karim abdul jabar
Primus registratum
Re: shikoni cndodh ne #shqiperia
hmmmmm, dija qe tek #shqiperia ne albnetwork nuk lejoheshin Scriptet ...mgjte mund te kene ndryshuar rregullat.Fillimisht postuar nga NoBoDy:
[qb] Ja se c'ndodh ne #shqiperia
<joni> para kompjuterit reli
<joni> edhe ulur ne karige
* FALKO sets mode: +b joni!*linda09@195.22.199.albnetwork-43859
<RELI> e di po ne cilin shtet a qytet? kete pyes
* joni was kicked by FALKO ((¤-=-AuTø ± Ki©k-=-¤) largim nga kanali per perdorje fjalesh ofenduese.}{ {FALKO}Style©®|pT)
FALKO, me sa di une eshte SOP tek #hqiperia dhe tek #ndihme
Nje keshille per ju qe ne main komunikoni shpesh
karike mos e perdorni me, perdorni fjalen ndenjese kur te shifni kete tipin online. Ky eshte kanali shqiperia ne keto momente. Pre e ca kalamajve qe kane bere dy scripte, dhe i testojne aty. Fatkeqsisht, ka nga ata, si personi ne fjale qe i teston ne #shqiperia. TURP, per kete me siper, dhe turp per ata qe e lene aty. [/qb]
o sis, per ato qe ke shkruar, ne ca gjera do bashkohesha me mendimin tat, po jo me te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] Oh my gosh
pse mer si albo idioti do behemi ne. Albo i ka persene te gjithe sop me te mire qe ka pas nise nga xhuliano, fajtori etj etj, sepse do me u be si i ndjeri enver hoxha.
Permetari e ka marr punen me vrull.
No guys ne jemi nregull, jemi si shpirt.
lol
ps. briigi me ate kiss thing sista e turne on someone in here lol.
j/k sis [/qb]
Ti shoqja O briiigi, duhet ta dish se zben kush jam une?Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]hmmmmm, dija qe tek #shqiperia ne albnetwork nuk lejoheshin Scriptet ...mgjte mund te kene ndryshuar rregullat.Fillimisht postuar nga NoBoDy:
[qb] Ja se c'ndodh ne #shqiperia
<joni> para kompjuterit reli
<joni> edhe ulur ne karige
* FALKO sets mode: +b joni!*linda09@195.22.199.albnetwork-43859
<RELI> e di po ne cilin shtet a qytet? kete pyes
* joni was kicked by FALKO ((¤-=-AuTø ± Ki©k-=-¤) largim nga kanali per perdorje fjalesh ofenduese.}{ {FALKO}Style©®|pT)
FALKO, me sa di une eshte SOP tek #hqiperia dhe tek #ndihme
Nje keshille per ju qe ne main komunikoni shpesh
karike mos e perdorni me, perdorni fjalen ndenjese kur te shifni kete tipin online. Ky eshte kanali shqiperia ne keto momente. Pre e ca kalamajve qe kane bere dy scripte, dhe i testojne aty. Fatkeqsisht, ka nga ata, si personi ne fjale qe i teston ne #shqiperia. TURP, per kete me siper, dhe turp per ata qe e lene aty. [/qb]
Ti NoBoDy, kush je??? mos me thuaj nobody, se ate e imagjinova, perderisa e njef mire kete individin, do te thote qe ke patur ndonje precedent me te ... shpresoj te mos jete kjo Arsyeja e postimit ketu ne forum.
sa per Falkon, te gjithe njerez jemi dhe bejme dhe gabime. ai, ndoshta do e rregulloje scriptin qe perdor, ose do e heqi fare. Do kishte qene me mire ta jepje si keshille miqsore, se sa ne forme fyerje dashakeqese!!!
O [/qb]
Brigi te honksha ato buzet aty siper.Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]o sis, per ato qe ke shkruar, ne ca gjera do bashkohesha me mendimin tat, po jo me te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] Oh my gosh
pse mer si albo idioti do behemi ne. Albo i ka persene te gjithe sop me te mire qe ka pas nise nga xhuliano, fajtori etj etj, sepse do me u be si i ndjeri enver hoxha.
Permetari e ka marr punen me vrull.
No guys ne jemi nregull, jemi si shpirt.
lol
ps. briigi me ate kiss thing sista e turne on someone in here lol.
j/k sis [/qb]
anyhow, thnx per ate komentin nga funi /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps : were you the one? or you know anyone else /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Desha me te thene nje llaf o FALKO, por nuk dua qe te me thoni: Ja e filloi prape ky me ato te vjetrat. Mgjt, kur te rastisim bashke ne kanal, do ta them ate llaf.Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] Nobody, kur te hysh ne kanal perseri bej kete komande /version nick edhe do te dale se çfare po perdo ai user ne ate rast.
Une nuk perdor asnjehere sripte sa per informacion edhe pse kam testuar shume prej tyre.
on *:text:*kari*:#:{ /ban $chan $nick | /kick $chan $nick (12¤-=-AuTø ± Ki©k-=-¤) 13 largim nga kanali per perdorje fjalesh ofenduese.4,4}1,1{4,4 15,5{FALKO}0,2Style©15®|0pT }
Eshte ban nick!ident*@host.domain keshtu qe nje user thjesht mund te nderroje nickun apo identin edhe futet direkt ne chat. Mund ta vija direkt ban ne IP por me mire eshte keshtu sepse ne rast se thyera eshte e rende e rregulloj vete banin.
Kjo eshte komanda qe shtohet ne remote per te bere kick/ban per *bad worlds* .
Po te kujtoj qe nuk shkruhet *karige* , por *karrige* .Shkruaje mire heren tjeter edhe nuk do te kesh probleme.
Keto masa mbrojtese nuk merren thesht per kenaqesi vetjake, por per te mbrojtur kanalin ne raste sulmi ,floodi etc etc.Ti duhet ti dish meqe nuk je i ri ne chat. Edhe nese behen gabime si ne kete rast bani nuk rri me shume se 10'' ne main sepse hiqet menjehere.
Nese nuk fal ti, Zoti fal, kur te behesh Zot sillu si te te vije per mbare. [/qb]
U rrite ti?Fillimisht postuar nga Prof. Doc. TEO:
[qb] e shoh une s'paskeni pune tjeter .... play kids play... [/qb]