ishte ky? Me raste e paska shume te theksuar dialektin.
Per ty Garuzhde: KIshe nai gjo me Shkodren e? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

O ti qe mban emrin e djalit tat /pf/images/graemlins/tongue.gif ç'ne me kete dialekt ti mer ???

A

Adami

Guest

Ti me avatar porrno ( te xhaxhit te madh) harrove qe eshte fjala per kanalin shkodra dhe duhet me fol shkodrance, nejse se ti off side tek kjo teme ,lol, si gjithmone. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

posi mar burr ja e nderrova njat avatar se s'te pelqen ty mar ta marrsha /pf/images/graemlins/tongue.gif Molla Te Arta (Domate) etj etj..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Garuzhda

Primus registratum

Nje pergjigje per Adamin!
Per sa i pperket mbiemnit tem e gjen tek libri qe kane shkru per familjet e vjetra shkodrane......
per ma teper une e kam mbiemnin RROJI

A

Adami

Guest

Sa qindra vjet i duhet dikujt me kene shkodran i vertet?
Nuk mjaftojne 100 ose 150.Duhen ma shume per ata qe e majne vedin per shkodran te vertete psh mbiemri Ceka ose Suma ne shkoder mbahen si shume te vjeter ne kete qytet por familja Çeka, është nga lagja Bojej e fshatit Sumë që sot është nën juridiksionin e Postribës në Malësinë e mbi Shkodrës.Kane ne shkoder qysh ne vitet 1800(afersisht)
Bushatlinjt a mund te quhen shkodran te vertete e puro?
Dërgutejt,Dervishët, e Sokolët etj etj kane qindra vjet ne shkoder por qe nuk jane shkodran puro.
Te gjithe e kena nje prejardhje nga nje rrethine e shkodres

Ps:Garuzhda :ka shume me ate mbiemer ne Shkoder,
Ruzhdi Rroji, Myzafer Rroji,Muhamet Rroji.Keta jane te gjithe shume te vjetra si familje ne Shkoder por mos harro se e kane nje prejardhje.
Se kuptoj pse shume prej nesh kena qejf me nenvleftesu dike qe ka ardhe ne shkoder para 50 vjetve ose edhe 20 vjetve ?

Te gjithe te mendojme ca mund ti japim Shkodres e jo ca te na japin shkodra ne, pavaresisht nese je shkodran puro, postrribak, dukagjinas apo etj etj.
..................................................
Me respekt Adami

Guest

Adami edhe une shkodran nga Postrriba jam me origjine me mbiemer RADA por kemi ardhur ne Tirane qe ne vitet 1920 per arsye gjakmarjje.Nqs te intereson mund ta tregoj edhe historine e familjes...

Garuzhda

Primus registratum

Pershendetje!!!!!!!!!!
Me shpjegoni diçka. Sapo provova me hy ne shkodra chat , por eshte e pamundur me thote se eshte bllokuar pergjithmone belgjika. si ka mundesi? te lutem meqenese jeni edhe operatore si shpjegohet ky fakt? Adresa ime eshte: rimini9@hotmail.com

Redis

Forumium praecox

Provideri jot eshte belg!(ip adress)
Telenet, Belgacom ADSL, Coditel.net, Brutele, Chello, Skynet,..................kta jan te bllokum!!

S

shkodran_it

Guest

Adami edhe une shkodran nga Postrriba jam me origjine me mbiemer RADA por kemi ardhur ne Tirane qe ne vitet 1920 per arsye gjakmarjje.Nqs te intereson mund ta tregoj edhe historine e familjes...

Status
Not open for further replies.