Shkembim CD

usta_Qima

Primus registratum
Shkembim CD

Per me teper kte teme eshte per ata qe kane masterizator ose burning rom si i thoni ju amerikont. /pf/images/graemlins/smile.gif
Mendoj se do ishte ide e mire qe te shkembenim CD me njeri tjetrin.
Kam CD te ndryshem po me shume te muzikes rock & heavy .
Kujt i interseon le dergoje mesazh ne privat.
Une ndodhem ne Itali dhe qe ketu 3-4 dit max. arrijne dhe ne usa.
Shnet e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum
Re: Shkembim CD

Per mp3 e ke llafin plako?.. ku e di un po edhe me mp3 sikur s'ja vlen barra qirane,

usta_Qima

Primus registratum

Jo mp3 lal.
Un e kam llafin per CD tamom,me i cu me poste (jo poste elektronike) me zarf me i fjal.
Merremi vesh ca CD kena qe na interesojn,te jap adresen e shpis me jep taten ene ti dergoj.
Kshu e kisha idene una.
Sme duket ide e keqe,si thoni.
Kujt i interso te nisi msg ne privat dhe kshu i them ca CD kam.
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

Kuptohet qe CD qe do shkembejm jan kopjo jo origjinale.
I vetmi ndryshim qe kane nga njerti-tjetri esht se CD kopje nuk ka kopertinen e bukur po si cilesi jane njesoj.Nuk ka asnji lloj humbje ne cilesi.
shiaaaaooooo

Blendi

Primus registratum

Une kerkoj nje CD qe nuk e gjej asgjekundi ne pazar apo Internet. Nga nje grup Blues Finlandez qe quhen Q-STONE.

Shkruani CD qe kerkoni ketu. Une kam nja 700 cope, ndoshta mund te kem ndonje qe ju intereson.

LOK BABLOKU

Primus registratum

hmmmmm
kam nja 250 cope
kuptohet origjinal dhe vetem grupe USA ( me ndonje perjashtim IRON MAIDEN )
No Europian Bullshit- i Hate majmunet Nordike

kutabale

Primus registratum

Edhe nje gje tjeter nuk ia vlen te rish te Burn cd vetem per te shkembyer jo pergje por nuk i vlen as me poste sepse do paguash. Do thoni ju 2-3 dollare. Po aq ko qe shpenzon plus $ 2-3 eshte gozha. kur mund te behesh member i bmg dhe me disa rrena te vogla mund te perfitosh gozha. Mua me ka rene aty reth $6-8 mund te them por ama i ke nga bmg origjinale jo burned. Me ghithate ju edini ne qoftese doni te downloadni muzike me albume te tera me thoni te tju disa web site. kun edi edhe mund ti njihni. Shnet e te mira

Lilith037

Primus registratum

mHM..komplimentet e mia per sitin e koncerteve, edhe pse nuk eshte muzika qe degjoj une (me perjashtim te dy grupeve).
nqs. ndonjeri ka cd origjinal ose te masterizuar power/epic/melodic metal te me kontaktoje. jo vetem ameikane por mbi te gjitha nordiket...ehehehe
shiaoooooo