Sfide personale per Alinosin !!!! ( miqte jane te mirepritur )

ameba

Forumium maestatis
Sfide personale per Alinosin !!!! ( miqte jane te mirepritur )

e dashura zonjeza Lulushe (Alinos) te sfidoj me barsaletat me te forta qe mund te gjesh...
RREGULLAT :
1. NO Copyright.
2. Gjithkush mund te hyje ne valle dhe te sfidoje Alinos-in.
3.NUK KA FITUES E TE HUMBUR....

ameba

Forumium maestatis
Re: Sfide personale per Alinosin !!!! ( miqte jane te mirepritur )

kjo te dedikohet ty se asht per bjondet si puna jote.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leter djalit

Bjondina i shkruan leter djalit.
I dashuri bir
Po ta shkruaj kete leter qe ta di se po shkruaj. Nese e merr kete leter d.m.th. se ka arritur mire. Nese nuk e merr lajmerome, keshtu qe do ta dergoj edhe nje tjeter. PO shkruaj ngadale, sepse e di qe edhe ti lexon ngadale. Babi yt paska lexuar para ca ditesh ne gazeta se ndeshjet me te medha ne komunikacion po ndodhin vetem 1 km. larg shtepise sone, keshtu qe ne u shperngulem disa km. larg shtepise se meparshme. Shtepia eshte fantastike, biles kemi edhe lavatrice, por nuk e di ende se a punon. Dje e leshova lavatricen, sapo leshova ujin rroben me nuk ishin aty...
Ketu koha nuk eshte edhe aq e keqe. javen e kaluar vetem 2 here ka rene shi-heren e pare zgjati 3 dite, e te dyten 4 dite. me ne fund e varrosem ghyshin tend;e gjetem trupin e tij kur e pastruam shtepine. Kishte qene ne dollap prej asaj dite kur luajtem fshehtas, te kujtohet? para ca ditesh shpertheu boca e plinit ne kuzhine; une dhe babai fluturuam nga dritarja; cfare ndjenje! Mbas tere atyre viteve me ne fund une dhe babai yt dolem se bashku jashte. Mbasi qe veq e permenda babain tend-ka gjetur pune! Eshte shume krenar. Poshte tij jane me shume se 500 njerez...u punesua ne varrezat e qytetit.
Motra jote Julia, e din ajo qe u martua per burrin e saj me ne fund ka lindur! Ende nuk e dime gjinine, keshtu qe nuk e di a je bere teze ajo daje ende...nese eshte vajze motra jote do ta thirre ne emrin tim...me doket ashtu eshte..pak si cudi qe vajzen e vet ta therrase "nene"! Kusheriri yt Armando eshte martuar...tere diten po lutet para gruas, mbasi qe eshte e virgjer. He edhe dicka, dije se me nuk po e vizitojme dajen tend i cili vdiq para nje viti....E te mos flas me per vellaun tend Edin...eshte i tmershem, ka mbyllur deren e automobilit e i ka harruar qelesat brenda. Eshte dashur te kthehet ne shtepi ti merre qelesat duplikat qe te na nxjere jashte automobilit.
Katastrofe!!!!!!
Mire biri im, nuk do ta jap adresen, per shkak se nuk e di. Familja qe kishte jetuar para neve ketu e ka marre numrin e shtepise nga muri me vehti.
Nese e sheh Margareten pershendete, e nese nuk e sheh mos i thuaj asgje.
Nena qe te do
P.S. Desha te ti dergoj ca para, ama tashme e kam mbyllur zarfen. :kiss: :thumbsup:

alinos

Forumium maestatis

lol

ah, o njeri i papune!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

ok ok! se po ja nis, po s'e merr me mend c'sokaku i ke hy /pf/images/graemlins/wink.gif

--------------------------------

Nje zoteri po priste ne rradhen e biletarise se kinemase per te pare nje film. Kur i erdhi rradha, mori vesh se nuk kishte me bileta.
"Nuk ka me bileta?!" bertiti ai. "C'do te thote se nuk ka me bileta?"
"Me falni zoteri" - ju pergjigj embel biletashitesja, - "por cilen per atyre fjaleve nuk kuptuat?"

/pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------------------------------

Gjerat qe mamaja e kicit nuk do t'ja thote kurre, edhe pse ai vazhdon te enderroje /pf/images/graemlins/tongue.gif

1. Si dreqin mund te shohe robi televizor qe atje larg, afrohu!
2. Eh mire, edhe une e kam pas zakon me i lan oret e mesimit.
3. Leri dritat te gjitha cele, s'ka problem. Keshtu duket dhe shtepia me e qeshur.
4. Pa t'i marr njehere ere asaj kemishe! Mire, mund ta mbash dhe nje jave tjeter.
5. Mund ta mbash ate qen rrugesh bir. Do ta ushqej e nxjerr shetitje me shume kenaqesi.
6. Epo nese mami Alinosit eshte dakort, s'ka problem as per mua. /pf/images/graemlins/tongue.gif
7. Orari i shtetrrethimit eshte thjesht nje pike referimi per oren, se s'jemi ne burg ketu.
8. Nuk kam facolete me vete, keshtu qe mund t'i fshish hundet me menget e bluzes.
9. Mos vish pallto sot, se mesa duket ka per te pushuar era e Krastes. :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
-Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
-2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
-Bravo e gjete thote mesuesja
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
-Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma.
Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote:
-Bravo me pelqen llogjika qe perdor.
Po ky nxenes thote:
-Ta them edhe une nje probleme mesuese?
-Thuaje ia kthen mesuesja
-Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
-Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
-Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek.

Gjera qe mund te te ndodhin ne nje klase te pergatitur mire..... :rockband: :shrug:

P.S: Mamase time ti vish anes se nuk ben kshi pislleqesh me asnje nga vllezerit e mi /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ej po une qe i kom barsaletat e mia t hudhme me iven tjeter si i bohet . Aty ka nje Game te gjere per ato ...

alinos

Forumium maestatis

Kic te vjetra lali te vjetra /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

kshu te behet dhe sfida e merzitshme :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------------------------------------

Tentative per te korruptuar nje profesor ne provim

Nje dite nje profesoreshe po bente nje provim shume te veshtire. Pasi shperndau fletat e provimit, u ul ne tavolinen e vet dhe priti. Ne fund ajo mblodhi te gjitha testet dhe vuri re se nje student kishte vene nje kartemonedhe 100$ dhe nje shenim: Nje dollar per cdo pike. Javen e ardhshme, ajo i shperndau testet. Studenti ne fjale mori prapsht testin dhe 56$ kusur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Ted mesa kam kuptu duhet me vu nje per cdo here, max dy qe te mbahet gjalle sfida. Por duhet te jene te reja, dmth te fresketa. Nese i ke ketu ne forum, i kemi lexuar te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ne nje tren hipin dy Police dhe nje Xhaxho ne te njejten kabine.Xhaxhoja nxjerr nga nje traste nje molle e ndan me dysh nxjerr farat dhe hedh mollen nga dritarja, nje nga policet habitet dhe pyet.
P.1-Pse e hodhet mollen?
Xh-Sepse do vete ne treg te shesh farat.
P.1-Farat?
Xh-Po rrisin inteligjencen.
P.2-Sa do i shishni?
Xh-2500 leke dy fara.
Policet diskutojne pak mes tyre dhe i drejtohen bashkeudhetarit te tyre.
P-Do marrim nga 4 secili.
Xhaxhoja u shet farat, merr parate dhe vazhdon avazin me mollet e tjera qe kishte ne traste. Mbas nja nje cerek ore njeri nga policet thote:
P.2-Sa kushton 1 kg molle?
Xh-150 leke.
P.1-Sa fara ka nje molle?
Xh-25-35 fara.
Policet shohin njeri tjetrin dhe i thone xhaxhos:
P-Ju na mashtruat.... !!!
Xh- (shume i qete) E SHIHNI SA SHPEJT BEJNE EFEKT !!!

:tipsy: P.S:
Gjera qe do te thote Vjerra e Alinosit te birit kur ta shohe nuse.
1.Si nuk vdiqa kur linda kete djale pa gusto.
2.Bir i nenes nuk i pate syte ne balle kur e pagove naten e pare?
3.Si ka mundesi qe u martove me te paren qe le shtatezane.
4.Ishalla kur te zgjohet neser ne mengjes e pa trukuar te mos me e shemtuar se kaq se nuk kam as trinitrina per zemren.
5.Tani e kuptoj bir i nenes pse te linte takime vetem ne mesnate....

TE TRASHEGOHESH ALINOS !!!! :rockband: :thumbsup:

alinos

Forumium maestatis

E kam frike Kicin dhe kur te ben urime /pf/images/graemlins/wink.gif

Kic e di ti se si zgjidhet bashkeshorti/bashkeshortja e jetes?
Po ja, merr nje monedhe dhe po ra koke vazhdo te rrish me te njejtin person, po ra pil, provo nje tjeter. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ty do te te dhuroj nje monedhe me dy pila /pf/images/graemlins/wink.gif

