SEX TOYS

I love new york

Primus registratum
SEX TOYS

i konsideroni si pjese e fun-it ne mardhenie? i keni provuar dhe cfare llojesh??? koncepti i ketyre lodrave eshte shume i gjere qe nga ato me te thjeshta si games deri tek kukullat e te dyja sekseve.
hapuni.............

Guest
Re: SEX TOYS

Me pelqen shume te perdor prangat , litaret, kamzhiket, cizmet e zeza deri tek kofshet , shami per te mbyllur syte etjjj u qyqe sa shuem qe pelqekam /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

mATiLDa mendoj qe tri ke shume probleme sexuale lale nuk ushqehesh kollaj nejse problemi eshte i joti je shume e mire mos kalo neper limite se i be dam vetes kjo eshte keshille jo paragjykim ok mosa ma merr per ters bye shnet e pare per sa i perket temes per TOYS as qe kam nder mend ti perdor per derisa me pelqen shume mishi dhe jo gjerat plastike eshte nje gje koti per mendimin tim edhe se eshte nje gje e re mu provuar po pra gje qe nuk terheq per mendimin tim.

Guest

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]mATiLDa mendoj qe tri ke shume probleme sexuale lale nuk ushqehesh kollaj nejse problemi eshte i joti je shume e mire mos kalo neper limite se i be dam vetes kjo eshte keshille jo paragjykim ok mosa ma merr per ters bye shnet e pare per sa i perket temes per TOYS as qe kam nder mend ti perdor per derisa me pelqen shume mishi dhe jo gjerat plastike eshte nje gje koti per mendimin tim edhe se eshte nje gje e re mu provuar po pra gje qe nuk terheq per mendimin tim.[/qb]
si i shtyre me duket ky mua /pf/images/graemlins/laugh.gif skam nevoje per keshillat e tua se as me njef e as te njof
baj baj

uni te keqen mami mos i nxirr me fotot ketu se do te raf /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

ca te bej un o ma...me tha babi te vej foton e komshiut tek kutia e fletrrufeve edhe un e vura...
(komshiu eshte ai shoku parafoles me ngja... /pf/images/graemlins/laugh.gif )

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] per sa i perket temes per TOYS as qe kam nder mend ti perdor per derisa me pelqen shume mishi dhe jo gjerat plastike eshte nje gje koti per mendimin tim edhe se eshte nje gje e re mu provuar po pra gje qe nuk terheq per mendimin tim.[/qb]
kush tha qe te heqesh dore nga mishi e t'i zevendesosh me plastike? how'bout both, just for fun. prandaj quhen lodra. une nuk po them t'i perdoresh every night. thjesht once in a while jane fun.............

he pra thoni ca emra lodrash. o matilda, si nuk te kupton njeri ty moj vajze????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

karamel

Primus registratum

E NJIFNI GODIN? ESHTE ME TEPER PER MESHKUJT BI OSE HOMO! KANE QE E MAJNE GJITHE DITEN /pf/images/graemlins/wink.gif SJANE BUDALLENJ KETO CUNA! :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]Handcuffs and crazy glue on the lips(lol)[/qb]
nje ashu ta marsha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
tani e kuptova une se kujti kam ngjajt /pf/images/graemlins/tongue.gif

Thug_Babe

Primus registratum

Po me pelqejne lojrat sexuale dhe kam ca ne shtepi /pf/images/graemlins/cool.gif
Nuk eshte puna qe ato qe spaskan probleme nga ana sexuale skane nevoje per to.Jane gjera qe te eksitojne e ta bejne ate moment me terheqes e eksitues.Me pelqejne si per meshkujt dhe per gocat.
Cfare kam une?Smund ti shkruaj.too personal.thnx.

Cleopatra

Forumium praecox

Ca me u hap moj se na nxoret gjithe sekretet. /pf/images/graemlins/smile.gif
Me pelqejne lojrat dhe i preferoj me shume me partner nganjehere sepse krijojne ambjent eksitues.Pse jo.

Dolores

Primus registratum

Perdor lodra si jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Rubber-Duckies-On-Beaches14jul03.GIF

Dolores

Primus registratum

Po qe une e kam ekzaktesisht keshtu vetem ngjyre te zeze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif