Sexy

no_way_TuTo

Primus registratum
Sexy

hmmmmm kur ju kane thene qe keni trup shume sexi, ose syte tuaj jane sexy... si keni reaguar! Dhe ju kane thene ndonjehere qe jeni sexi /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum
Re: Sexy

Hmmmmmmm syte e tu jane sexy :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps sidomos avatari :lol:

Princesha

Primus registratum

ne po flisnim per ata qe jan te bukur zeqo, psh un, mu kur me kan then qe paske sy sexy i kam then, e di e di... /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] ne po flisnim per ata qe jan te bukur zeqo, psh un, mu kur me kan then qe paske sy sexy i kam then, e di e di... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush ka qene ai trap qe te ka rrejt me qafsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] ne po flisnim per ata qe jan te bukur zeqo, psh un, mu kur me kan then qe paske sy sexy i kam then, e di e di... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Paska besim tek vetvetja Rozi :devil: , O Rozi te kane thene ndonjehere qe ke asoj Sexi /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samantha:
[qb] Hmmmmmmm syte e tu jane sexy :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps sidomos avatari :lol: [/qb]
Thuaj cte duash Avatarin e kom mo sexy se syte /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Andi syte e tu jane shume sexy /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps mos na dredho tashi me avatarin,po kthe pergjigje /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
Paska besim tek vetvetja Rozi :devil: , O Rozi te kane thene ndonjehere qe ke asoj Sexi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
S'kan pas si me me than se un rruges eci veshur /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

[qb]
[qb] Hmmmmmmm syte e tu jane sexy :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps sidomos avatari :lol: [/qb]
Thuaj cte duash Avatarin e kom mo sexy se syte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si gjithmone me ngaterron nqs une te bej komplinet dije qe te zhvirgjerova ket te jesh i qarte /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]
[qb]
si gjithmone me ngaterron nqs une te bej komplinet dije qe te zhvirgjerova ket te jesh i qarte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ta prish lali ty /pf/images/graemlins/laugh.gif , edhe pse nuk e kuptova se ca doje me thene /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Sjam Homo mor, mos na nxirr namin kot :idea:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] Andi syte e tu jane shume sexy /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps mos na dredho tashi me avatarin,po kthe pergjigje /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ca te pergjigjem ??? Sa per qe jam Sexy shko ankohu tek nena ime se ajo e ka fajin /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Ti Andi ne fillim ke drejtuar nje pyetje qe shpesh behet per provokim nga te dyja palet.Une thjesht po e realizoja.Nga konkluzionet qe dalin duket sheshit se s'te pelqejne provokimet :shrug: .Une personalisht i urrej /pf/images/graemlins/smile.gif

mirjani

Primus registratum

tu pas parasysh qe un jam shum seksi mu gati ma thon perdit.m'thojne : si je ti mer mirjan me te honger te gjall : mu mbahert qefi sa ma ska :goofy: :goofy: :goofy:

atalantino

Primus registratum

[qb]
Ca te pergjigjem ??? Sa per qe jam Sexy shko ankohu tek nena ime se ajo e ka fajin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Aman se te njoh ne maje te gishtave, mamit tend duhet me ja heq lejen me bere femije se te merr ne qafe ti, je perzierja njerezore me e rezikshme qe njoh, por ngel Fakti qe je Palle dhe sdin me shfrytezu rastet :lol:

peson

Primus registratum

Seksi për shëndet të mirë

1. Ndihmon në rruajtjen nga kanceri i gjiut

Stimulimi oral dhe me dorë i tërë sipërfaqes së gjirit të femrës, e në veqanti të majes, rritë prodhimin e hormonit oksitocin që është përgjegjës për ngrehjen e muskujve që e mbajnë gjiun, e me këtë edhe për largimin e helmeve nga organizmi. Gjinekologu amerikan dr. Chapman që përcjellte gjendjen e pacienteve nga kanceri i gjiut, erdhi në përfundim se më mirë mjekoheshin ato që kishin jetë të rregullt seksuale.

2. E pakëson stresin

Individët që janë të kënaqur me jetësn e tyre seksuale, nuk janë aq nervoz, të padurueshëm dhe më pakë i nënshtrohen stresit.

3. Largon dhimbjen

Përjetimi i rregullt i orgazmit bukur shumë e paëson dhimbjen te femrat që vuajnë nga artritisi. Këtë e vërtetoi hulumtimi në univerzitetin amerikan Rutgers.

4. Dhuron jetë më të gjatë

Aleks Komforti -seks guru i viteve shtatdhjeta ka dëshmuar se ata me jetë të kënaqur seksuale jetojnë më gjatë se gjenerata e kolegëve seksualish më pak aktive.

5. Shkrinë kalori të tepërta

Seksi i afshtë është më i efektshëm se kërcimi në terene të tenisit apo fitnesi në sallë sportive. Gjatë seksit digjen rreth 4.2 kalori në minutë