Idioti ne lagje
Njeri jetonte ne nje zone gjysem rurale. Nje dite ai shkoi ne keshillin bashkiak dhe kerkoi qe te hiqej nga ana e rruges tabela qe lajmeronte per kafshet e egra (dre) ne ate zone. Kur e pyeten se pse, ai u pergjigj se shume drera po shtypeshin nga makinat atypari dhe ai nuk donte qe dreret te kalonin me andej.
:lol:

ameba

Forumium maestatis

una signora molto pia si reca in chiesa va dal prete a confessarsi e
poi gli
dice
S-senta padre ho scoperto ieri di essere in cinta e io e mio marito
abbiamo
deciso di dare un nome al bambino un po' importante e volevo qualche
consiglio da lei....
P-ma guardi che ne dice di giovanni paolo...e il nome del nostro papa
mi
pare abbastanza importante
S-ma no io vorrei qualcosa di più....
P-allora....givanni battista anche lui era molto importante
S-no...no...non mi convince
P-beh pietro era il primo degli apostoli,colui che ha fondato la prima
chiesa al quale è anche dedicata quella di roma.....
S- senta è ancora troppo poco noi avevamo pensato che sarebbe bello
Dio...
P-....e no signora Porcu!

kujdes me mbiemrin qe ka burri....... :goofy:

ameba

Forumium maestatis

Ja nje pjese e leter-kembimeve te Jessica (Alinos) me shefin e huaj..... /pf/images/graemlins/shrug.gif

<font color="red"> Dear Bo$$

In thi$ life, we all need $ome thing mo$t de$perately. I think you $hould be under$tanding of the need$ of u$ worker$ who have given $o much $upport including $weat and $ervice to your company.

I am $ure you will gue$$ what I mean and re$pond $oon

Your$ $incerely,

Je$$ica Rabbit </font>

<font color="purple"> Dear Je$$ica,

I kNOw you have been working very hard. NOwadays, NOthing much has changed. You must have NOticed that our company is NOt doing NOticeably well as yet.

NOw the newspaper are saying the world`s leading ecoNOmists are NOt sure if the United States may go into aNOther recession. After the NOvember presidential elections things may turn bad.

I have NOthing more to add NOw. You kNOw what I mean.

Yours truly,
Manager
</font>

Sfida vazhdon..... /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Sfide personale per Alinosin !!!! ( miqte jane

Një turist e pyet Bunny-in:
- Sa shkoi ora ?
B - Dymbëdhjetë e natës.
T - Mendova se mos kishte shkuar më tepër.
B - Këtu në fshatin tonë nuk shkon më tepër se fillon pastaj nga njëshi.

/pf/images/graemlins/tonguee.gif

alinos

Forumium maestatis

Momente te Sikletshme

Nje djale i turpshem shkon ne nje bar dhe papritur sheh nje femer te bukur te ulur te banaku. Pasi e sheh per nje gjysem ore vendos t'i afrohet dhe me gjysem zeri i thote:
Hmmm, a ju vjen keq te bisedojme per ca minuta.

Papritur, femra uleret me sa ze ka ne koke: "Jo une nuk do te fle me ty!"
Te gjithe kthejne koken nga banaku dhe djali i turperuar kthehet ne vendin e vet.
Pas pak femra i afrohet dhe i thote: "Te kerkoj falje, por e di si eshte puna, une jam studente psikologjie dhe po mbroj tezen mbi reagimet e njerezve ne situata te sikletshme!"

Djali e shikon dhe papritur uleret me sa ka ne koke:
"Si the, dy qind mije leke???"

/pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Sapo filluar Kryqezatat, shume kalores u nisen dhe njeri prej tyre duke ikur po linte pas gruan e vet. Keshtu qe nje dite para se te nisej, therret shokun e vet te ngushte (Bunny-in) edhe i thote:
-Shiko, gruaja ime eshte shume e bukur. Plot meshkuj do te duan ta kene, mirepo une po ta le ty celesin e ndershmerise se saj (ne ate kohe u vishej nje si pampers hekuri femrave, te cilit i vihej dryni, qe te mos benin seks, demek /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Ne qofte se une nuk kthehem, po ta le ty gruan time.

Ndersa kishin disa ore qe kishin dale nga qyteti, kaloresit vune re nje re tymi qe po u afrohej dhe ndaluan per te pare se kush po vinte. Kur u afrua dhe ca, kaloresi pa shokun e vet te ngushte, i cili i tha:
"Hey plako, me ke dhan celesin e gabum!" /pf/images/graemlins/blush.gif
/pf/images/graemlins/crazy.gif

ameba

Forumium maestatis

LooooooooooooooooL
Je e modhe lal po te mund te votoja pa konflikt interesash do votoja per ty.......

