sEx - guiNNes

S6T6N6

Forumium maestatis
sEx - guiNNes

sikur nuk ja vlen te shtoj ndonje fjale tjeter pasi titulli vete flet... shkruani se cfare ju ka mbet ne mendje gjate aktivitetit tuaj personal sexual... cilat jane rekordet tuaja personale ne artin e sexit.

Diskutim te mbare

(PS. Mos ekzagjeroni :lol: )

sweeet

Primus registratum
Re: sEx - guiNNes

un njehere kur kom bo sex ne kembe e kom bo partneren me mbajt nje tepsi mbi koke edhe une vete e mbajta. asnjerit nuk na ra mbas gjithe levizjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

une recording tim e kam 7 birra dhe asnje te prishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

ca thu ti mer plak... une me qe ra fjala kam arrit deri ne 6 (te mija) brenda 12 oreve :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga S6+6N6:
[qb] ca thu ti mer plak... une me qe ra fjala kam arrit deri ne 6 (te mija) brenda 12 oreve :wave: [/qb]
Birra e ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

birra birra, edhe te shoqerume me ndonje patatine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] ca thu ti mer plak... une me qe ra fjala kam arrit deri ne 6 (te mija) brenda 12 oreve :wave: [/qb]
Shyqyr qe te tujat se per icik tham' se mos 'ke dor' !

:lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Mojpo ai eshte shume prapa leperushit qe e ben 12 here mrena ores dhe pa pi as i gllenjke birre. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Mojpo ai eshte shume prapa leperushit qe e ben 12 here mrena ores dhe pa pi as i gllenjke birre. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
QEka i Papam ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif 12 here ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif keni shkruajtur tek kjo tema.. :idea:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif 12 here ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif keni shkruajtur tek kjo tema.. :idea: [/qb]
POti shef sa here kena shkrujt e ne po themi sa here e kena bo ...

Toningatirona

Primus registratum

vallaj une e kame harcuar nje pako me 24 cope brenda nates deri sa diten tjeter as un as ajo nuk exnim drejt ishim vishnje qe te dy.

Artemis

Primus registratum

newcondoms9jw.jpg

Toningatirona

Primus registratum

na mbaroi pakoja se po te kisha me shume resik me shume do i kisha rene. dothuash ti qe ska mundesi. edhe une ashtu mendoja por une skisha pare femer me seksi se ajo.

malaika

Primus registratum

te gjashta heret..qe ke arritur..te tujat..te gjashta ne nje vend ia ke zbrazur ? /pf/images/graemlins/tongue.gif
apo nga dy ne cdo vend ..vagine , goje dhe anus /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. Vlen edhe sperkatja neper trup /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

rekordin tim se kalon njeri 9 here AJO, nuk mbahet mend sa here une constantly maybe...