Sharja juaj e preferuar.....

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum
Re: Sharja juaj e preferuar.....

Per gocat me gjoks te vogel:GJOKSpuçerr!
Per njerezit me buze te trasha:Buzepi.h!
Per ato/ata qe nuk kane ass:pabyths/e!

lil-butterfly

Primus registratum

me falni per fjalorin e meposhtem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fuck it, bitch, fat bastard, crv

Klinton

Primus registratum

E ke babane e mire more bir i kopilit dhe femrave qe me ngacmojne u them :fuck me:, ne shqip do perkthehej ne menyre shume banale.

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Klinton:
[qb] E ke babane e mire more bir i kopilit dhe femrave qe me ngacmojne u them :f*ck me:, ne shqip do perkthehej ne menyre shume banale. [/qb]
kete "f*ck me" e perdor shoku im i ngushte shume shpesh edhe nje nate kur po kthehesha nga shkolla vone ai po vraponte qe te me arrinte mua edhe te vinim bashke ne shtepi por une ngaqe u tremba i gjuajta tek vendi ne menyre mbrojtese (se nuk e dija se kush ishte) edhe ai uleriti "f*ck me" edhe une si e keqe qe jam i thashe "well, not now, calm first and than we can see what we can do" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif qeshem te dy edhe ecem bashke pastaj per ne shtepi

Te q.... robt... /pf/images/graemlins/laugh.gif Dje brenda 1 ore kam shajt 5 here.....Rrofshi qe n'a mesoni me shajt.... :book: /pf/images/graemlins/smile.gif

Hermesss

Primus registratum

Moira :eek: :eek: :eek:
Une te dija vajze te emancipume ty mi :smash: Te burri e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po une ate kam shajt... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif tani po te shaj dhe ty ... :smash:

hot

Hotgirl

sa vrava nji mize ene e shajta: naaa!! te vrava!! mir te te bohet!! QENE MIZE!!!!!!!! :lol: :smash:

genti1

Primus registratum

Ik or 'parazit' ose 'malok sere' (qe do te thot malok i zbutur)

Kjo e dyta eshte pa dallim feje krahine dhe ideje mos e keqkuptoni...

Elsi

Forumium praecox

brekegrisur, nallane burgu, gelboqe pensionisti, morracak/e, kokelo*e, langaraq, kokeshpulle, turipi*, kokeka*, kurse me e preferuara eshte inse insekt kt