<font color="orange"> Uomo intelligente + Donna intelligente = Storia d'amore
Uomo intelligente + Donna stupida = Gravidanza
Uomo stupido + Donna intelligente = Avventura senza domani
Uomo bello + Donna bella = Sesso
Uomo bello + Donna brutta = Uomo stupido
Uomo brutto + Donna bella = Soldi
Uomo brutto + Donna brutta = Disperazione
Uomo giovane + Donna giovane = Amore
Uomo giovane + Donna vecchia = Mamma
Uomo vecchio + Donna giovane = Soldi
Uomo vecchio + Donna vecchia = Amicizia
Uomo stanco + Donna attiva = Frustrazione
Uomo attivo + Donna stanca = Stupro
Uomo stanco + Donna stanca = Insonnia della donna per colpa del russare
dell'uomo
Uomo attivo + Donna attiva = Insonnia dei vicini
Lavoro appassionante + Vita familiare appassionante = Difficoltà di
organizzazione e grosse fatiche
Lavoro appassionante + Vita familiare noiosa = Ore straordinarie
Lavoro noioso + Vita familiare appassionante = Congedo per malattia e ferie
non retribuite
Lavoro noioso + Vita familiare noiosa = Adulterio o Internet(oppure
entrambi)
Moglie stupida + Amante intelligente = Futuro celibe
Moglie intelligente + Amante stupida = Amante bellissima
Moglie intelligente + Amante intelligente = Futuro divorzio
Moglie stupida + Amante stupida = Sogno maschile
</font>

Jessica shpirt ca jane keto hesapet e Nje Nate Vere....

fallen angel

Primus registratum

xhaje sa vajti ora?

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

keni hik icik per pamuk ju te dy.
nuk keni me ca me u marre ee?

dje ne oren 5 e gjys te mjesit degjoj zilen e deres te bjere pa pushim...
cohemnga shtrati e me nje sy hap e me nje myll shkoj te dera.
hap deren dhe shoh vjerren time me nja dy valixhe te stermedha qe me thote:

mirmjes! a mund te rri ketu nja nje jave?

po.i them,mbyll deren e kthehem ne shtrat.
/pf/images/graemlins/wink.gif

sa do me doje vjerra muuuu!

ameba

Forumium maestatis

vjerra e Fallen (Fakir) Angel mbas dere...

"Hej pike e zeze ku dreqin paska thy komet goca teme kshu ??? lene mo po qenka ene pergjumesh gjithe diten sikur s'ka punu nonjehere ne ndertim... ku asht pa ne ket dynjo me fjet burri deri ne 5 te mjesit... ah ah ah kur qe gjalle Ramadoni tem qoheshe qe me 4 e gjymes me punu po kush e linte me dale nga krevati pa vojt ora 6 pa cerek... qyqja une goca teme paska pas ngel thate.... ah ah Punto Nero punto nero thuaj po nejse po lej valixhet ktu une iher ene po iki kadale kadale anej nga Piaza te paj i kahve una deri se te zgjohet ky dhondri tem kaqol... "

P.S: Ke te fala nga Xhjemsi..... /pf/images/graemlins/wub.gif

S

Scorpion

Guest

Or Kohone, ik puno, ose ik bej ndonje loje Call Of Duty 2.

S eshte per ty AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Or Kohone, ik puno, ose ik bej ndonje loje Call Of Duty 2.

S eshte per ty AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kot sa per hobi Scorpion po te kujtoj pse asht hap kjo tema...
e dashura zonjeza Lulushe (Alinos) te sfidoj me barsaletat me te forta qe mund te gjesh...
<font color="red"> RREGULLAT :
1. NO Copyright.
2. Gjithkush mund te hyje ne valle dhe te sfidoje Alinos-in.
3.NUK KA FITUES E TE HUMBUR....
</font> (Ky eshte postimi i pare i kesaj teme), nese ke nermend me hy ne valle bujrum sipas rregullave te siper cituar, nese e ben sa per te rritur numrin e posteve te tua personale shif se ka tema te tjera plot ku mund ta besh kete....

sa per mos dale nga tema...

<font color="brown"> Quattro chirurghi durante una pausa fra un intervento e l'altro discutono del loro lavoro.
Il primo dice: "Io credo che i più facili da operare siano i bancari. Dentro di loro ogni cosa numerata".
Il secondo dice: "Io invece penso che i bibliotecari siano i più facili da operare. Quando li apri tutti i loro organi sono ordinati alfabeticamente".
Il terzo dice: "Io preferisco operare gli elettricisti. Tutti i loro organi sono codificati per colore".
E il quarto: "Io preferisco operare gli avvocati... sono senza cuore, senza spina dorsale, senza fegato, e la loro testa e il loro didietro sono intercambiabili".
</font>

ados

Primus registratum

2 blondies from Luisiana are sitting on a bench..One ask the other..
Hej, what do ya think..-Who's is further away, Florida or the Moon
the other blondie respond back ...-Hellooooooo can you see Florida from here..!!