"Sepse une kam sy me ngjyre...."

joetisti_

Locus omnem
hahahaha; kur them une qe ti je naiv!

Ty te bejne syte moj goc :p
C'lidhje ka kjo me naivitetin? Me je qepur mua per te vertetuar teorite e tua :p Me mire numero difektet dhe vlerat e tua.

S'do t'i doja ndryshe. Mire i kam.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
te jesh naiv nuk eshte difekt! une te mijat si numeroj dot se jane shume!

e para: nuk i qepem njeriut! s'eshte ne karakterin tim!

e dyta: te kthehemi tek lentet...nuk bien, thjesht duhet ti heqesh ne darke e ti rivesh ne mengjes...nuk eshte eksperience personale sepse s 'kam provuar asnjehere!

e treta: nuk shquhem per teori; nuk jam shkencetare!

e katerta: vura re qe je dhe inatçi :p

dr love

Locus omnem
Prandaj..hahahaa..ne fakt vdes per blu ose jeshil..i kam provuar me lente..po nuk me shkojne me fizionomine e fytyres...
Kafe e erret..me shkelqim

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
vertete, kafe e erret pothuajse te zinj... me shkelqim...jane sy te bukur! une per vete i kam blu! por jam e sigurte qe syte kafe s 'do me shkonin! syte me te mrekullueshem qe kam pare, jane persona qe vijne nga ishujt! atje ka pas me pare, aziatike, indiane, evropiane, afrikane...dhe te dhenat gjenetike jane perzier shume...ata kane sy te "shkruar" as jeshil, as kafe, as te zinj es as blu...

dr love

Locus omnem
Kam pare sy te till edhe te mulatet ....me nje pigment te lehte te verdhe.te mrekullueshem...dhe mendoj se si natyralja.s'ka..kur u krijuam..u krijum ne harmoni me gjithshka tonen.prandaj nuk do ndryshoja asgje..mbase ndonje rrudhe pas disa vitesh.

Hektor12

Locus omnem
syte lekura plot gjera te ndyshosh a ja vlen se , apo kerkesa te mileniumit te ri ... nejse varia syte qe me pelqejne si ngjyre i kam thene ... po sa rendesi ka pak ose aspak, truri ka rendesi ...

-Zana-

e...Thjeshte
Extra i adhuroj femrat keshtu......

Urdhero ,mos te na trembesh :p

2f0evqc.jpg