Shadyy

filarma

Primus registratum
Shadyy

pershendetje, jam albi, banoj ne tirane dhe jam 20 vjec, kerkoj te behem aop tek dhoma #shqiperia,tek e cila njihem me nick (Shadyy),sepse me pelqen shume dhe mendoj qe eshte serveri me i mire sot ne shqiperi.mendoj se kodet i njoh mire sepse u be shume kohe qe frekuentoj kete dhome.Une pjesen me te madhe te dites e kaloj tek dhoma #shqiperia prandaj ju lutem qe ta merni parasysh kerkesen time.
ME RESPEKT
albi (Shadyy) /pf/images/graemlins/smile.gif

xhim_kopsa

Primus registratum
Re: Shadyy

hahahahahhahahhahahahhahahahahahahahahhahahahahaahhahaahahhahahahahahahahahahahhahhahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhahaahhahahahahaah.ja dhe nje tjeter si puna ime ..hahahahahhahahhahahahhahahahahahahahahhahahahahaahhahaahahhahahahahahahahahahahhahhahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhahaahhahahahahaah o cun ngulite mire..sna e japin neve :smash: :smash: :smash:

filarma

Primus registratum

xhim kopsa lale pse paske qesh aq shume mer
hahahaha
kur poi e lexoja u shkriva se qeshuri
ej pse si thua nuk eshte mire qe te jeme aop une tek #shqiperia??
keshtu per te ndershem e mbaj veten une hihihihihihih :lol:
ec re ec se per ty paska qene kjo jete /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

vallahi me sa po duken bathet heheh mua sme ke per aop se ju kam hipur ca nervat..nejse ti po arrite te behesh urime dhe suksese..hehehe.. hajde dalsh faqebardhe,e me krahe te lehta /pf/images/graemlins/smile.gif )

filarma

Primus registratum

o xhimo qenka keq puna ketu lal, une i shkreti isha ne sarande me pushime dhe nga atje kam hyre ne chat se nuk me rrihej keto nuk te japin asnje shans mer vlla :rockband: .Nejse as mua nuk ma mer mendja qe te me japin access lal, megjithate ne ne regull jemi dhe pa access :confused: .Do te thote qe nuk kane me nevoje per perforcime ne mirembajtjen e dhomes lal i mjaftojn njerezit "me shume kulture qe kane" hihihihihihih :goofy: .Ec plako mos caj koke se do te kuj6tohen edhe per ty /pf/images/graemlins/tongue.gif .Kalofsh mire P

filarma

Primus registratum

hahahah xhimo lale erdha une plako

keto lal te ketij serveri qenkan llahtar fare , nuk paska burre qe ti perballonka , xhim lal vetem regullat qe nuk respektohen ketu lal.

une kisha mare nje akill ne IP per dy jave rresht dhe nuk u kujtua njeri qe te ma qiqte
tani lal nuk e di se cfare me kane bere nuk mund te hy dot ne asnje kanal,pupupupupupupupupup

ma shpifen lale, ti mire ke qene , po ben ndopak qef ne chat ,
mua me ka mare malli per te hyre tek shqiperia por keta jane kot mer lal nuk duan t'ia dine fare

nejse lal kalofsh mire