SHERLOK HOLMES!!!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: SHERLOK HOLMES!!!

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] I'm Bond, James Bond /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tani qe u deklarove publikisht te ka njel vetem me zgjedh nanjonen qe te ndihmoj te marosh misjonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti lara me ket firem qe ke,kam pershtypjen qe ka kaluar shume pak kohe qe te ka lene i dashuri! /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga *Kici*:
[qb] :mad:

Jo Uni nuk kam me besim tek ligji se ty qe te kapen me breke ne dore te leshuan nen kaucion, tani i kam dhen dore te lire zotit Holmes me gjet fakte te reja e me ri-hap gjygjin ndaj teje dhe gjithe kusareve te tjere si ty qe vjedhin breket e gabelëve te nershëm e fakir fukarenj...... :shrug: [/qb]
Ec o burri dheut se tani ne vap nder te ka bo (Ai qe ti ka morr) vapa modhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] una, una. se kam bere dy zbulime ne nje jave per shefin :devil: [/qb]
cfar zbulimesh ke nxjerr nga une kete jave ee? :smash: :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Unicorn:
Ec o burri dheut se tani ne vap nder te ka bo (Ai qe ti ka morr) vapa modhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
po mor po vapa madhe po mu po me abuzojne ene macet e lagjes..... :cry: :cry: :cry:

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Moira, e hongre! Ta futi! Njele beqare!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:devil: I pelqen shume tema "a do te shkonit me nje grua te martuar" /pf/images/graemlins/laugh.gif