Sherr dhe shamate!!!

olti

Neo
Sherr dhe shamate!!!

Ketu mund te bejme rrumuje te shajme dhe te rrafim njeri-tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe t'ia themi ne sy atyre qe na e kane bere borxh :mad: apo dhe kot /pf/images/graemlins/laugh.gif sa per fiksim :smash:

Derrmohuni! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam vënë re që kanë dalë shumë jasht temë këtu me thirrje për dashuri e paqe. Nqs doni të flisni për dashuri, mirësi e paqë shkoni në tema të tjera; këtu është vetëm për ligesi /pf/images/graemlins/laugh.gif kush shkruan thirrje mirësie do të konsiderohet jshtë teme dhe do të editohet. Ju lutem përmabjuni temës dhe dërrmohuni :tipsy:

olti

Neo
Re: Sherr dhe shamate!!!

Kete dua t'ia bej durrs@kut
waffen014.gif

:mad:

Elianit
waffen014.gif

pano14006.png

TEDI

Valoris scriptorum

Une jom Gati per sherr t fuqishem me buke me vete . M prisni pak sa te shkoj ke furri bukes te mush fugonin ...

TEDI

Valoris scriptorum

Une jom Gati per sherr t fuqishem me buke me vete . M prisni pak sa te shkoj ke furri bukes te mush fugonin ...

LEA

Primus registratum

une kam qef te mbyll affe hiron ne nje nje qeli afer shpise sime, mos i jap ato qe kerkon ai por ato qe dua une dhe te shijoj perpjekjet e tij per tu liruar nga prangat e dhimbshme te leas.

cfare fantazie perverse qe kam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqenit do ja rras me i grusht kur ta takoj, qe ti vije mendja verdalle dhe mos ekspozoje me gjera qe jane nisur vetem per syte e tij.

markos, thjesht do ja thyej turite. /pf/images/graemlins/laugh.gif

agresionet e mia ne lidhje me personin e pare dhe te fundit, nuk kane asnje lloj baze dhe jane emrat e vetem qe me erdhen nder mendje.
ngordh une per i cike sherr.

lidi

Primus registratum

HI-HI-HI-HI-HA-HA-HA-HUUUUUUUAAAAAA!
Ah ju rrugeqer!
jeni nom fare, sa urrejtje keni ushqyer ne vete.....pupupu
....Kush una?????
Ah jo, jo, jo...jam pacifist, dhuna nuk me pelqen..unless /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

c'eshte kjo urrejtje vellezer e motra (do thoni ju ku ju gjeta une vellezer e motra juve, e drejte por thjesht eshte nje shprehje) /pf/images/graemlins/laugh.gif
************* njeri tjetrin, pse me sepata elektrike dhe gjakkkkkkkkkkkkkkk?????? why
ne vend te tyre perdorni ************ etj
por hey cdo njeri ka te drejten e te ndjerit si te doje so, thjesht nje sugjerim. /pf/images/graemlins/smile.gif

fjalet qe evokonin miresi e dashuri i edituan

bebi

Primus registratum

pse me sepata elektrike dhe gjakkkkkkkkkkkkkkk???

sepse shofim scary movies too much! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Neo, cuno, s'e mos hapesh noi teme t'hajrit ti vlla, vetem me fut robt ne sherr do......e ke zanat kete une ti sidomos me femrat......po te zura...e di ate parcaleten ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb]Un dua te raf proton dhe briigin nuk e di po me duken shum te shpifuraaaaaaaaaaaaa..........[/qb]
gocat nuk rrafen vetem cunat. meqe ra fjala :smash: :smash: :smash: kjo per NEO-n!

olti

Neo

Paska ran Neo-manie ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt njerez me urreni /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kurdhele mos thuaj po te zura se vij vete un /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pastaj mbarojme pune /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Paska ran Neo-manie ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt njerez me urreni /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kurdhele mos thuaj po te zura se vij vete un /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pastaj mbarojme pune /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:eek: :eek: :eek:

olti

Neo

cfar ke ti qe te hangsha ate lepurushin e avatarit /pf/images/graemlins/laugh.gif

cilin do rraf :smash: :smash: :smash:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]cfar ke ti qe te hangsha ate lepurushin e avatarit /pf/images/graemlins/laugh.gif

cilin do rraf :smash: :smash: :smash: [/qb]
ty! me ceremoni biles! :rockband:

olti

Neo

Kam i dëshirë të rraf Elianin, futbollistin dhe Blendin :smash: mos më rafshin n'dor :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif