shifni dicka shume interesante ne ket tem tipike abuzimi dhe inati dihet nejse

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
shifni dicka shume interesante ne ket tem tipike abuzimi dhe inati dihet nejse

Closing Link: HIGHLANDER[213.149.109.22] barcaleta.albnetwork.net (Killed (FALKO (ka bere jot teme ndonje bythqire ?)))

Nuk ju duket si abuzim dhe ofendim ndaj nje useri ky nejse gjykoni vet juve netadmina qe veni ircop persona qe jan katuanr dhe do vdesin te tille FALKAO dhe nje gje ket kill e dhe virtualisht ruju realisht ok /pf/images/graemlins/smile.gif )))) se une futem qe futem ne server o specie /pf/images/graemlins/laugh.gif
Closing Link: [213.149.109.22] (User has been banned from AlbNetwork ( ofendime ne main !))
-

dhe ket akill sidomos se kuptoj per derisa une ne main nuk kam oifenduart asnjeri nqs ca persona ketu nuk e durojne ose sjane ne gjendje te pergjigjen ngacmimeve te mija nga injoranca e tyre ate se kam fajin une gjithsesi une kam deshmitar per ket fakt qe e perseris SKAM OFENDUAR ASNJERI dhe eshte SELMONI qe mund ta konfirmojne ket gje flm te gjithve pershendetje te gjithve tjeter her shifni ke veni ircop sepsxe ai lloj njueriut nuk meriton te rrije oinline jo me qe te ken te tilla fuqi ne dore shnet pare e sex te gjithve ceyahhhhhhhhhhh later

Primus registratum
Re: shifni dicka shume interesante ne ket tem tipike abuzimi dhe inati dihet nejse

edhe nje gje se harrova logset e dhomes duke bere muhabet si kam gjithsesi thashe kam deshmitar nqs sme besoni flm shume per kuptimin

enton

Primus registratum
Re: shifni dicka shume interesante ne ket tem tipike abuzimi dhe inati dihet nejse

Nqs eshte i vertete se akilli ndaj jush eshte me kete mesazh-permbajtje! Turp ai qe e ka vene.
Do bisedoj me Sop per kete problem.

FALKO

Forumium maestatis

Nuk e kuptoj se me sa mend vjen e ankohet nje user i kalibrit tend qe i qendron 100 % besnik nickut qe ke vene, ne veprime e sjellje.
Nese hidhen loget, duhet te hidheshin te plota qe te krijohej mendimi i sakte.
Ti nuk ke lene person pa ofenduar ne main , per te mos folur ne privat,edhe megjithate vjen e ankohesh sikur te kane bere padrejtesi.
ke marre kick, ban , gline me reason : Ofendime te perseritura, megjithese per nje interval kohe te shkurter ne krahasim me ate qe meriton.
Une loget ketu nuk dua te hedh se me vjen rende nga ato qe ke shkruar ti edhe se nuk i intereson njeriu te lexoje te tilla gjera..e megjithate dije se ofendime te tilla ndaj Ircop denohen me gline.

Nese ti vazhdon me ofendime , kercenime, fyerje ndaj userave ne main , dije se je ne rruge te mbare per nje perjashtim permanent nga Albnetwork...mos beso se je me i mire se te tjeret, biles eshte krejt e kunderta .

Primus registratum

o FALKAO ofendimi per ty eshte nder gjithsesi kam deshmitar po deshe per ate fakt une kur tallem me ty dmth qe ti ske aq kapacitet mendor per tu me pergjigjur ashtu sic e ben cdo user tjeter e dyta ti smeriton as te qendrosh ne ket bote jo me qe te japesh mend po nejse sja vle mu marre me ty kane me qene persona te tjeter qe do gjykojne pasi te ken degjuar edhe disa persona qe kan qene online kur ti i ke bere ato veprime dhe ato qe te kam thene ne privat do ti bej real ket ta PREMTOJ o zotrrotja e jote bej gline sa te duash une futem o njeri futem qe futem se ska gline qe me ndalon vetem se me lodhe kot ok plako tani juve NETADMINA ju lutem shume shifni se cfare njerezish veni IrcOp sepse une atij kafshes i kam mesuar irc per derisa me lepinte ****** per nje cop voice dikur po gjithsesi e kaluar e harruar thojne sorry per gjuhen po kshu duhet mu shpreh per disa tipa ketu shnet te gjithve pare sex e ca tju doje qefi /pf/images/graemlins/wink.gif

enton

Primus registratum

Te ka vene gline me ate reason qe ti paraqet ketu apo jo? lerini llafollogjite per nje here tjeter.Falko thote qe jo, pra nqs ti e ke "shpikur"vete ate lloj reasoni atere ja ke fut kot.

