Shani mesuesen qe keni pasur inat

Erison700

Forumium maestatis
Re: Shani mesuesen qe keni pasur inat

iiiiiiiii ene cuni i xhajes tim ne Sarand e njifte kalin
biggrin-.gif
biggrin-.gif
:smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Apache mahu seeeeeeeeeeeeeeee :smash: :smash: :smash:
Auuuuuuuuuuuuuusa te nyte qekeni nga goja juveee, edhe me kishe premtu pale
wink-.gif
smile-.gif

eM

Paper Moon

Zysh Bajamen!

qe nga emri e mer me mend ca tipi qe! Ma nxiu jeten sidomos sepse une futesha tek revolucionaret!
biggrin-.gif
:smash:

Guest

gjithe mesuesve te mij ......(ME NEI PERJASHTIM TEK TUK )

O SHKER*HATAAAAAAAAAAA

Guest

he mo boll ne ju! na dolen te gjithe shkerdhata e e ku ta di une.Kane qene mesuesit tuaj dreqi e mori.mire e keqe ata ju kane mesuar dicka.Ju kane mesuar te njihni te miren e te keqen. Tregoni qe jeni me te mire se ata me qe ata paskan qene kaq te keqinje!

Petroninsja

Primus registratum

Dottesa kjo eshte tema e sharjes mi gru... Po i permbushin kerkesat mos na bo si mome Tereza ne ti ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif Lere miletin te shprehe inatet e vjetra edhe mos bej sikur ske patur ndonje mesues/e inat .... /pf/images/graemlins/wink.gif
Po hapju shoqnise ketu ate bej... /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Presori me klas ka qon Sneri i vizatimit teknik ne Ilia qe çote nxonsit me punu ke shtesa e pallatit ku do ju shtote nji dhome me aneks..
Ene presor Fati qe pershtyte majta nji sekond po nji sekon jo..(e kishte tik)

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Zush Nafija me ka pas thon "rragaç"...(me A)
Po prap se prap simaj inot se m'ka pas dhit tu qesh nme te folmen e vet (smile me te qesh) [/qb]
Pranej m'sha rrugac ti mu re, se te duket vetja si profesor e?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb] gjithe mesuesve te mij ......(ME NEI PERJASHTIM TEK TUK )

O SHKER*HATAAAAAAAAAAA [/qb]
Hahahahahahaa, ti paske qen nxonse mire me duket mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une per vete nuk kom shume zysha dhe presora me sha, tashti ato qe me kon pas rraf pak e kon! /pf/images/graemlins/laugh.gif

KATALLANI

Primus registratum

ja qifte derri motren asaj Gezimes te kimise qe ma nxihu jeten tek partizoni. ta vete 4 (katren) pa u ngrit mire prej karrikes.....ja qifsha gocen qe e kishte kurve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Per nji 4 gjith ket duf ti re!!?? Qetosou e lal se kaloi sikleti.
Me t'lon me pasoja zysha kimis s'mkish shku n'men..

Erison700

Forumium maestatis

Kordele po ja kshu, shfryemi ka iher kur kujtojme zushat.
Po kur me kujtohet ajo kujdestarja ne klas te 4 deri ne te8-ten me vijne te shamet spontanamente, troc fare, tull fare
mad-.gif
.
ii sa e keqe ka qen mer jahoo. Ato barsetat i kishte fiksim
help.gif
.
Me bo me e pa n'rrug sot, hic nuk i fol.

Guest

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] he mo boll ne ju! na dolen te gjithe shkerdhata e e ku ta di une.Kane qene mesuesit tuaj dreqi e mori.mire e keqe ata ju kane mesuar dicka.Ju kane mesuar te njihni te miren e te keqen. Tregoni qe jeni me te mire se ata me qe ata paskan qene kaq te keqinje! [/qb]
kiss my ass
biggrin-.gif

Raven

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hmmm ne historine time studentore me kujtohet nje episod shume i dhishem. Kam qene ke PetroNini dhe me ka pas dhene Kimi nje zysh me emrin Vidushi me gje e shpifur ska bo nona. koke kuqe , floket rrela rrela si te pakrefme dhe me e bukra mi kishte nofllat e dala. Nejse bukuria eshte dicka e dhene nga natyra por me e keqja e Vidushit ishte se na kishte shume tangerllik si zysh.. Sjipte nje 10 mer jahu, me ngre tek mesimi i pare i Kimise e kisha mesuar uje po ju them, me pike e presje. I pergjigjem tek e tek me menje se e sigurova noten per nje muaj, kur me ul me thote : Ulu 9, i them me proteste pse me dhe kete note mi zyshe, me thote sthe titullin e mesimit... :mad:
Kam ngelur e shokuar dhe qe atehere urrejtja ndaj atij njeriu eshte rritur dhe grrumbulluar me kohen. Dhe me se fundi sot me erdhi dita dhe i them me gojen plot...
Te martofsha plaken dhe tu bofshin floket me shkure sec i kishe.....
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif U cfare clirimi.....

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1... [/qb]
Vidushin e kena zhduk nga PnL!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Dita ime e pare e shkolles ne US!

Mir pak isha e emocionuar po sikur kjo te mos mjaftonte mesuesja e letersise me jep librin Trampling of the Lillies dhe me thote lexoje sot dhe neser me shkruaj 5 faqe lit. report!

e kam share ne shqip sa here kthente koken! :mad:
mad-.gif

trape!
unsure.gif

eM

Iness

Primus registratum

Per ismailsat:
3 zysha kam per te permendur ketu:

Zanen e letersise qe ishte rob i trashe po e mbante veten shume lart dhe me te cilen une kam ca inate personale.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Sekinen e Diturise se makinave qe kontrollonte ne regjister cfare pune benin prinderit e nxenesve dhe pastaj u kerkonte favore te gjitheve.. psh po ta kishe mamin rrobaqepse donte fustan pa leke.. po ta kishe babin dentist e kishe gjithe fisin e saj ne klinike etj etj

Valin e Gjeografise qe ishte kleptomane.. Seriozisht! /pf/images/graemlins/smile.gif Sa stilolapsa, atlase, libra ka kollofitur ajo femer... duh!

Alba Shehi

Primus registratum

Un du me shajt kujdestaren e gjimnazit. NJe fshatare "pe Korce" qe nuk bente nena me te shemtuar dhe te trashe. E keni parasysh gocen e Fantozit. Taaammaaaaaaam! Me kishte piketuar si element modern se nuk perputhesha me shijet katunareske qe me kishte. Ma ka nxire jeten. S'ma jepte kurre noten qe meritoja ,ndaj dhe Biologjia(lenda qe ajo jepte) m'u be si gogol.

U befte me e shemtuar dhe ia nxifshin jeten nxeneseit! Ja uroj me shpirt!