Shkembime filmash...

X-GoodBoy

Primus registratum
Re: Shkembime filmash...

un e pash kete filmin te premten per her te pare edhe e download-a. Kete linkun e kam nga kompjuteri im. Nuk kam filma te tjer per momentin po njof ca indian ne grup dhe do ti kerkoj atyre ndonje film te bukur and then "share".

Per linkun beni "Save target as..."

Gigo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Kush do te nderroje filma ketu metoda me e mire dhe nga me ne mode eshte www.grouper.com . Eshte nje program qe eshte krijuar per shkembim file-esh per "foto" apo "viedo-t" familiare e qe funksionon me teknollogjine p2p. Avantazhi qe ka me Kaaza, edonkey, e-mule & co eshte se ketu nuk mund te futet çdo njeri, pa aprovimin e nje "kryetari" grupi nuk mund te futesh te shohesh e shkarkosh çfare file ka komuniteti. Komuniteti nuk mund te kaloje 30 anetare per grup dhe shkarkon me te njeten shpejtesi sa me nje klient FTP (rreth 60Ko/s). Provojeni se eshte falas dhe me thene te drejten mua mu duk simpatik e pa probleme me gjykatat se ne kete moment jane bere te gjithe "te eger" e duan pare muzikeberesit lol [/qb]
Ej eshte 100% i sigurte ky grouper se ketu ku jam une ta marrin jeten me shkarku filma dhe muzike nga p2p-te?

Po qe 100% i sigurte hajde krijojme nje rrjet dhe shkarkojme nga njeri tjetri, po vetem po qe 100% i sigurte ama.

nirloo

Primus registratum

Per X-DJ.E

si ja ben qe te ndash file direkt nga kompiuteri jot???

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nirloo:
[qb] Per X-DJ.E

si ja ben qe te ndash file direkt nga kompiuteri jot??? [/qb]
Setup nje server me Apache open sourse (free) dhe kaq.

durrsaku

Forumium maestatis

E mira do ishte noi film shqiptar se kto te huajt ka plot mundesi ne rrjet per ti gjetur. Une maksimumi mund te ve Shrek2 ne shqip se te tjere nuk kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb] E mira do ishte noi film shqiptar se kto te huajt ka plot mundesi ne rrjet per ti gjetur. Une maksimumi mund te ve Shrek2 ne shqip se te tjere nuk kam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Filmat shqip zor se gjehen. Nuk e di ka ndonje server shqiptar qe ofron ndonje?
Shreku ne "agnlisht" e ka humorin e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gesi e du una.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne dac ma nis me poste /pf/images/graemlins/laugh.gif ne dac si te duash ti. :kiss: :angel:

bebivogel

Forumium maestatis

[qb] E mira do ishte noi film shqiptar se kto te huajt ka plot mundesi ne rrjet per ti gjetur. Une maksimumi mund te ve Shrek2 ne shqip se te tjere nuk kam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eve une e dua ... nutelle :kiss:

durrsaku

Forumium maestatis

Ok lajfije :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem me thoni ca klienti perdorni per te shkarkuar se une nuk kam mundesi te ve 700 M ne nje server...

Ps- X.DJ-E ti si ja ke arritur se nuk e kam shume te qarte?

X-GoodBoy

Primus registratum

[qb] Ok lajfije :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem me thoni ca klienti perdorni per te shkarkuar se une nuk kam mundesi te ve 700 M ne nje server...

Ps- X.DJ-E ti si ja ke arritur se nuk e kam shume te qarte? [/qb]
Ok.
Une kam nje PC pentium 1, 133MHz dhe ate e perdor per te mbajtur ndonje muzik ose film. Nje dit mendova ta perdor si server. Duke kerkuar ne internet edhe duke lexuar se si mund te besh nje webserver, gjeta nje program qe quhet "Apache" qe perdorej per server. Eshte free (open source). Pasi e instalova, vura file-t qe do "share" tek direktoria "htdocs" qe e ka vet serveri (Apache) dhe nje "index.html" si "welcome page". Pastaj "run" Apache. Ne nje faqe te IExplorer shtypa adresen e IP-s dhe aty del welcome page.
Kjo eshte nje menyre.
Menyra e dyt eshte:
N.q.s ke windows XP, mund te downloadesh nje PWS (Personal Web Server) dhe me ate mund te besh te njejten gje.
Per win98 ka nje te till. ISP me duket, nuk jam shum i sigurt. Un perdor Apache se po testoj ca PHP scripts. PWS eshte me i leht per tu set-up.

Any questions? Fire them up.

cheers.

durrsaku

Forumium maestatis

Po mendoj te krijoj nje file .torrent sepse eshte menyra me e shpejte per ta shkarkuar. Besoj se do jemi 2 veta(bashke me nje shokun tim) qe do veme banden ne dispozicion. /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjithashtu ju premtoj qe se shpejti do kem mundesine te ve edhe nje pjese te mire te filmave shqiptare ne kualitet dvd. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gigo

Primus registratum

Ku gjehen keto filmat e tjere te huaj?

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gigo:
[qb]
Ku gjehen keto filmat e tjere te huaj? [/qb]
Bej nje search me google per torrent...

durrsaku

Forumium maestatis

Gigo ka plot 'klienta' per te shkarkuar filma. Torrent, e-mule, dc++ etj etj /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps- X.DJ-E nuk eshte ide e keqe ajo e mirc, do mundohem mos bej dicka ne Albnetwork(nqs adminat nuk e kane problem) pasi videotekes time i shtohet Kapedani ne divx(cilesi dvd). /pf/images/graemlins/laugh.gif

erkand

Primus registratum

vetem dc++.... te tjerat jane te paperfillshme.... /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif

erdha-edhe-une

Primus registratum

please...please....please..shume shume please nese di kush te me gjeje filmin HAVANA-Robert Redford-eshte me shume rendesi per mua!

pippo

Primus registratum

ej po ndonje server ku mund te gjej filma shqipetare (fals nenkuptohet) apo ku futeni ju qe i keni ...