Shkaqet përse Forumi është më i mirë se Facebooku:

Universal

AnonymouS
-Ne forum mund te veshesh cdo lloj grade, por gjithnje te bien puplat kur se meriton, kurse ne FB do gjesh shume si vetja dhe do jesh "i lumtur".
-Ne forum ballafaqohesh edhe me ata qe si njeh per miq, kurse ne FB do rrish vetem me miq apo sic them une ne uje te ndenjur.
-Ne forum s'ke frike ne ate qe shkruan se do gjesh gjithnje ndonje qe ta mbron shkrimin, kurse ne FB jane te gjithe "Dakort" per ate qe ke shkruar.
-Forumi nuk eshte per reklame, FB ka lind si reklame.
-Ne Forum nuk te dhemb koka nga fotografi koti, ne FB edhe plehrat kane "vlere".
-Ne Forum gjen zgjidhje te menjehershme per probleme te ndryshme, ne FB jo.
-Ne Forum ndjehem shume here me i lire, ne FB e dine kush jam dhe e qepin te gjithe dhe une duhet te shprehem sic "deshirojne" ata.
-Ne Forum shaj, ofendoj dhe ndjehem i lehtesuar e me pas kerkoj edhe falje, ne FB kafshoj gjuhen.
-Forumi eshte enciklopedi, FB-ja gazetari.

gurax

Pan ignoramus
Forumi eshte nga ato A.I nga e ardhmja, ende s'kane arritur keta aty :p

S'keni faj ju jo, Aki, qe talleni me Forumin. Meritoni qe te sjell nja dy misherime te Elizas (ELIZA eshte nje program kompjuteri dhe nje shembull i hershem i procesimit primitiv te gjuhes natyrale. ELIZA punon duke i procesuar pergjigjet e njeriut neper skripte, me i famshmi prej te cileve eshte DOCTOR, i cili simulon nje psikoterapist Roxherian.) - https://en.wikipedia.org/wiki/ELIZA
T'i vendos nja dy Eliza, Rihana, RitaOra, EnrikeIglezias, JohnyDepp, etj tek 'forum chat' edhe te guxoni prape te talleni me "Forumi eshte nje A.I. nga e ardhmja". :mad:

Por duhet te pranoj qe kjo ideja e nje A.I. ku ne (the royal 'we'?) nuk kemi arritur akoma, eshte nje ide shume terheqese. :p

Aki

Paint It Black
Hahahahah e thashe si kompliment pra :D
Po keto faktet qe jane shkruar me krijojne vetem nje mendim, qe po behet per reklame te forumit, gjitha keto qe jane shkruar ose keta njerez s'kane lidhje me keto ose flasin kot qe dhe fundja nuk e kuptoj perse duhet te ndjejne nje nevoje te tille (nuk e di per autorin e shkrimeve prandaj flas ne pergjithesi), pasi qe perderisa jemi ketu e kemi pranuar forumin ashtu sic eshte, prandaj nuk e kuptoj pse lind nevoja per 'reklama' te ketilla :|

gurax

Pan ignoramus
Mah, c'te te them. Gjithsecili eshte ne gjendje te gjeje lloj lloj arsyesh se pse forumi eshte me i mire se Filan rrjet social, dhe prape te mos jete ne gjendje te binde dike tjeter qe ka shfaqur po aq arsye se pse Filan rrjet social eshte me i mire se Forumi.
Personalisht mendoj se forumet dhe rrjetet sociale kane nje ndryshim, te cilin ne fakt e mendoj rrenjesor. Rrjetet sociale kane ne qender individin, profilin, autorin dhe si rrjedhim menjehere promovojne ne nje menyre si te pathene thashethemin me bosht qendror nje person apo nje grup personash. Ndersa forumet kane ne qender tematiken, idete, ndonje lajm, dhe ne menyre te pathene promovojne diskutimin disi te distancuar nga shkruesi. Patjeter edhe ne rrjete sociale mund te diskutohet per tematika ashtu sic edhe neper forume mund te diskutohet per persona. Por ne 'default', nese gjerat lihen te rrjedhin pa asnje influence dhe modifikim, ky eshte normaliteti i tendencave.

Aki

Paint It Black
Ja ky argument i bukur, objekti i perqendrimit, kjo e vertete, ose do thuash boo me vdiqen me ato request per candy crush e kerkesat per chipsa ne poker, ose varesia patologjike e disa njerezve per te shprehur nje jete te perkryer, o po ketu isha ne pushim, jo po te dua shume zemra ime sa me fat jam qe te kam, po sot me bleu lule, po tani do shkoj ne banjo etj etj, facebook nuk eshte i perkryer, as forumet, por....lexo komentet pak me larte te lutem, se pari sic e kam cekur kur regjistron profil ne facebook asnje nuk ta kerkon leter njohtimin, shum lehte mund te vesh emer te rrejshem e jo c'do njeri nga jeta e perditshme ta dije se po me ate emer je ne facebook, miqte???, po o ne facebook mund te njohtosh te huaj o nuk e di ku, pelqime, sa sharje e fyerje e debate kam pare ne facebook sa kam harruar t'i numeroj, a jo qe ketu nuk ekziston faktori prit se me kete me shkon muhabeti per hater do e pelqej, prit se ky e ofendoi ate qe nuk e dua do ia pelqej komentin, fotografi te kota, vetem ne facebook e ne forum aspak, vertete???

Balahk

Locus omnem
Nuk them qe fb eshte i keq,perkundrazi
meqe e ka zgjedhur shumica apsolute eshte shume i mire.
te ofron shume shume me shume informacione,edhe me shpejt.

ndersa forumi eshte i mire per njerez te vecanet,qe duan te shprehin mendimin e tyre lirshem,pa qene aspak nen ndikimin e identitetit.
jo te gjithe arrijne te gjejne veten ne forum,ndaj them qe eshte per nje kategori te caktuar njerezish.

Monroe

Valoris scriptorum
Hapa nje status ne dit ne fb, eh home sewwt home u riktheva serish ne Albforum :) veq kur ma ktheu njoni po tpershendes nga planeti Mars qa esht kjo moj goc qe flet
Ne fb rrija kot, kurse ne forume lexon e gjera qe sdo tbinte mendja kurren e kurres se do i lexoje ne jeten tende
Mpelqejn me shum forumet, vetem se acarohem kur un antare aktive sme japin hiq grada eh

Aki

Paint It Black
Hapa nje status ne dit ne fb, eh home sewwt home u riktheva serish ne Albforum :) veq kur ma ktheu njoni po tpershendes nga planeti Mars qa esht kjo moj goc qe flet
Ne fb rrija kot, kurse ne forume lexon e gjera qe sdo tbinte mendja kurren e kurres se do i lexoje ne jeten tende
Mpelqejn me shum forumet, vetem se acarohem kur un antare aktive sme japin hiq grada eh

Ca te duhen gradat, hajde te japim nje perqafim :p
Group hug everyone hihi, me paskan kapur ato te mirat sot, ja c'te ben malli ^_^

Ameliè

Forumium maestatis
Po te gjithe mundohen te kene nje jete sa me perfekte, sa me te mire ne syte e te tjereve.

h3o

Papirus rex
Ca te duhen gradat, hajde te japim nje perqafim :p
Group hug everyone hihi, me paskan kapur ato te mirat sot, ja c'te ben malli ^_^

Qashtu je bere vertet. Perqafo njeren e tjetren. Mos me thuaj qe ke pire cikez sot. :p