shifni

H

harap

Guest
Re: shifni

nje gje te vetme desha te thoja qe akoma nuk e keni marre vesh qe per diskutimet ne privat nuk diskutohet??
ju lutem te editohen ato logs pasi jane pa rendesi fare.

IgLi

Primus registratum

HaRaP, qe paske miqesi me keta elbasansit e morem vesh, se eshte njesoj si nje gje e madhe ngjyre kafe qe ben MUUUUUUU, dhe qe se luan topi qe eshte lope. Po te pakten mos e shpreh kaq hapur. Nuk di tamam cka ndodhur mes Highlander dhe Pa_Meshire, di vetem te konfirmoj qe ky Pa_Meshire eshte flori, useri me problematik i kanalit, dhe njeriu qe solli ne heqjen e SOp-it tim (u me falni, une e humba SOp-in se jam njeri i rrezikshem per serverin), dhe nuk e kuptoj pse ca nga ju akoma vazhdojne ta mbrojne.

KLPD, te kam bere nje pyetje te tema tjeter. Nese s'po te kerkoj shume, te lutem, denjo te me pergjigjesh.

Al-Punk

Still here

qendroj me ate qe ka thene Harap,
Igli mos merr kot.

Ndaj userave ata qe kane access duhet te qendrojne indiferent. Nuk ka pse te mbahen inate e merzi.
Beni detyren, nje BAN nje akick dhe mos jepni llogari tek userat problematik per veprimet tuaja.
Po ashtu.. nese nje user problematik mos prisni castin ta sulmoni!

Problemet ne privat zgjidhini ne privat persa kohe nuk demtojne networkun.

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

me vjen shume keqqqqqqqqq PO KJO shqiperi sdo ece kurre perpara me cxa rob qe gjinden ketu e din vete se kush jane seshte nevoja igli hallall plako se ashtu eshte sic thua ti po nejse
sic thojne kush ka fuqine ne dore ben ligjin
por mos HARRONI SE KA DHE JETE REALE ATY NQS KENI NDONJE GJE HAJDENI MA THONI DHE shofim sa kopetenta do jeni pastaj se ketu jeni paco qe te gjithe me respekte te gjith stafit dhe kerkujt sduhet mi ngel hatri per kete gje se eshte nje gje plotesisht reale
qe e kane vene re te gjithe pervec disave qe skane goje te flasin se sdojne te humbasin dhe ate qe kane flas gjithmone ketu ne CHAT dihet /pf/images/graemlins/wink.gif

Djalli_Vogel

Primus registratum

Hmmmmmmmmmm HIGHLANDER degjo lale mir kane thene te tjeret lal nuk duhet ti nxjerresh muhabetet e privatiti ne main nese ai ka qene user ke bere shum gabim lale ne qofte se ka qene nje @ ateehre duhet te meren personat perkates per kete gje flm.