Sherr dhe shamate!!!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Sherr dhe shamate!!!

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Kush ka nai menje te keqe me bo sherr t Fuqishem ...[/qb]
Ke aq zemer me bo sherr ti
waffen008.gif
[/qb]
Si thua ti . TI ke pare vetem Anen time te mire Pranej e thua me mosbesim ...

albi

Primus registratum

Po te shamet lejohen ktu re? /pf/images/graemlins/tongue.gif Ndoshta duhet pyet hapesi i temes /pf/images/graemlins/laugh.gif Deri sa te jap pergjigje ai po kercenoj iher Tedin un' /pf/images/graemlins/laugh.gif Ted t'i hapa trut n'vent
waffen019.gif

he ka njeri qe do sherr
waffen050.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ERTUSHKA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[QB]Ketu mund te bejme rrumuje te shajme dhe te rrafim njeri-tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe t'ia themi ne sy atyre qe na e kane bere borxh :mad: apo dhe kot /pf/images/graemlins/laugh.gif sa per fiksim :smash:

Derrmohuni! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Neo ti qenke nje QYP qe hap kesoj temash .
Ti ishe ai qe ku fshire tema se skishe bythe te replikoje.
por meqe jam te kjo faqe .....kjo eshte per ty :mad: dhe po te te kisha ketu dru dru:smash: :smash: deri sa te binte shi

ERTUSHKA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Kush ka nai menje te keqe me bo sherr t Fuqishem ...[/qb]
car sherri te fuqishem do besh ti o quraman,qe te dridhen gjunjte qe pa filluar sherri

assassino26

Primus registratum

o Tedo ti do me bo sherr se ke paterica,pranej...leji patericat te shpia edhe e shofim ca sherri bojme bashke... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kom qef ate munin me e gri fare,ose te pakten nga mesi e poshte ta boj te paperdorshem

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb] une kam qef te mbyll affe hiron ne nje nje qeli afer shpise sime, mos i jap ato qe kerkon ai por ato qe dua une dhe te shijoj perpjekjet e tij per tu liruar nga prangat e dhimbshme te leas.

cfare fantazie perverse qe kam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqenit do ja rras me i grusht kur ta takoj, qe ti vije mendja verdalle dhe mos ekspozoje me gjera qe jane nisur vetem per syte e tij.

markos, thjesht do ja thyej turite. /pf/images/graemlins/laugh.gif

agresionet e mia ne lidhje me personin e pare dhe te fundit, nuk kane asnje lloj baze dhe jane emrat e vetem qe me erdhen nder mendje.
ngordh une per i cike sherr. [/qb]
e para lea ke te drejt dhe une si cun me tapet qe jom te kthej edhe faqen tjeter..them se ke te drejt por so faji im se ai skuthi mutit pa ate qe ishte vec per mu me dobicllik...nejse ke te drejt