sex on drugs

The Genius

Primus registratum
sex on drugs

exstasi /pf/images/graemlins/smile.gif <-- Smily face
sexi dhe droga,ndersa truri duke fluturuar.
si 100 mendime te kapura ne pune sekondi
dhe perseri ne pune secondi mendimet jane zgjudhur

sexi dhe droga <----> shkenca dhe njeriu

gjekec

Primus registratum
Re: sex on drugs

droga dhe muzika per kete pune u shpiken, edhe shoferi me makine qe shperndan buken dhe gazeten, fabrika dhe uzina, minatori saldatori dhe profesori atje e kan mendjen. Kot nuk thone qe bota rrotullohet me drejtim te rrotulluar nga rrota me rrotullame te rotulluara ne rrote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

mendoj se me e mire eshte sexi sesa droga kshu qe me mire beni sex se sa te pini droge ..

The Genius

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]mendoj se me e mire eshte sexi sesa droga kshu qe me mire beni sex se sa te pini droge ..[/qb]
te drejt ke nuk jame kondra, po nganje here
shkon dhe droga me sexisin
eshte si puna kostumit, just gotta matchit

:rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

The Genius

Primus registratum

edhe juve qe nuk jeni dakort jepni nje mendim.

edhe po deshet provoheni, se mbaso ju ndryshojne mendimet......... lol :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

AnaBlue

Forumium maestatis

Cfare mendimi te japim? Qe kur te behemi 50 vjec te katandisemi si Ozzy Osbourne, qe gruja i lidh ushkuret e mbathjeve se nuk eshte i zoti i vehtes?

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Cfare mendimi te japim? Qe kur te behemi 50 vjec te katandisemi si Ozzy Osbourne, qe gruja i lidh ushkuret e mbathjeve se nuk eshte i zoti i vehtes?[/qb]
Shum e vertete, po Ana duhet te dish qe Ozzy pinte sa per 50 veta /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ose per nje vete dhe akumulimi i 50 vjeteve e katandisi te tille. Te pinte per 50 veta do kishte shkuar me te shumtit! Mos filloj te permend Janis Joplin (my favorite /pf/images/graemlins/smile.gif ), Jimmy Hendrix dhe Jim Morrison... etj. etj. qe ti i di fare mire.
Sido te jete, eshte provuar shkecerisht qe perdorimi i vazhdueshem i droges shkaterron qelizat e trurit sidomos te memorjes pervec te tjerave. Pra pas 10-20 vjetesh pervec shkaterrimit qe ben pleqeria, mendon do i jepja nje shtytje tjeter me droge? Ky eshte nje aspekt. Pastaj ana financiare... pastaj te kesh dicka tjeter tek e cila varesh... nejse! Nuk jam kunder mos provimit te tyre, jam kunder perdorimit te vazhdueshem te tyre.
Po pata fatin te plakem, cfare semundje do me japi Natyra/Zoti do i pranoj se nuk kam cfare te bej, por per ato qe kam ne dore vete, nuk do shkaterroja qelizat e mija nje nga nje... /pf/images/graemlins/smile.gif

gjekec

Primus registratum

Nuk jam kunder mos provimit te tyre, jam kunder perdorimit te vazhdueshem te tyre

edhe un i ketij mendimi jam :thumbsup: :tipsy:

AnaBlue

Forumium maestatis

Pse kam mendimin se per fasade ke vene :thumbsup: , kurse ne thellesi te shpirtit ke :tipsy: ? Am i wrong? /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

Sa e bukur koha sot :rolleyes:
help.gif
:smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ke icik vajguri se kishte shume radhe sot. Ngela pa bo groshen per dreke! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

You're right, we don't need drugs.. all we need is groshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga For Real:
[qb]You're right, we don't need drugs.. all we need is groshe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash:

The Genius

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Ose per nje vete dhe akumulimi i 50 vjeteve e katandisi te tille. Te pinte per 50 veta do kishte shkuar me te shumtit! Mos filloj te permend Janis Joplin (my favorite /pf/images/graemlins/smile.gif ), Jimmy Hendrix dhe Jim Morrison... etj. etj. qe ti i di fare mire.
Sido te jete, eshte provuar shkecerisht qe perdorimi i vazhdueshem i droges shkaterron qelizat e trurit sidomos te memorjes pervec te tjerave. Pra pas 10-20 vjetesh pervec shkaterrimit qe ben pleqeria, mendon do i jepja nje shtytje tjeter me droge? Ky eshte nje aspekt. Pastaj ana financiare... pastaj te kesh dicka tjeter tek e cila varesh... nejse! Nuk jam kunder mos provimit te tyre, jam kunder perdorimit te vazhdueshem te tyre.
Po pata fatin te plakem, cfare semundje do me japi Natyra/Zoti do i pranoj se nuk kam cfare te bej, por per ato qe kam ne dore vete, nuk do shkaterroja qelizat e mija nje nga nje... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ta mbeshtes anna ke te drejt po kto gjera varen nga njeriu, evrybody is duffrent .
e fillon po me mirre eshte ta leshe ti se sa te te leje ajo. te dy ne nje chapter jemi vetem ne tjeter faqe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Kur them ta provosh/eksperimentosh eshte qe ta provosh 1 here ose dy here dhe lere me kaq. Po fillove me teper veri vize jetes tende. Kam njohur dike nga afer qe perdorte drogen, e filloj per qejf dhe nuk arriti ti vere kufi. Ishte alamet cuni qe merrej me basketboll qe katandisi te lere sportin, shkollen mos te them qe shakterroj prinderit e tij. Mbaj mend qe muskujt qe kishte ju bene pa forme, lluqe fare... dhe diku lexova qe droga te beka nje gje te tille ne trup. Pervec shkaterrimit shendetesor, familjar, financiar por te jesh cun i ri dhe te katandisesh me trupin e nje plaku, nuk do ishte nje gje qe do deshirohej nga te rinjte.

Ela_001

Primus registratum

Thoni ça te doni por seksi pasi ke pire sambuca shots dhe je ne qef, ja fut dhe nje joint mrapa, te jesh edhe me personin per te cilin je e cmendur, wow, it is fantastic!!!!!!!!!!!

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Thoni ça te doni por seksi pasi ke pire sambuca shots dhe je ne qef, ja fut dhe nje joint mrapa, te jesh edhe me personin per te cilin je e cmendur, wow, it is fantastic!!!!!!!!!!! [/qb]

AnaBlue

Forumium maestatis

Megjithese dhe marjuana futet ne grupin e droges une nuk e kisha fjalen per marjuana, e kisha me teper per kategorine e drogave qe jane te renda dhe me pasoja. Sido te jete, mendoj se te besh sex me personin qe e do eshte e mjaftueshme dhe nuk ke pse te perdoresh stimulante te tjere qe te vesh ne pune ingranazhet e makines! /pf/images/graemlins/laugh.gif