Ishte per temen dhe jo per ty, por nese mendon ashtu e leme te tille!!!Fillimisht postuar nga Alibaba:
[qb] me mua e ke? not nice!!! kjo teme eshte per sharje keshtu qe po u ndieve ne siklet ose je shume i/e vogel, mos e lexo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ta prish une ty!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: 3 po te jap qe te kenaqesh per sonte!!!Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] kam then uen qe ti Nice nuk prish qef me jep nje puthje mi[/qb]
Sa bukur qe shakeFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Sharja ime e preferuar,jam me edukat ja qifsha jeten nuk perdor te tilla gjera! [/qb]
Ndoshta per ty kollareFillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Nice, Nace ene muve! [/qb]
ububububu si ben kjo,po mire mi si ta thuash ne shqip si ne nje gjuhe tjeter nuk eshte njelloj!Fillimisht postuar nga megi:
[qb]Sa bukur qe shakeFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Sharja ime e preferuar,jam me edukat ja qifsha jeten nuk perdor te tilla gjera! [/qb]
Shume me lezet [/qb]
more rrufjan!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Sumkapuçe,moj këllirëë..
Laraske bisht dredhur. [/qb]
E ke gabim Lara lexo nji çik faqet e meparshme. /pf/images/graemlins/smile.gif .Pastaj ç'eshte kjo:"gjynaf se nji çun si ty nuk duhet ti shaje femrat"....(po vazhdoj fjaline une).... vetem femrat duhet të shajne ty.(per mua d.m.th.)Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Mistreco i paske vetem per gocat ti te shamet.
Gjynaf se nje cun si ty nuk duhet ti shaje femrat. [/qb]
Upssss,me vrap kjo.Epo na myten femrat.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]more rrufjan!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
mka pa zoti me sy..skam vujt najhere na ajo ane /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]Upssss,me vrap kjo.Epo na myten femrat.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]more rrufjan!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
Ik moj majasëllxheshë. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kjo eshte per te gjitha femrat se e kane me gjithe mend problem ate pune. [/qb]
Po per ata qe s'besojne,s'ka nai ilac???Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ndac beso ndac jo un svuj nga ajo ane..amin![]()
sharje te tjera:
-mize e hardallosme! (i thashe mizes se spo mlete rehat) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]