shef prap band ky

Eltoni1

Primus registratum
Catcher sets mode: +b *!*@AF28E6CA.B04FB464.F2B0CD48.IP
<+QaZo_TaP_FaRe> ben band
<+QaZo_TaP_FaRe> ti pa lidhej
<+QaZo_TaP_FaRe> Catcher sets mode: +b *!*@AF28E6CA.B04FB464.F2B0CD48.IP
 

Eltoni1

Primus registratum
Catcher sets mode: -v QaZo_TaP_FaRe
<QaZo_TaP_FaRe> band
#ndihme You need voice (+v) (#ndihme)
*Ti u bere kick nga #ndihme prej Catcher - [ kalo shqiperia « [ BeratiLive-§©®IpT ] » « v.1.0 »]
*Tani po futesh prap...
 

Eltoni1

Primus registratum
<NiLa> Roba dhe?!
* FMF-tr Doli nga chati. [Mirupafshim!]
<Roba_Da_Albanesi> Gladiolaa po tani nga nje gje linde nje gje
<QaZo_TaP_FaRe>
<+engjell> Roba_Da_Albanesi: diell ketu sot
* marisa hyri tek #Shqiperia ==> [d918fe41@Albnetwork-9CEC8913.mibbit.com]
* Catcher sets mode: +b *!*@AF28E6CA.B04FB464.F2B0CD48.IP
* FMF-tr hyri tek #Shqiperia ==> [d918f309@Albnetwork-9CEC8913.mibbit.com]
* i_vecante Doli nga chati. [Ping timeout: 388 seconds]
<+engjell> tek ty?
* Dhoksi hyri tek #Shqiperia ==> [Mibbit@Albnetwork-28C692.dyn.mobistar.be]
* Cuni_dr Doli nga chati. [Mirupafshim!]
<Roba_Da_Albanesi> NiLa po me shqetson prezaenca jote :p
<QaZo_TaP_FaRe> jashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
#Shqiperia You are banned (#Shqiperia)
* Catcher sets mode: -b *!*@AF28E6CA.B04FB464.F2B0CD48.IP
<+Botus> Titulli i Youtube : "KORCA u bu bu moj vali"
<Gladiolaa> marina une prekem shpejt..
 
Top