Shani mesuesen qe keni pasur inat

Alba Shehi

Primus registratum
Re: Shani mesuesen qe keni pasur inat

ps. Harrova me i thon emrin mor aman. Refide e kishte. Puh ca emri!
wacko.gif

Hermesss

Primus registratum

Pavaresisht se disa prej tyre ma kane nxire jeten, nuk do te shaj asnjeren prej tyre. Ne fund te fundit gjithshka ka kohen e vet, kalon ajo kohe dhe jo vetem qe nuk ja vlen te kthehesh prapa e t'i shash, por kur e mendoj thelle-thelle ato (zyshat) kane bere punen e tyre, kush me mire e kush me keq, dhe preferencat e mia ne lidhje me ate se cila prej tyre me ka pelqyer dhe cila jo preferoj t'i shpreh nepermjet konsiderates qe ndjej perbrenda dhe qe e ruaj edhe pse kalojne gjithmone e me shume vite, si dhe nepermjet buzeqeshjes apo nje fjale te ngrohte qe shkembej me to sa here me qellon t'i ndesh rastesisht rruges. Me pelqejne apo jo, per nje gje jam i bindur: ato kane rolin e tyre te pamohueshem dhe te patjetersueshem ne formimin tim si karakter pergjate viteve te gjata te shkolles, ashtu sic kane vendin e tyre te pazevendesueshem prinderit, familja, shoqeria, etj.
Prandaj u them te gjitha zyshave qe kam patur: Faleminderit per ate qe me keni dhene, dhe perpiquni te mbeteni gjithmone te mira ne shpirt! :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga KATALLANI:
[qb] ja qifte derri motren asaj Gezimes te kimise qe ma nxihu jeten tek partizoni. ta vete 4 (katren) pa u ngrit mire prej karrikes.....ja qifsha gocen qe e kishte kurve. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pse qahesh mer lal? Nuk me shef mu ti qe me leshin deri sa shkosha ne dras te zez, ma mershin shpirtin me pytje dhe masnej, ne fun fare ma vishin katren! Ti e paske mor pa lujt as bythen venit dhe rri tu u qa!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

muzg i heshtu

Primus registratum

uuuuuu ate te vizatimit teknik /pf/images/graemlins/frown.gif

qe i u çpofshin rrotat e biçkiletes ishalla. e i rafshin parafangat rruges. se nuk ishte asiher e kenaqme, na nzirrte dufin e 4-ranjosve
mad-.gif
keq me qen mire e keq me qon keq :eek:

Luminus

Primus registratum

hej, zysh Violeta: po te shaj nga faqet e AF-se /pf/images/graemlins/laugh.gif ...c'te permban pragu i shpis...
glare.gif
...mban mend 4 qe ma vure kot fare?
mad-.gif
shkofsh ne te semes!
(wow, e hoqa dufin qe kisha /pf/images/graemlins/wink.gif tani po qe jam ne forme)

Luminus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb]
e kam share ne shqip sa here kthente koken! :mad:
mad-.gif

trape!
unsure.gif

eM [/qb]
kaq lehte e paske shar? e meritonte nje "Kina ropt" ajo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

KATALLANI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Propozim!
Po sikur mos ta dhisim muhabetin me ta bofsha dhe ma bofsh! Si ju duket ideja? [/qb]
te lumte goja Majmuni hirko!
Jam shume dakort! [/qb]
Une per kete pune e hapa dhe temen qe te gjithe te shprehin mendimet e tyre me te share sepse edhe tema keshtu thote " SHANI MESUESEN QE KENI PASUR INAT".

KoDoShi

Primus registratum

Oh vec mos e pafsha nji zysh te Matematikes
Oh None None!! Ca kom me i bo!
Me e pa ne rruge pa piken e meshires kam per ta shtyp...Biles,biles do ja xhiroj gomat ne ftyre ...