Shkembime filmash...

regele

Forumium maestatis
Shkembime filmash...

Besoj se ka shume antare ketu qe duan ta shtojne videoteken e tyre! Nese, po une mendoj se mund te shkembejme filma me njeri-tjetrin...menyra ka plot...(i diskutojme ato) vetem deshira duhet:0
E ka njeri ne Divx ose xvid Untamed heart

antares

Primus registratum
Re: Shkembime filmash...

Jepi atehere cfare propozon? Une kam nja 300 filma (divx, xvid, vp62) dhe dua ca filma shqiptare!

regele

Forumium maestatis

Shqiptare s'kam asnje, por te tjere kam sa te duash...e ke untamed heart? /pf/images/graemlins/smile.gif

antares

Primus registratum

Ne fakt po kerkoj (pa sukses Fantomme d'amour) luajne Mastroiani dhe Romi Shnaider. Une kryesisht kam filma horror.

La-Piovra

Primus registratum

Un po kërkoj një film shqiptarë TiTuLLi /pf/images/graemlins/laugh.gifJEMLOSHAT E RREZIKSHËM :kush e ka këtë film :të më shkruaje jam i gatshëm të plotësoj çdo kërkesë që kam mundësi me ma dhanë këtë film

regele

Forumium maestatis

Kerkoj 2 filma:
1. pi;
2. Untamed heart;

kush i ka le te me ndihmoje!
Thanks

artdashesi1

Primus registratum

Cfare filma shqiptare deshironi? Ne cfare format AVI, OR MPEG 1 ose MPEG 2, DVD me te reja dhe te fundit shqiptare me humor dhe muzike? ju do i gjeni free tek..........

artdashesi1

Primus registratum

ej la piovra une e kam dhe kete filmin qe do ti te halil budakoves ne format avi dhe mpeg 1 dhe mpeg 2.

Nadia81

Primus registratum

artdashes, keta filma qe thua ti kane shume cilesi te dobet dhe figura nuk eshte shume e qarte.Ma ha mendja se filma shqiptare ne DVD nuk ka neper internet,qe te mund te shihen me qarte apo jo?

EB

Primus registratum

Hey, a e ka ndonjeri filmin shqiptar "Apasionata" se e kam pare nje here kur isha e vogel dhe me ka ngel fiksim fare.
Rrofshi!

artdashesi1

Primus registratum

Ej Nadia ...me pelqen naiviteti jot.
Filmat ne internet mund ti gjesh dhe ti marredh si dhe ti futesh ne shume forma.
Vetem lexo dhe perpiqu se aty i ke te gjitha.
Ne fillim meso si ta marresh nje file ne format avi ose mpg 1 ose mpg 2 dhe ta fusish ne kompjuterin tend. Pastaj meso si ta transformosh ate ne formatin qe ti deshiron. Ne internet i ke te gjitha cka deshiron vetem perpiqu.
Nqse do dicka me konkrete pyet.

antares

Primus registratum

E cfare naiviteti ka ketu? Nadia thjesht tha qe cilesia e filmave ne www.korcaonline.com eshte e ulet. Une do te thosha qe jo e ulet po qesharake, video me 30-40 kb/s mund te shohesh ndoshta ne rezolucion 12x8 e jo 600x480 apo me shume!
Ketu nuk eshte ceshtja te mesosh se "si ti shkarkosh apo si ti shikosh" po a ka ndonje vend ku mund te gjenden keto filma ne cilesi te "ngrenshme" ne internet.
Fatkeqesisht nuk ka.
Dikush duhet te gjeje DVD apo VCD dhe ti konvertoje, kjo eshte e gjitha.

Dua

Primus registratum

Un po kërkoj një film shqiptarë TiTuLLi /pf/images/graemlins/laugh.gifJEMLOSHAT E RREZIKSHËM :kush e ka këtë film :të më shkruaje jam i gatshëm të plotësoj çdo kërkesë që kam mundësi me ma dhanë këtë film

Une e kam pare kete film dhe mendoj qe nuk ia vlen. Une per vete ika nga kinemaja dhe nuk e perfundova filmin. Me irritoi, me beri me nerva, fatkeqesisht shume i dobet. Hic mos te mbese merak. Nejse, ketu ne Kosove mund t'a blesh ngado.

D.

MLK

Primus registratum

Kush do te nderroje filma ketu metoda me e mire dhe nga me ne mode eshte www.grouper.com . Eshte nje program qe eshte krijuar per shkembim file-esh per "foto" apo "viedo-t" familiare e qe funksionon me teknollogjine p2p. Avantazhi qe ka me Kaaza, edonkey, e-mule & co eshte se ketu nuk mund te futet çdo njeri, pa aprovimin e nje "kryetari" grupi nuk mund te futesh te shohesh e shkarkosh çfare file ka komuniteti. Komuniteti nuk mund te kaloje 30 anetare per grup dhe shkarkon me te njeten shpejtesi sa me nje klient FTP (rreth 60Ko/s). Provojeni se eshte falas dhe me thene te drejten mua mu duk simpatik e pa probleme me gjykatat se ne kete moment jane bere te gjithe "te eger" e duan pare muzikeberesit lol

MLK

Primus registratum

Hahaha, po me sa kam pare une te gjithe filmat indian me dance e me kenge jane, biles jane me te preferuarit nga indianet, filmat amerikan jane teper mbrapa filmave vendas. Nga e ke gjetur kete links, ka ndonje film tjeter?