Primus registratum

enton djali te duket shpikje ajo ajo eshte logo skam nevoje ta them per derisa e shef vet brother ai i pari ka qene kill i thjeshte po crendesi ka mjafton ai reason une jam heq nga aop dikur per shume me pak se aq ok plako kshu qe shif hapi syte se une spo tallem sic e shef mire une futem ralle ne forum vetem ne raste te vecanta dhe kjo eshte nje nga ato raste plako po te them qe me shau kaq hajt shnet tani gjith te mirat

Admirali

Primus registratum

He mer qafir lanet milet, prape ti, amon ke ke qeth rrupa-rrupa kesaj here? :devil: :devil: :devil:

Primus registratum

KJO TEMA KETU BEHET GJASME SIKUR NUK SHIFET SE SJU A LEVERTISE ME CA SHOF UNE EHHHH TE GJITH NJE MUT JENI SI AI QE ME KA VEN KILLIN MUA HALLALL JU A BEFTE ZOTI ikni vritshi veten me mire /pf/images/graemlins/frown.gif :mad:

Diddy19

Su@mi

Shume interesant eshte fjalori qe perdor ti..Te isha une si keta moderatoret/administratoret te kisha vene me kohe akill edhe ne AF.....Ku kujton se je ketu qe shprehesh ne ate menyre?? :eek:

He, fillo e shaj prape tesh!!!!

Primus registratum

su@mi njifemi gje e din se kush jam kur sdi gje mos fol se gjysmes ketu i kam mesuar une chatin ketyre ok per derisa sdin gje mos fol e para e dyta ishe jasht teme ok pershendetje dhe shendet kur te kesh ndonje gje konkrete fol dhe fjalorin shife qe ne fillim kush e ka perdor jo une dhe mos kujto se si ke degjuar se i perdor vet po mos bej nje njeri qe ska dy ftyra se ke 10 ok lal te lutem SHUME RRI JASHT kesaj pune se si njef njerezit me duket

Diddy19

Su@mi

Pikerisht sepse se s'njifemi (e as du me u njofte me ty) po te flas kshu....Ai qe mund te njohi ty mund te jape mendim shume subjektiv.......

C'rendesi ka se a ua ke mesu ti chatin atyre apo jo????? Meso pak edukate se chati s te duhet gja hic...!! Ne vend te komandave !Kick !Ban meso Te lutem! Faleminderit! Me fal! Nese ato te cileve ti u ke mesu chatin perdorin nje zhargon te caktuar ,ti pse e ul veten te biesh ne nivelin e tyre???? :confused:

Kujton se me kete menyre qe u drejtohesh ti ka per ta vu veshin njeri?? Kush te beson ty qe ne chat s'ke perdor fjalor te piset apo ofendues kur ti edhe ketu po te njejtin fjalor po perdor...!!!Me te vertete qe une s kam asgje ne dore,thjesht po te terheq pak vemendjen...Nese ato qe te kane nxjerre jashte kot jane njerez me nje fare niveli te ulet,sic po thu ti,mos u bej si ata.Kaq po te them.

Shnet!

P.S Kur s ke c'ti besh gomarit i bie samarit! S'te kam faj une se ata s te vene veshin hic kshuqe mos u kap kot me mu se sta kam une fajin!

Primus registratum

su@mi lale e para e punes se kemi dale pak jasht teme ne disa raste ketu ke te drejte por gjithsesi ato qe me njofin kane maksimumin e respektit e dyta sma ndje shume me treguar kulturen time ketu dhe ne chat sepse e para ketu vij per gallate e dyta eshte ceshtje kohe eshte argetim shkurt muhabeti e treta mos me trego po deshe edukaten sepse te gjitha beni sikur jeni te edukuara e tilla gjera kur vje fundi dilni me nje ftyre kaq ndrysh sa qe cdo rob mbet i zhgenjyer [se kam me ty personalisht qe ta dish ok ??] gjithsesi per disa raste ketu ke te drejte sduhet me e ul veten por te shofesh ca persona qe jane katundar te ardhun sdi se ku kan ra jasht shteti dhe i duket vetja kushedi se cfare, veju pak ne pozitem time po pate mundesi se kam pase ca peronsa ketu qe i kam dashte me ter mend qe i kam konsideruar motra e veller se i kam hape zemren kur vje fundi kane dale e kunderta sic i njifsha ketu sepse gjarpri koken e tregon heret a vone nqs arrin te me kuptosh flm shume yllo ceyahhhhhhhhhhh later /pf/images/graemlins/wink.gif