Re: shantazh presidentit!!!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Per mendimin tim ketu po behet loje e dyfishte.Presidenti kerkon te zgjase sa me gjate dekretimin e Sollakut ne menyre qe te rizgjidhet edhe nje 5 vjecar tjeter President.Nqs ai merr premtimin per nje post te tille atehere nuk do e kete per gje te djeg pa asnje problem Sollakun.Thjesht ketu ka nje thike me dy presa.
[/ QUOTE ]
Harap, Moisiu nuk e merr për s'dyti presidencën se e ka siguru Tosi venin. /pf/images/graemlins/winkwink.gif (kjo nga burime t'mrenshme)
Sa për temën, di të them që është skandali i radhës e kjo sa për politikën ashtu edhe për mediat. Telefonata e përgjuar dhe e regjistruar e Drejtorit të Aviacionit Civil në ç'mënyrë u arrit /pf/images/graemlins/shrug.gif? Nuk është krim i dënueshëm përgjimi e akoma më keq, publikimi i telefonatave apo i bisedave private në Shqipëri?
Pastaj, nëse Moisiu nuk ka lidhje me ecurinë e firmës ai nuk duhet të jetë pre e shantazhit. Nëse Moisiu ndjen presion nga kjo çështje i bie që nipi të punojë për dajën. Konflikt interesash /pf/images/graemlins/tipsy.gif.
Sa për shantazhin ky është pjesë e luftës politike. Kur i futesh kësaj të shkrete politikë duhet ose të jesh me brek të bardha e pa asnjë njollë ose duhet të gjëmosh rrymën. /pf/images/graemlins/winkwink.gif
[/ QUOTE ]
Per punen e nanos eper president e kam degjuar edhe une , por deklarata e Topit duke pak e cuditshme.Vota ime per Nanon eshte kunder tha ai.kshuqe kush do e votoj ?